Dodaj do ulubionych

LUBLIN przeprasza Rzeszów

IP: *.it-net.pl 18.08.05, 21:36
Przepraszamy za zachowanie pseudo patriotów lubelskich.Nie zwracajcie na nie uwagi.Przepraszamy.
Obserwuj wątek
    • fire.show Re: LUBLIN przeprasza Rzeszów 18.08.05, 21:37
      Przeprosić tym razem nie wystarczy, już odpowiednie osoby w Rzeszowie zajmą się
      robieniem syfu wokół tego miasta i ciągłego poniżania jego mieszkańców - IP od
      zawsze jest to samo.
    • Gość: Tomasz z Lublina. Re: Jeżeli macie problem z trollem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:39
      to spróbujcie namierzyć drania. Skontaktujcie się z Adminem, ew. z policją.
      U nas w Lublinie media nie podawały, żeby ktoś uciekł z Abramowic ( tam znajduje
      się szpital dla ludzi z problemami psychicznymi ) ale może jest to zbyt
      wstydliwy temat. Życzę powodzenia i pozdrawiam Rzeszów.
      • fire.show Re: Jeżeli macie problem z trollem 18.08.05, 22:49
        Postanowiliśmy właśnie tak zrobić - bo to jedyne wyjście, obserwuję forum i
        dotąd nie mówiłem o tym, myślałem że od początku sierpnia wszystko się
        skończyło ale teraz widzę że po krótkiej przerwie działa od nowa. To perfidny
        sposób działania - przybieranie kolejnych nicków, obrażanie miasta i 3 minuty
        później przeprosiny. Zwracajcie uwagę na tego typu posty. Już we wtorek
        wiedziałem że ten post niby warszawiaka to jego powrót.
        • fire.show Re: Jeżeli macie problem z trollem 18.08.05, 22:54
          Cały temat jest skończony - nie wierzę w to że ten człowiek kiedykolwiek
          przestanie obrażać to miasto i jego mieszkańców jeśli nie podejmie się takich
          działań. Myślę że każda normalna osoba byłaby przerażona gdyby pokazać jej
          zbiór tego co pisał pod naszym adresem od czerwca - nie macie nawet pojęcia ile
          nicków ma jedno źródło. Poza tym postaramy się aby jeszcze jutro na forum
          doszło dwóch nowych adminów.
    • Gość: vince Re: Jeżeli macie problem z trollem IP: *.pata.pl 19.08.05, 08:34
      zgadzam się z przedmówcą. Nie możemy Rzeszowiacy i Wy Lubliniaki bra
      odpowiedzialność za jakiś palantów. Więc chyba nie ma sensu brać na siebie
      winę. Proponuje po namierzeni IP zgłosić to do admina i niech on go zablokuje.
      Gitara.
      • fire.show Re: Jeżeli macie problem z trollem 19.08.05, 08:43
        Stali bywalcy tego forum:

Czy kojarzycie osobę która pisała wątki: Matka Boska Rzeszowska, Matka Boska
        Przemyska itd., No to jak dojechać do tego Rzeszowa, Rzeszów podlubelskie
        miasteczko itd.? Pruszon/Prezu/0k/hni/mariola/ula/Prezes. Własnie ona znowu
        pisze na forum, nawet z tego samego IP w sieci IT-NET i znowu wyzywa Rzeszów
        (jaaa, krakus, warszawiak, lublin the winner itd.)
    • fire.show Re: LUBLIN przeprasza Rzeszów 19.08.05, 08:45
      A najśmieszniejsze jest to, że ten wątek napisał ten sam człowiek - to jego
      metoda działania, najpierw obraża Rzeszów, zaraz potem "przeprasza za takich
      ludzi", po czym zaczyna od nowa. Odsyłam do postu tramwaje, jak ktoś ma
      wątpliwości. Kiedyś prezu sam przyznał że ma setki nicków. Już dawno
      rozszyfrowałem o co mu chodzi, dobrze było od 1 sierpnia jak przestał pisać,
      ale 16 sierpnia wrócił, niestety. Na forum Lublina też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka