cala_w_kwiatkach 23.02.06, 18:32 umawiacie sie z ludzmi z netu? randki? spotkania na kawce? wspolne imprezy? plotki kolezanek? interesy;)? zdarzyło wam sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: mam to za sobą od kilku lat , wyleczyłem się 23.02.06, 18:34 z babskich pogaduszek? buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ze spotkan z pannami z internetu 23.02.06, 18:40 nie ma co, masz tak samo kiepskiego nosa wirtualnie jak i na zywo;p Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec na zywo to najpierw ogladam długi czas 23.02.06, 18:42 i pomalutku zaczyna się cos naprawde fajnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 poznałam mojego meza przez internet 23.02.06, 19:48 najpierw opowiadałam mu o swoich problemach fantazjach itd o tym o czym sie gada. Po jakims czasie około półtora mca sie spotkaliśmy po 3 miesiącach ze sobą zamieszkaliśmy u jego rodziców, po 8 miesiącach sie zaręczyliśmy po roku i 3 miesiącach się pobraliśmy. Teraz jesteśmy 3 lata po slubie i mamy 7 miesięczna córeczke. Kocham go i w zyciu nie chciałabym innego. Byli u nas na slubie ludzie z internetu którzy siedzieli z nami na ircu. Moją miłośc życia własnie tu poznałam. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: poznałam mojego meza przez internet 23.02.06, 19:51 > najpierw opowiadałam mu o swoich problemach fantazjach itd o tym o czym sie > gada. Po jakims czasie około półtora mca sie spotkaliśmy po 3 miesiącach ze > sobą zamieszkaliśmy u jego rodziców, po 8 miesiącach sie zaręczyliśmy po roku i > > 3 miesiącach się pobraliśmy. Teraz jesteśmy 3 lata po slubie i mamy 7 > miesięczna córeczke. Kocham go i w zyciu nie chciałabym innego. Byli u nas na > slubie ludzie z internetu którzy siedzieli z nami na ircu. Moją miłośc życia > własnie tu poznałam. Pozdrawiam Asia ajnie ale jak dla mnie to ja wole slowly:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Z netu do reala? 23.02.06, 19:49 Przenoisc na złosc wzytskim cynikom:P W takt piosenki niehc nie mowia ze to nie jets Miłosc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Z netu do reala? 23.02.06, 20:06 No raz, jak miałam 19 lat. Facet okazał się niższy ode mnie. A pisał, że ma 1.78 wzrostu. Porażka. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Z netu do reala? 23.02.06, 20:29 A w realu jakie anaberie laski odstawiaja mowia co innego robia co innego: I oszukuja: Lepiej sercem w serce:) Odpowiedz Link Zgłoś