Gość: jatoja2 IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:09 buehehe, nędzna próba ratowania stołków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:16 Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 02.08.05, 21:18 A skarżcie się, już nieraz wam pokazano co znaczy wasza opinia. Śmieszne. Jak mamy rozwijać miasto i region, skoro nadal są tu tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obSerwer Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.krak.tke.pl 03.08.05, 14:22 Wczas, i my z takimi orłami mamy gonić unię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muRRgrabia Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.05, 22:13 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: był stołek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:17 Targedia !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 02.08.05, 22:19 Byl stolek, nie ma stolka trudno. Nie jeden Rzeszow sie poszerza, to samo robi Koszalin, Gorzow, Kalisz, ZG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as jeba...i karjerowicze IP: *.res.pl 03.08.05, 10:51 przez 4 lata nic nie robili teraz ich wzieło do pracy heheheh karjerowicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słociniak Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.dab.tke.pl 02.08.05, 22:30 Takich pierdzistołków wysyłało się kiedyś do Kulparkowa. A do Jarosławia gdzie jest odpowiedni zakład leczniczy WYŚLIJMY niejakiego starostę bo to jest jeden wielki pryszcz na miejscu gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resres Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 02.08.05, 23:01 wojt dronka jest z zwieczycy i sorry ale cala rodzina pojdzie aut z urzedu z boguchwaly. to cie boli dup...u, a nie interes ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 00:53 Tonący brzytwy się chwyta... Nie wiedzą już co zrobić bo strach im zagląda w oczy.. A mowa, że narazie "nie wiem" jakie argumenty się użyje do Trybunału to tylko może oznaczać, że jak się nie wie o co chodzi, to chodzi o pieniążki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 80.51.255.* 03.08.05, 06:10 Ktoś już to powiedzenie strawestował na "Tonący brzydko się chwyta", Drogi Slaversie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 195.117.152.* 03.08.05, 08:17 Wreszcie coś ruszyło żebyśmy już zupełnie nie byli zaściankiem Polski - to musi sie znaleźć jakiś burak który wymyśli związki społeczno-kulturowe hehehe międzie wioskami - przecież Ci goście są śmieszni - jak można wogóle głosować na takich oszołomów, których głównym celem jest utzrymanie stołków - ale cóz sie dziwić - z takim powalającym intelektem - to może do roznoszenia ulotek z hipermarketu sie nadają ;) brawo - też w takiej sytuacji broniłabym stołka kosztem rozwoju regionu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:46 Dlaczego wojt gminy Krasne wypowiada sie w imieniu mieszkancow Zaleza --jak mi wiadomo wszyscy sa za przylaczeniem do RZESZOWA ----RZESZOWA --PANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:56 I masz panie Dronka placek. Jak ja to lubie, panie Dronka. Teraz Rzeszów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Dronka 03.08.05, 10:54 A macie coś jeszcze przeciwko Dronce poza tym protestem granicznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załenżak Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 213.25.45.* 03.08.05, 14:38 Najbardziej to pana wójta kraśniaka boli utrata giełdki. Już on tam musi z nią mieć jakiś układzik. Zobaczcie jaki syf jest w niedzielne popołudnia na tym terenie. A przecież tam też żyją ludzie, a nie bydło. Ale czy widział ktoś żeby kąsać rękę, która karmi? Nie możemy się doczekać na prawdziwego gospodarza, który lubi czystość i porządek! A Maternia - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: 82.160.22.* 03.08.05, 10:59 proponuje podesłac do ich kochanych gmin "nik" i zobaczymy jak z płaczem pójdą do domu jak wyjdzie ile nie prawidłowosci tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 11:07 Nic nie mogą zrobić, decyzja zapadła a wójtom bardziej się nie podoba niż mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś
hugon2 Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 12:16 Wójtowie myślą partykularnie. Przecież większy Rzeszów to szansa także dla ich mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 13:31 To wszystko jeden wielki skandal, ci ludzie powinni pomysleć o Rzeszowie i regionie a nie tylko o sobie. Nie wiem jak tak w ogóle można robić. Wazne że decyzja zapadła i oficjalnie od 1 stycznia 2006 Rzeszów ma 84.48 km i 170 tys. mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic 03.08.05, 14:13 80% mieszkanców tych terenów jest za przyłączeniem, władza jest przeciw z wiadomych względów. pamietajcie - silna stolica- silny region. a tak na marginesie - wieś Chmielnik ma obecnie obszar ok 50km kw, cyzli tyle co teraz Rzesżów, niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpaq Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.b4net.int.pl 03.08.05, 15:19 "...w jej wyniku zostaną zerwane mocne więzi społeczne, historyczne i kulturowe pomiędzy np. Zwięczycą a Boguchwałą...." hehehe, dobry argumemt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 15:23 No i proszę. Jak studiowałem na początku lat 90 w Szczecinie, to dla większości ludzi tam, południowy wschód kojarzył się z Ukraina. Ale myślę, że to jest bardzo obraźliwe stwierdzenie dla Ukraińców. Oni pokazali, na co ich stać i jak są rozsądni. Choć z drugiej strony trochę mi było przykro, że tak jest pstrzegany mój region i moje miasto. Natomiast na tą bandę okolicznych kombinatorów, wiejskich karierowiczów i zakłamanych pierdzistołków brakuje w słowniku języka polskiego dostatecznie uwłaczającego słowa aby określić ich imebylizm i chęć napasienia własnego tyłka. Zesów im solom w łoku ale jak by mogli to by go do reszty oskubali, cerwony łałtobus im doprowadź, dziecioki w psedskolu przetsymajta... NIE ZGODZĘ SIĘ ABY PRZEZNACZYĆ ICH DO ROZNOSZNIA ULOTEK, AM EŻ POTRZEBA ODROBINY INTELIGENCJI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel arogancja władzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:39 Mieszkam na terenie, który ma być przyłączony. Widzę teraz jak arogancka władza robi sobie dobrze. Wbrew ludziom, bo "miasto" potrzebuje. Panie Prezydencie - najpierw porządki w Ratuszu, jak będzie obsługa taka jak w gminie - ludzie zmieną zdanie. Do tego czasu - więcej pokory. Wybory (jeszcze nie samorządowe, ale ...) blisko - ja już wiem jak głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izosan Re: arogancja władzy IP: *.ucd.ie / *.ucd.ie 03.08.05, 17:20 (sorrki za brak polskich liter ale niestety w irlandii ich nie uzywaja - jestem z rzeszowa i wyjechalem na 2 miesiace do Dublina). W koncu ktos od wojta napisal, bo zaczeli sie zastanawiac dlaczego nie ma zadnych pozytywnych opinii :). Poprostu smiech na sali. Jakie pozadki w Ratuszu? Czlowieku spojrz na Rzeszów. Wszedzie remonty wszedzie cos sie dzieje. Jak wygladal rynek rzeszowski pare lat temu, a jak teraz wyglada. Jezeli tak sie dzieje skoro maja nieuporzadkowane cokolwiek to mi to odpowiada bo wiem ze sie rozwijamy w cudownym tepie. Arogancja? Jestes jedyna osoba ktora sie nie zgadza na tym forum. Kto jest arogancki? Jezeli twierdzisz, ze nie cieszysz sie z przylaczenia do miasta Rzeszowa to chyba powinienes sie zastanowic troszeczke nad zagadnieniem EKONIMII w tym sporze. Jak mozna sie zastanawiac nad takimi sprawami? Potrzebujemy nowych terenow nie dlatego zeby ktos mial stolek w Rzeszowie ale po to aby sie rozwijac. Rzeszow ma byc baza dla calego regionu. Nie mozemy myslec na poziomie gminy Krasne, Tyczyn czy jakiejkolwiek innej ale powinnismy myslec na poziomie calego wojewodztwa. Niech np. wojt gminy Krasne przygladnie sie gdzie dokladnie znajduje sie gielda samochodowa. Przeciez to jest juz Rzeszow tyle tylko ze nie na papierze!!! O i gosc portalu podpisal sie Obywatel. No wiec panie Obywatelu (o przepraszam panie obywatelu - z malej litery - moze minimalista?), ktory wie jak glosowac ;), czy to ma byc jakas grozba? Czlowieku niedosc ze twoja wypowiedz jest smieszna to jeszcze zalatuje mi podpisem rodem ze starego filmu pt. Mis. Wiec jezeli ktokolwiek chce sie wypowiedziec niech poprostu najpierw pomysli. Przylaczenie tych terenow do miasta Rzeszowa jest tak samo wazne dla ludzi mieszkajacych w Rzeszowie jak i dla tych z poza miasta. I jezeli sluchacie opinii innych i z tego wyciagacie wnioski to prosze was czasami pomyslcie zanim bedziecie sluchac jakiegos demagoga ktory ma w tym wlasny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K522 Re: Wójtowie chcą się poskarżyć na zmianę granic IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 19:53 Powinni jeszcze cały Tyczyn przyłączyć, może przybyłoby parę odnowionych chodników, może by wyremontowano ulicę od kościoła do cmentarza.Bo jak jężdżę na cmentarz od 70 roku to tam się nic nie zmieniło o przepraszam przybył pomnik,Pan wiceburmistrz do Tyczyna dojeżdża z Białej i nie widzi po drodze zarośniętej rzeki i niedaleko brudnego rowu, wydaje mi się,że takie sprzątnięcie nie wymaga dużych nakładów finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś