Gość: kolega IP: *.pp.rzeszow.pl 17.07.02, 18:24 Kontrakt dla kolegi a co dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adolf H. Re: Pani Lelek znów szaleje? IP: *.dami / 192.168.2.* / *.dami-rz.pl 17.07.02, 18:34 A ktoś tu ostatnio coś pieprzył, z rządowej ambony, że będzie walczył z korupcją. Więc nich pokaże jak działa mężczyzna albo weźnie katanę i rozetnie sobie brzuch a ja mu na koniec obetnę głowę, zgodnie z kodeksem bushido. Ale ten kodeks był dla ludzi honoru i on nie dotyczy członków rządu a co dopiero tej lulek od chorej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: Pani Lelek znów szaleje? 19.07.02, 17:55 jak koledzy będą na wysokich stołeczkach siedzieć za barem, to będą wiedzieli że się ma związane rączęta i odwdzięczać się z nawiązką trzeba koniecznie, bo jak nie to kończą się przyjaźnie i trzeba lecieć ze stołeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Pani Lelek znów szaleje? IP: *.pp.rzeszow.pl 30.07.02, 21:02 Pani Lelek znów dała d..y na ponad 300 tys.Twoja gazeta,chris1! Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: Pani Lelek znów szaleje? 30.07.02, 21:41 Gość portalu: kolega napisał(a): > Pani Lelek znów dała d..y na ponad 300 tys.Twoja gazeta,chris1! tak samo moja jak i Twoja gazeta Kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerojad Re: Pani Lelek znów szaleje? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.08.02, 20:55 Nowe lelki z ZChN na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaa Uwaga: Lesko IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 22:32 czy chodzi aby o poczciwa pania Lelek z Leska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Uwaga: Lesko IP: *.pp.rzeszow.pl 05.08.02, 14:43 A kto to wie,poza jej mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaa Re: Uwaga: Lesko IP: *.proxy.aol.com 06.08.02, 22:49 dzieki za odzew, a jednak ktos pamieta o pani lelek. ja tez chodzilem kiedys do tego liceum. pamietam ja bo byla przeciez moja wychowawczynia. moze sie znamy? w kazdym razie mocno pozdro dla wszystkich licealistow z lo lesko i absolwentow. to tak dawno i te lesko tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldtimer Re: Uwaga: Lesko IP: *.pp.rzeszow.pl 07.08.02, 21:31 Pani Lelek to podobno psycholog (żka),ale to może potwierdzić tylko ona. Odpowiedz Link Zgłoś