Dodaj do ulubionych

IKEA wchodzi.

IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 15:57
Oj bedzie sie dzialo.
Obserwuj wątek
    • Gość: josef Re: IKEA wchodzi. IP: *.man.rsk.pl 13.07.05, 16:06
      Źrodlo?
      • Gość: josef Re: IKEA wchodzi. IP: *.man.rsk.pl 13.07.05, 16:08
        łe tam, tani dowcip.
    • Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 16:18
      Niby tak, ale znalem kiedys jednego takiego, co potrafil stworzyc
      rzeczywistosc, opowiadajac bajki. W zaufaniu jednak zdradze, ze logicznie rzecz
      biorac, wejdzie.
      • Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:19
        tak, wejdzie - za 7-10 lat he he...
        • Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 17:29
          No wlasnie, takie mamy opoznienie. Ale nie bierzesz pod uwage punktu startu w
          miastach kategorii A. Znaczy sie zostalo 2-3 latka. Da sie przezyc.
          • Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:55
            IKEA niedawno ogłaszała swoje plany inwestycyjne w polsce na najbliższe 3- 4
            lata i rzeszowa tam chyba nie było.
            Dlatego napisałem: 7-10 lat...
            • Gość: Wujek Dobra Rada Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:45
              Dokładnie! może 5-8. Ale potrzebna jest Nam Ikea ?
          • visioner20 Re: IKEA wchodzi. 14.07.05, 09:45
            Ja nie uważam swego miasta za miasto kategorii B, jak na miasto tej wielkości,
            Rzeszów jest w porządku.
            • Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 14.07.05, 10:17
              Chodzi o to, ze to ludzie, ktorzy decyduja o wejsciu koncernu do jakiegos
              miasta tak uwazaja. Biora pod uwage np. liczbe potencjalnych klientow. Ja
              rowniez nie uwazam RZE za miasto kategorii B. Zdaje mi sie rowniez, ze mogli by
              sie zdziebko zdziwic owi analitycy realna sila nabywcza tego miasta (regionu).
              • Gość: wafel Re: IKEA wchodzi. IP: 195.117.241.* 14.07.05, 10:48
                Pariah masz rację. Wiele firm nie docenia naszego regionu. Może ktoś im
                wytłumaczy :), że do tego regionu oprócz że tak powiem ewidencjonownych
                przepływów pieniężnych dochodzą też te o których nie ma informacji w Urzędzie
                Skarbowym. Tyle zielonych przylatuje w walizkach i innych skarpetach.
    • Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:39
      dopóki jej nie ma, jest niepotrzebna - jak będzie, to się przyda :))
      • marcelina1968 Re: IKEA wchodzi. 14.07.05, 10:19
        mnie sie te ich kartonowe meble nie podobaja-:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka