Dodaj do ulubionych

Gdzie się kąpać?

IP: 195.136.92.* 02.08.05, 19:12
i tak kąpię się w domu w wannie lub pod prysznicem
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśśśka Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 06:59
      ej a dlaczego nikt nie pisze o zalewie w BRATKOWICACH??????? to jest bardzo fajne kąpielisko,woda czysta i wogóle,denerwuje mnie że nikt o tym nie pisze.Kilka lat temu było otwarcie i ludzie to sie normalnie "zabijali" żeby dojechać i zająć jak najlepsze miejsce.
      • Gość: ona 17 Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 07:02
        zgadzam sie z Kaśśśką.ja jestem ciekawa co sie dzieje z zalewem w KAMIONCE ???
    • Gość: feniks 18 Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 07:08
      ja słyszałem że od czasu wiosennych powodzi zbiornik w KAMIONCE został zniszczony
      ponieważ pękła tama i woda spłyneła,może ktoś zająby sie tą sprawą ???może np rzeszowskie wydanie "Gazety"????????????????????????
      • Gość: ppww Re: Gdzie się kąpać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:36
        Wracając do kąpieliska w Bratkowicach. Czy mozna to miejsce nazwać kąpielskiem?
        Jest to zwykły zbiornik retencyjny, przy wejściu wywieszona jest tabliczka -
        ZAKAZ KĄPIELI. Czy jest tam rzeczywiście czysta woda? Może ktoś się wypowie z
        gminy Świlcza...
        • Gość: Yacho Re: Gdzie się kąpać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10
          Witam
          Bratkowice - oficjalny zakaz kąpieli.
          Woda płytka w większości zbiornika po uda.
          Nie wygląda na czystą bo tam ponoć jest podłoże , które nadaje taką barwę.
          Nigdy jednak nie dostałem żadnej wysypki po kąpieli.
          WADY - Nie można dzieci puszczać bez obuwia po plaży (piaszczystej) bardzo dużo
          kawałków szkła po porozbijanych butelkach - ale to chyba norma :(
          W Kamionce brak wody .
          • Gość: Szuwarek Wodnik Re: Gdzie się kąpać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:09
            Bratkowice - dużo szkła na plaży, woda.. zażelaziona bo z piasków z lasu - w
            ubiegły piątek (29.07) ktoś spuścił wodę i .. pływały ryby do góry brzuchami a
            na dnie wiele szkieł i innego paskudztwa. Z plusów to chyba drewniane ławki i
            stoły, ubikacje-sławojka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka