Dodaj do ulubionych

Na sesji rady miasta Rzeszowa o kasie i stołku

28.06.05, 22:33
Prawica zapowiada, że jeszcze raz złoży wniosek o odwołanie Wąsowicza, ale z
tego co pamiętam na jednej z wcześniejszych sesji sama Dzierżakowa wymysliła,
a Rada uchwaliła, że tym samym punktem nie będzie można zajmować się przez
pół roku. A chodziło to m.in. o Carrefour. Jak dziś pamiętam Dzierżakowa
mówiła że trzeba swój czas cenić!!! I tutaj mamy konsekwencje!
Obserwuj wątek
    • Gość: młody rzeszowianin co do kasy i Pana Ferenca IP: 80.51.168.* 28.06.05, 23:39
      wiem jedno podwyżka sie należała P.Ferencowi,ile on dla miasta zrobił i robi
      nadal.Ten człowiek ma u mnie pełne poparcie i z tego co wiem to tez ma duze
      poparcie innych mieszkańców miasta.A co do Pani zLPR to ona ma zawsze problemy
      bo jej partia to woogle jakas pomylka w stystemia parlamentarnym w Polsce.
      • Gość: Maja Re: co do kasy i Pana Ferenca IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:25
        TA pani to stara panna i sama nie wie czego chce.Wymyśla byle co i chce być
        widoczna.Pracuje w upadającym zakładzie, dla którego nic nie robi.A dzięki
        załodze jest tam gdzie jest.
    • Gość: mieszkaniec Gołubowicz za Wąsowiczem? IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 29.06.05, 08:37
      Ponoć to Gołubowicz z tzw. prawicy w czasie głosowania wyszedł przestawiać
      samochód stojący pod magistratem. Skandal i tyle. Kogo my wybieramy?
    • Gość: Tadek Re: Na sesji rady miasta Rzeszowa o kasie i stołk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:42
      Ale ktoś jest złośliwy? Co ma sytuacja osobista do całej sprawy. Przecież
      jedynie Dzierżak potrafi we wszystkich sprawach zachować twarz. Przecież nie
      było takich głosowań żeby się chciaż raz sprzedała nie słyszałem nigdy o takich
      sytuacjach a Gołubowicz po prostu wyszedł z głosowania jak pisały inne gazety.
      • Gość: wierząca REMONTUJCIE WRESZCIE UL. JAGIELLOŃSKĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:01
        Mam już dość debat na temat remontu ul. Jagiellońskiej, kiedy wreszcie skończą
        się debaty, a rozpocznie praca?! Radni LPR powinni wykorzenić zawiść ze swoich
        serc tak jak nakazuje Pismo Święte i czynić dobro dla ogółu- jak dotąd używają
        religi tylko jako karty przetargowej.
        • Gość: Wierzący inaczej Re: REMONTUJCIE WRESZCIE UL. JAGIELLOŃSKĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:32
          Kobieto to tobie cos do głowy uderzylo bo nie widzę związku między tym, że
          Podkulski zniszczył ulce i teraz nie chce dać pieniędzy a tym, że Dzierżak z
          Ramskim mówią, że to nie miasto a Podkulski powinien wyremontować drogi. a co
          ma do tego religia ni jak pojąć nie mogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka