Gość: ~ja IP: 195.136.92.* 02.08.05, 19:12 i tak kąpię się w domu w wannie lub pod prysznicem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśśśka Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 06:59 ej a dlaczego nikt nie pisze o zalewie w BRATKOWICACH??????? to jest bardzo fajne kąpielisko,woda czysta i wogóle,denerwuje mnie że nikt o tym nie pisze.Kilka lat temu było otwarcie i ludzie to sie normalnie "zabijali" żeby dojechać i zająć jak najlepsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 17 Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 07:02 zgadzam sie z Kaśśśką.ja jestem ciekawa co sie dzieje z zalewem w KAMIONCE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks 18 Re: Gdzie się kąpać? IP: *.pl / *.skyware.pl 04.08.05, 07:08 ja słyszałem że od czasu wiosennych powodzi zbiornik w KAMIONCE został zniszczony ponieważ pękła tama i woda spłyneła,może ktoś zająby sie tą sprawą ???może np rzeszowskie wydanie "Gazety"???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppww Re: Gdzie się kąpać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:36 Wracając do kąpieliska w Bratkowicach. Czy mozna to miejsce nazwać kąpielskiem? Jest to zwykły zbiornik retencyjny, przy wejściu wywieszona jest tabliczka - ZAKAZ KĄPIELI. Czy jest tam rzeczywiście czysta woda? Może ktoś się wypowie z gminy Świlcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacho Re: Gdzie się kąpać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10 Witam Bratkowice - oficjalny zakaz kąpieli. Woda płytka w większości zbiornika po uda. Nie wygląda na czystą bo tam ponoć jest podłoże , które nadaje taką barwę. Nigdy jednak nie dostałem żadnej wysypki po kąpieli. WADY - Nie można dzieci puszczać bez obuwia po plaży (piaszczystej) bardzo dużo kawałków szkła po porozbijanych butelkach - ale to chyba norma :( W Kamionce brak wody . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szuwarek Wodnik Re: Gdzie się kąpać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:09 Bratkowice - dużo szkła na plaży, woda.. zażelaziona bo z piasków z lasu - w ubiegły piątek (29.07) ktoś spuścił wodę i .. pływały ryby do góry brzuchami a na dnie wiele szkieł i innego paskudztwa. Z plusów to chyba drewniane ławki i stoły, ubikacje-sławojka. Odpowiedz Link Zgłoś