Dodaj do ulubionych

Problem z zabudową dziury przy rzeszowskim Rynku

19.06.05, 18:32
Dziura Barana ma swoją własna wartość historyczną!!!
Stanowcze NIE dla jej zabudowy!!!
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rzeszowiak Problem z zabudową dziury przy rzeszowskim Rynku IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 19.06.05, 18:41
      Tylko niech to nie wygląda jak kamienice a nie jak wielki "supermarket" .
      Dzięki z góry ...
      • Gość: xyz Re: Problem z zabudową dziury IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:53
        Wygląda na to że trzeba tylko cierpliwie czekać, a dziura wygląda jak wygląda :)
    • Gość: Ajajaj Re: Problem z zabudową dziury przy rzeszowskim Ry IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.05, 20:54
      Zawsze mozna tam postawić Lidla a jako offset wyremontować Jagielońską i zalepić
      wiekszość dziur w Rzeszowie.Moze Lidl znajdzie jakiegoś wykonawcę remontówe dróg
      którego praca jest trwalsza niż jeden sezon.A i jeszcze pomnik Towarzysza Barana
      na wzór starego Nitki mozna postawić na rynku.
    • cbacba Dzura jest historyczna-trzeba ja zostawic!!!! 19.06.05, 21:04
      • Gość: rzeszowianin Re: Dzura jest historyczna-trzeba ja zostawic!!!! IP: *.man.rsk.pl 20.06.05, 06:10
        Klątwa Barana działa - dziuta zostaje.
        • Gość: dp Re: więcej dziur IP: *.rzeszow.mm.pl 20.06.05, 21:11
          na domiar złego obok dziury Barana powstała nowa - dziura w ziemi (trasa
          turystyczna :)a na mój nos końca tych wykopów szybko się nie doczekamy, tym
          bardziej że pieczę nad tym trzyma konserwator zabytków. Nie daj boże gdyby tam
          jeszcze jakiś garnek znaleźli z połowy XX wieku to przekopią cały rzeszów.
    • Gość: anka Re: Problem z zabudową dziury przy rzeszowskim Ry IP: *.rzeszow.mm.pl 21.06.05, 19:11
      Cytat: "...Kobieta najprawdopodobniej nie żyje, a w sprawie jej majątku toczy
      się postępowanie spadkowe w Sądzie Rejonowym w Kolbuszowej. - Postępowanie trwa
      od czterech lat..."

To albo żyje, albo nie. A jak żyje, to nie byłoby sprawy spadkowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka