Gość: jacek IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:13 czy ktoś z Mielca może mi powiedzieć co to za impreza w niedzielę na rynku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: impreza w mielcu 18.07.02, 14:15 Dlaczego nie zapytasz na forum mieleckim ? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: impreza w mielcu 18.07.02, 21:20 bo w rzeszowie wiecej ludziow sie wypowiada i wieksza szansa siem dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: impreza w mielcu 19.07.02, 14:33 georghe napisał: > Truskawusia, Ty być Jacek ? > :)) Georghe ptaszynko, ja nie byc zaden Jacek, ja miec imieniny w przyszly tydzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek ŻYCZENIA! IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:02 Truskawusia (prawdopodobnie Anna) Wszystkiego "naj" i spełnienia marzeń z okazji imienin! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: ŻYCZENIA! 19.07.02, 15:42 och, Radeczku skad wiedziales? Sa prawdziwi mencizni na swiecie, truskawusia - anusia dziekuje i juz posyla forumowego torcika dla Radusia. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: impreza w mielcu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 21:14 czy zawsze odpisujecie nie mając nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: impreza w mielcu IP: 217.153.103.* 19.07.02, 23:45 Gość portalu: jacek napisał(a): > czy zawsze odpisujecie nie mając nic do powiedzenia? Niektórzy niestety czynią to nagminnie i niestety niektóre fora wyglądają jak zapis z czata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: impreza w mielcu IP: 217.153.103.* 19.07.02, 23:41 truskawusia napisała: > bo w rzeszowie wiecej ludziow sie wypowiada i wieksza szansa siem dowiedziec Tylko, ze w Rzeszowie wypowiadają się w większości rzeszowiacy, a w Mielcu mielczanie, którzy wiedzą więcej o swoim mieście. Dlatego tez to pytanie powinno zostać zadane na obydwu forach. Odpowiedz Link Zgłoś