Dodaj do ulubionych

Kiedy Tesco?

IP: 207.15.155.* 31.07.01, 01:16
napiszcie jak cos wiecie,
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Kiedy Tesco? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 31.07.01, 12:09
      w grudniu
      • Gość: sasiad Re: Kiedy Tesco? IP: *.internet.pl 19.09.01, 20:47
        czy ktos moze wie cos na temat wielkosci tego marketu...mam nadzieje, ze bedzie
        wiekszy od "hipermarketu" leclerc :))
        • alug Re: Kiedy Tesco? 19.09.01, 23:03
          A po co wiekszy? LE CLEcostam nie jest duzy, a jak sie
          obejdzie caly to nogi bola. Poza tym, wielkie
          hipermarkety powinny byc budowane za miastem. Ot co.
          • Gość: zdzicha Re: Kiedy Tesco? IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 09:52
            Ludzie, a po co wam drugi supermarket? Kto to wszystko kupi?
        • Gość: Tom Re: Kiedy Tesco? IP: 213.77.14.* 20.09.01, 13:48
          Będzie większy 1,5 raza od. L...
          • Gość: Bielcow Re: Kiedy Tesco? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 06:39
            &#62 Będzie większy 1,5 raza od. L...

A właśnie nie - LECLERK ma 12000 m2 a TESCO bedzie mialo "tylko" 10000 tys m2

• Gość: Lucyna Re: Kiedy Tesco? IP: 217.96.44.* 26.09.01, 08:38
      Niestety otwarcie 30 listopada.
      • alug Re: Kiedy Tesco? 26.09.01, 09:29
        Niestety? Sadze, ze nie jest to poglad wiekszosci Rzeszowian i mieszkancow
        okolicznych miejscowosci. Spragnieni igrzysk udadza sie do supermarketu w dzien
        otwarcia. Znowu bedza wydzierac sobie wozki, artykuly po promocyjnej cenie i
        walczyc o miejsce... Masz racje, szkoda...
        • Gość: Tom Re: Kiedy Tesco? IP: 213.77.14.* 26.09.01, 11:40
          Ale będą promocje w Leclerku i Jedynce. Hurra!!!
        • Gość: Lucyna Re: Kiedy Tesco? IP: 217.96.44.* 26.09.01, 13:08
          I znowu ktoś powie , że takiego b...a jak w Rzeszowie to jeszcze nie widział.
          I znów ludziska bedą targac pełne wózki bagietek i mineralnej , bo na nic
          innego ich nie stać.
          • alug Re: Kiedy Tesco? 28.09.01, 08:32
            bagietki i mineralna..? zdrowa dieta ;-)))
            To stad ta krzepa mieszkancow podkarpacia, ;-)))))))))

• Gość: Lucyna Re: Kiedy Tesco? IP: 217.96.44.* 28.09.01, 19:05
              Myslę , że bedzie dietą obowiazujacą jak juz nawet te resztki rzeszowskich firm
              padną.
          • Gość: imadelko Re: Kiedy Tesco? IP: *.city.net.pl 29.09.01, 22:22
            TESCO to jest dom towarowy (szmelc, mydlo i powidlo) oraz (lachy, buty, sprzet
            sportowy i inne pierduly spozywka tez).
            Jesli chcemy kupowac tanio to takich obiektow musi byc jak najwiecej.
            Jednak nasi samorzadowcy pod dyktando mafi koscielnej skutecznie blokowala
            przez 4-lata wszelkie inwestycje.
            • Gość: lucyna Re: Kiedy Tesco? IP: 217.96.44.* 30.09.01, 18:36
              Tanio????
              Jeszcze nie słyszałam , żeby ktoś bez dogłębnej , długofalowej analizy
              zawartości półek kupił cos FAKTYCZNIE taniej.
              Sprawdzasz co Ci nabija Pani w kasie?
              Czy to co kupujesz to jest to co na paragonie?
              Gdzie są takie cuda - chętnie się wybiorę.
              • Gość: des Re: Kiedy Tesco? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 08:21
                Sprawdziłem. Biegając po małych sklepikach, w których wybór ogranicza się np.
                do jednego gatunku musztardy (żeby znaleźć tę co lubię muszę odwiedzić tych
                budek co najmniej kilka) i robiac weekendowe zakupy wydawałem średnio 300 zł.
                Robiąc zakupy w hipermarkecie i kupując to samo wydaję średnio 50-70 zł mniej
                (200-250 zł w skali miesiąca). Oszczędzam przy tym mnóstwo czasu. Czy są jakieś
                jeszcze pytania?
                • Gość: Lucyna Re: Kiedy Tesco? IP: 217.96.44.* 01.10.01, 08:34
                  Co to jest to samo i tyle samo?