Dodaj do ulubionych

R. Podkulski

22.07.05, 09:32
To co wyprawia ten człowiek to skandal! Jakim prawem niszczy strukturę
naszego miasta na dziesięciolecia. Jakim prawem buduje kolejne gnioty,
obrzydliwe, żałosne budynki, które nie mają nic wspólnego z centrami
handlowymi. Dlaczego radni blokują każde centrum handlowe tylko nie jego?
Prosiliśmy aby przyłączyć się do petycji, ale większość osób mówiła popieram
i na tym kończyła.
Obserwuj wątek
    • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 09:35
      Ja od dziś NIGDY nie kupię NICZEGO w żadnym z jego "centrów handlowych".
      • Gość: wafel Re: R. Podkulski IP: 195.117.241.* 22.07.05, 09:39
        To jest niezłe. Bojkot tzw. centrów handlowych imc podkulskiego. Tak dla
        uporządkowania. Graffica, Galeria Rzeszów i co jeszcze jest jego oprócz ku...
        PLAZY?
        • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 09:41
          Barak Europa (w dodatku II), najgorszy budynek w Rzeszowie czyli Galeria
          Graffica, pseudo-CH Galeria Rzeszów i ten nowy syf na Rejtana.
          • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 09:42
            Radni nie chcą pierwszego w Rzeszowie centrum handlowego firmy Cushman &
            Wakefield, ale zgadzają sie na tworzenie tych handlowych budek Podkulskiego.
    • Gość: eee Re: R. Podkulski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:08
      całkowicie się zgadzam z poprzednikami. Otóż jest to facet nie do zdarcia i
      pewnie z wielkimi plecami. Nie rozumiem jak można to tolerowć. Czas z tym
      gościem skończyć i ratować tereny Rzeszowa których jeszcze nie posiada w swoich
      łapach!
      • Gość: plażowicz Re: R. Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:18
        Jak dzisiaj zobaczyłem ten napis na baraku na Rejtana: RZESZÓW PLAZA to mało co
        zrobiłem wypadku! NAJBRZYDSZA PLAZA w POLSCE
        • Gość: .. Re: R. Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:27
          tak mialo sie nazywac centrum w hotelu rzeszow ale burak zajal nazwe
          • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 10:39
            Ja mam rozwiązanie. Weźmy się naprawdę za odwołanie rady miasta, wybierzemy
            potem ludzi którzy nie będą przeciwni PRAWDZIWYM centrom handlowym. Gdy
            powstanie centrum koło hotelu, centra Nowy Świat i Nowe Miasto, nikt normalny
            nie będzie kupować w jakiejś europie - siłą rzeczy wszystko padnie.
      • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 10:27
        Sprawę powinno się wyprowadzić poza region.
    • Gość: Roman Re: R. Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:48
      Chcę trochę pobronić Podkulskiego. Czy ktoś jeszcze pamięta co była dawniej na
      miejscu Europy II? Przez wiele lat stała tam olbrzymia betonowa konstrukacja i
      niszczała. Dopiero Podkulski zaryzykował i zainwestował. Tam grzie jest grafika
      był odrapany budynek zakładów graficznych. Między zakładami a Jagiellońską
      przez wiele lat był ogromny wykop zasłonięty parkanem. Wolę obecną Europę II i
      Grafikę niż tamte koszmary.
      Pozdrawiam
      • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 10:53
        Problem polega na tym że ten człowiek przejmuje za dużo obiektów w mieście,
        poza tym dziwnym trafem blokowane są wszystkie centra handlowe, tylko nie
        centra Podkulskiego. To paranoja.
        • macpherson Re: R. Podkulski 22.07.05, 11:06
          A ja mam w głebokim poważaniu czyje są centra handlowe, i tak dzierżawcy są
          różni a im ich więcej, tym większa konkurencja.
          • Gość: autor Re: R. Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:15
            dokładnie tak. A jeśli firma Podkulskiego jest lepszym pracodaawcą, odprowadza
            podatki w Rzeszowie a nie Warszwie czy Paryżu, przy budowie uczciwie rozlicza
            się z podwykonawcami (w odróznieniu od hipermarketów za które do dziś niektórzy
            nie dostali kasy) to jestem zwolennikiem Podkulskiego. Kwestia estetyki - mnie
            się bardziej podoba budynek z cegły niż te z blachy falistej. Jedynym minusem
            jest gromadzenie nieruchomości w jednych rękach = monopol (oligopol właściwie)
            = niezmącona jedność cenowa w umowach najmu czyli dyktowanie cen przez jedną
            firmę. A to już niezdrowe.
            • sunflower_rz Re: R. Podkulski 22.07.05, 11:24
              Niech powstaną 3 centra które chcą już kilka lat się budować, pojawi się może
              zdrowa konkurencja.
    • Gość: rolnik Re: R. Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:25
      wart barak buraka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka