Dodaj do ulubionych

Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic Rz...

IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:09
buehehe, nędzna próba ratowania stołków
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:16
      Żenada
      • sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 02.08.05, 21:18
        A skarżcie się, już nieraz wam pokazano co znaczy wasza opinia. Śmieszne. Jak
        mamy rozwijać miasto i region, skoro nadal są tu tacy ludzie.
        • Gość: obSerwer Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.krak.tke.pl 03.08.05, 14:22
          Wczas, i my z takimi orłami mamy gonić unię
      • Gość: muRRgrabia Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.05, 22:13
        j.w.
        • Gość: był stołek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:17
          Targedia !!!!!!!!!!
          • sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 02.08.05, 22:19
            Byl stolek, nie ma stolka trudno. Nie jeden Rzeszow sie poszerza, to samo robi
            Koszalin, Gorzow, Kalisz, ZG.
            • Gość: as jeba...i karjerowicze IP: *.res.pl 03.08.05, 10:51
              przez 4 lata nic nie robili teraz ich wzieło do pracy heheheh karjerowicze
    • Gość: słociniak Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.dab.tke.pl 02.08.05, 22:30
      Takich pierdzistołków wysyłało się kiedyś do Kulparkowa. A do Jarosławia gdzie
      jest odpowiedni zakład leczniczy WYŚLIJMY niejakiego starostę bo to jest jeden
      wielki pryszcz na miejscu gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę.
      • Gość: resres Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 02.08.05, 23:01
        wojt dronka jest z zwieczycy i sorry ale cala rodzina pojdzie aut z urzedu z boguchwaly. to cie boli dup...u, a nie interes ludzi
        • slavres Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 00:53
          Tonący brzytwy się chwyta... Nie wiedzą już co zrobić bo strach im zagląda w
          oczy..
          A mowa, że narazie "nie wiem" jakie argumenty się użyje do Trybunału to tylko
          może oznaczać, że jak się nie wie o co chodzi, to chodzi o pieniążki!!!
          • Gość: Rohan Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 80.51.255.* 03.08.05, 06:10
            Ktoś już to powiedzenie strawestował na "Tonący brzydko się chwyta", Drogi
            Slaversie! :-)))
    • Gość: mag Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 195.117.152.* 03.08.05, 08:17
      Wreszcie coś ruszyło żebyśmy już zupełnie nie byli zaściankiem Polski - to musi
      sie znaleźć jakiś burak który wymyśli związki społeczno-kulturowe hehehe
      międzie wioskami - przecież Ci goście są śmieszni - jak można wogóle głosować
      na takich oszołomów, których głównym celem jest utzrymanie stołków - ale cóz
      sie dziwić - z takim powalającym intelektem - to może do roznoszenia ulotek z
      hipermarketu sie nadają ;) brawo - też w takiej sytuacji broniłabym stołka
      kosztem rozwoju regionu !!!
      • Gość: basia Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:46
        Dlaczego wojt gminy Krasne wypowiada sie w imieniu mieszkancow Zaleza --jak mi
        wiadomo wszyscy sa za przylaczeniem do RZESZOWA ----RZESZOWA --PANIE
        • Gość: hehe Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:56
          I masz panie Dronka placek. Jak ja to lubie, panie Dronka. Teraz Rzeszów!!!
          • moyyra Dronka 03.08.05, 10:54
            A macie coś jeszcze przeciwko Dronce poza tym protestem granicznym ?
        • Gość: załenżak Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 213.25.45.* 03.08.05, 14:38
          Najbardziej to pana wójta kraśniaka boli utrata giełdki. Już on tam musi z nią
          mieć jakiś układzik. Zobaczcie jaki syf jest w niedzielne popołudnia na tym
          terenie. A przecież tam też żyją ludzie, a nie bydło.
          Ale czy widział ktoś żeby kąsać rękę, która karmi?
          Nie możemy się doczekać na prawdziwego gospodarza, który lubi czystość i porządek!
          A Maternia - do roboty!
    • Gość: adi Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 82.160.22.* 03.08.05, 10:59
      proponuje podesłac do ich kochanych gmin "nik" i zobaczymy jak z płaczem pójdą do domu jak wyjdzie ile nie prawidłowosci tam jest
      • sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 11:07
        Nic nie mogą zrobić, decyzja zapadła a wójtom bardziej się nie podoba niż
        mieszkańcom.
        • hugon2 Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 12:16
          Wójtowie myślą partykularnie. Przecież większy Rzeszów to szansa także dla ich
          mieszkańców.
          • sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 13:31
            To wszystko jeden wielki skandal, ci ludzie powinni pomysleć o Rzeszowie i
            regionie a nie tylko o sobie. Nie wiem jak tak w ogóle można robić. Wazne że
            decyzja zapadła i oficjalnie od 1 stycznia 2006 Rzeszów ma 84.48 km i 170 tys.
            mieszkańców.
            • koziolek.matolek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 14:13
              80% mieszkanców tych terenów jest za przyłączeniem, władza jest przeciw z
              wiadomych względów.
              pamietajcie - silna stolica- silny region.

a tak na marginesie - wieś Chmielnik ma obecnie obszar ok 50km kw, cyzli tyle
              co teraz Rzesżów, niezłe.
    • Gość: szpaq Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.b4net.int.pl 03.08.05, 15:19
      "...w jej wyniku zostaną zerwane mocne więzi społeczne, historyczne i kulturowe
      pomiędzy np. Zwięczycą a Boguchwałą...." hehehe, dobry argumemt
    • Gość: Konik Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 15:23
      No i proszę. Jak studiowałem na początku lat 90 w Szczecinie, to dla większości
      ludzi tam, południowy wschód kojarzył się z Ukraina. Ale myślę, że to jest
      bardzo obraźliwe stwierdzenie dla Ukraińców. Oni pokazali, na co ich stać i jak
      są rozsądni. Choć z drugiej strony trochę mi było przykro, że tak jest
      pstrzegany mój region i moje miasto.
      Natomiast na tą bandę okolicznych kombinatorów, wiejskich karierowiczów i
      zakłamanych pierdzistołków brakuje w słowniku języka polskiego dostatecznie
      uwłaczającego słowa aby określić ich imebylizm i chęć napasienia własnego tyłka.
      Zesów im solom w łoku ale jak by mogli to by go do reszty oskubali, cerwony
      łałtobus im doprowadź, dziecioki w psedskolu przetsymajta...
      NIE ZGODZĘ SIĘ ABY PRZEZNACZYĆ ICH DO ROZNOSZNIA ULOTEK, AM EŻ POTRZEBA
      ODROBINY INTELIGENCJI!!!!!
    • Gość: obywatel arogancja władzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:39
      Mieszkam na terenie, który ma być przyłączony. Widzę teraz jak arogancka władza
      robi sobie dobrze. Wbrew ludziom, bo "miasto" potrzebuje. Panie Prezydencie -
      najpierw porządki w Ratuszu, jak będzie obsługa taka jak w gminie - ludzie
      zmieną zdanie. Do tego czasu - więcej pokory. Wybory (jeszcze nie samorządowe,
      ale ...) blisko - ja już wiem jak głosować.
      • Gość: Izosan Re: arogancja władzy IP: *.ucd.ie / *.ucd.ie 03.08.05, 17:20
        (sorrki za brak polskich liter ale niestety w irlandii ich nie uzywaja - jestem
        z rzeszowa i wyjechalem na 2 miesiace do Dublina). W koncu ktos od wojta
        napisal, bo zaczeli sie zastanawiac dlaczego nie ma zadnych pozytywnych
        opinii :). Poprostu smiech na sali. Jakie pozadki w Ratuszu? Czlowieku spojrz
        na Rzeszów. Wszedzie remonty wszedzie cos sie dzieje. Jak wygladal rynek
        rzeszowski pare lat temu, a jak teraz wyglada. Jezeli tak sie dzieje skoro maja
        nieuporzadkowane cokolwiek to mi to odpowiada bo wiem ze sie rozwijamy w
        cudownym tepie. Arogancja? Jestes jedyna osoba ktora sie nie zgadza na tym
        forum. Kto jest arogancki? Jezeli twierdzisz, ze nie cieszysz sie z
        przylaczenia do miasta Rzeszowa to chyba powinienes sie zastanowic troszeczke
        nad zagadnieniem EKONIMII w tym sporze. Jak mozna sie zastanawiac nad takimi
        sprawami? Potrzebujemy nowych terenow nie dlatego zeby ktos mial stolek w
        Rzeszowie ale po to aby sie rozwijac. Rzeszow ma byc baza dla calego regionu.
        Nie mozemy myslec na poziomie gminy Krasne, Tyczyn czy jakiejkolwiek innej ale
        powinnismy myslec na poziomie calego wojewodztwa. Niech np. wojt gminy Krasne
        przygladnie sie gdzie dokladnie znajduje sie gielda samochodowa. Przeciez to
        jest juz Rzeszow tyle tylko ze nie na papierze!!! O i gosc portalu podpisal sie
        Obywatel. No wiec panie Obywatelu (o przepraszam panie obywatelu - z malej
        litery - moze minimalista?), ktory wie jak glosowac ;), czy to ma byc jakas
        grozba? Czlowieku niedosc ze twoja wypowiedz jest smieszna to jeszcze zalatuje
        mi podpisem rodem ze starego filmu pt. Mis. Wiec jezeli ktokolwiek chce sie
        wypowiedziec niech poprostu najpierw pomysli. Przylaczenie tych terenow do
        miasta Rzeszowa jest tak samo wazne dla ludzi mieszkajacych w Rzeszowie jak i
        dla tych z poza miasta. I jezeli sluchacie opinii innych i z tego wyciagacie
        wnioski to prosze was czasami pomyslcie zanim bedziecie sluchac jakiegos
        demagoga ktory ma w tym wlasny interes.
    • Gość: K522 Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 19:53
      Powinni jeszcze cały Tyczyn przyłączyć, może przybyłoby parę odnowionych
      chodników, może by wyremontowano ulicę od kościoła do cmentarza.Bo jak jężdżę
      na cmentarz od 70 roku to tam się nic nie zmieniło o przepraszam przybył
      pomnik,Pan wiceburmistrz do Tyczyna dojeżdża z Białej i nie widzi po drodze
      zarośniętej rzeki i niedaleko brudnego rowu, wydaje mi się,że takie
      sprzątnięcie nie wymaga dużych nakładów finansowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka