Gość: pariah IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 15:57 Oj bedzie sie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josef Re: IKEA wchodzi. IP: *.man.rsk.pl 13.07.05, 16:08 łe tam, tani dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 16:18 Niby tak, ale znalem kiedys jednego takiego, co potrafil stworzyc rzeczywistosc, opowiadajac bajki. W zaufaniu jednak zdradze, ze logicznie rzecz biorac, wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:19 tak, wejdzie - za 7-10 lat he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 13.07.05, 17:29 No wlasnie, takie mamy opoznienie. Ale nie bierzesz pod uwage punktu startu w miastach kategorii A. Znaczy sie zostalo 2-3 latka. Da sie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:55 IKEA niedawno ogłaszała swoje plany inwestycyjne w polsce na najbliższe 3- 4 lata i rzeszowa tam chyba nie było. Dlatego napisałem: 7-10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:45 Dokładnie! może 5-8. Ale potrzebna jest Nam Ikea ? Odpowiedz Link Zgłoś
visioner20 Re: IKEA wchodzi. 14.07.05, 09:45 Ja nie uważam swego miasta za miasto kategorii B, jak na miasto tej wielkości, Rzeszów jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pariah Re: IKEA wchodzi. IP: *.business.cablecom.ch 14.07.05, 10:17 Chodzi o to, ze to ludzie, ktorzy decyduja o wejsciu koncernu do jakiegos miasta tak uwazaja. Biora pod uwage np. liczbe potencjalnych klientow. Ja rowniez nie uwazam RZE za miasto kategorii B. Zdaje mi sie rowniez, ze mogli by sie zdziebko zdziwic owi analitycy realna sila nabywcza tego miasta (regionu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: IKEA wchodzi. IP: 195.117.241.* 14.07.05, 10:48 Pariah masz rację. Wiele firm nie docenia naszego regionu. Może ktoś im wytłumaczy :), że do tego regionu oprócz że tak powiem ewidencjonownych przepływów pieniężnych dochodzą też te o których nie ma informacji w Urzędzie Skarbowym. Tyle zielonych przylatuje w walizkach i innych skarpetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziu Re: IKEA wchodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:39 dopóki jej nie ma, jest niepotrzebna - jak będzie, to się przyda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: IKEA wchodzi. 14.07.05, 10:19 mnie sie te ich kartonowe meble nie podobaja-:((( Odpowiedz Link Zgłoś