Dodaj do ulubionych

CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ

31.07.05, 13:59
slyszalam, ze cos takiego dziala w rzeszowie ale niestety w internecie nie
moge znalezc informacji na ten temat.bardzo bym prosila o odpowiedz kogos kto
cos o tym wie, gdzie jest to centrum zakwaterowane i jak mozna sie do niego
dostac. dziekuje z góry , pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:01
      Nie polecam CSW! Kobieta,która tam uczy sama nic nie potrafi!Ponadto nie ma
      odpowiedniego wykształcenia,by uczyć śpiewu,a jej jedyną domeną jest to,że ma
      znajomości.
      • i-am-a-fat-pig Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ 31.07.05, 22:04
        hmm ja slyszalam jedynie pozytywne opinie na temat CSW ale dzieki za
        przestroge.. mimo wszystko dalej prosze o jakis namiar :)
        • Gość: gość Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:34
          CSW jest na ulicy Jagiellońskiej.Przy wejściu jest tablica,na której jest numer
          telefonu,pod który należy dzwonić,aby się wszystkiegop dowiedzieć.Ostrzegałam...
    • Gość: prawie głuchy Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ IP: 213.25.45.* 02.08.05, 15:10
      Strasznie tam dziewczyny wyją! Co prawda wygrywają jakieś festiwale w Pcimiu
      Dolnym, ale co to za festiwale! Nieumiejetnym kształceniem można sobie popsuć
      głos NIEODWRACALNIE!!! Dlatego też ostrzegam!
      • Gość: maracuja Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:26
        Na koncercie jak kiedyś byłam to z playbacku śpiewali. Jeśli zależy Ci na tym
        żeby sobie pojeździć na festiwale to owszem-będziesz tam miała ku temu świetne
        możliwości."Pani Ania" jest świetna w załatwianiu koncertów,nagrań itp.Ale jeśli
        chcesz się nauczyć śpiewać,to nie masz tam czego szukać!Wręcz przeciwnie-możesz
        skończyć z chorobą strun głosowych.Przykładowo wszyscy uczniowie "pani Ani"
        słyszeli o istnieniu przepony,niestety nie potrafią się nią posługiwać:)W
        Rzeszowie są inne miejsca, w których można się uczyć śpiewać na naprawdę wysokim
        poziomie.
        • Gość: Jaga Re: CENTRUM SZTUKI WOKALNEJ IP: *.osk.enformatic.pl 02.08.05, 21:23
          Hmmm Maracujo Czy mogłabys/mógłbyś podac mi namiary na dobrych nauczycieli
          śpiewu? Z góry dziękuje
          • Gość: Jaga Re: Maracuja IP: *.osk.enformatic.pl 04.08.05, 19:59
            Serdecznie dziękuję ,że odpowiedziałaś.
            • Gość: maracuja Re: Maracuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:08
              Sorry,że tak późno.Miałam problemy z internetem.
    • Gość: maracuja Re: Jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:03
      Polecam panie z ZSM nr1. Szczególnie panią Anię Budzińską i panią Dominikę
      Celińską:)Powinnaś znaleźć numery w książce telefonicznej.
      • Gość: Renata Re: Jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.13, 07:54
        To zależy jak chcesz śpiewać czy operowo i operetkowo czy w branży muzyki rozrywkowej. Pani Budzińska pracowała w tej pierwszej... Są szkoły Muzyki Rozrywkowej np. ProMusika i tak jest chyba 2-3 nauczycieli śpiewu rozrywkowego.
        Co do papierów - dziś liczy się bardziej talent organizacyjni i ... znajomości niż papiery, a te nie są tak ważne, jeśli szkoła posiada osiągnięcia. A posiada i to spore - www.csw.info.pl/

Lubisz występować - to tylko tutaj, ale jeśli nie lubisz i boisz się, to są inne miejsca - promusica.edu.pl/

Moje dziecko chodzi do ProMusica i jest zadowolone, znam innych i też sobie chwalą tę szkołę.
        Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka