Gość: jestescie posrani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:50 a nie w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luziQ Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: 82.177.97.* 20.08.05, 21:04 Pomyłka. Z tego, co widzę na stronie wsizu to Maleńczuk zagra w niedzielę. Nie można się tak mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 08:45 wrrr... a ja wszystkim znajomym powiedziałem POWOŁUJĄC SIĘ NA INFO z gazety, że wczoraj tj. w sobotę to było. To w końcu kiedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator muzyki Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: 195.117.152.* 22.08.05, 07:51 Moim zdaniem "Gazeta" dała dupy no i jeszcze ta informacja o koncercie Myslovitz. Uprawiając takie dziennikarstwo to może lepiej trzeba się zająć kampanią buraczaną albo progresją wzrostu pogłowia trzody chlewnej w regionie podkarpacia na przestrzeni ostatnicz lat itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudel z guadelupy Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:17 Kto nie był, niech żałuje!! Maleńczuk jak zwykle przed koncertem coś zarzucił bo tak wyglądał i śpiewał ! Widziałem w pewnym momencie jak oburzona starsza pani odwróciła się i prawie wybiegła do domu (haha). Koncert zaczął się troche nudno, ale po paru utworach rozkręcili się ,a najbardziej Maleńczuk (legalize marihuana, pijmy wszyscy, czerwoni wyp…). W połowie koncertu słyszałem jak Maleńczuk zapytał swojego gitarzystę „gdzie my jesteśmy: jesteśmy Rzeszowie „ ). Fakt, że był podpity ale to nie ten Mal.. powiedzmy z przed 10 lat, jednym słowem takich Pudelsów uwielbiam !!!!!!!!!! Jedyny minus to kibice ST.RZ., 17-letni kretyni bili się między sobą, zaczepiali tłum, śpiewali jakieś głupie teksty rodem ze stadionów po prostu tacy goście to na mandaryne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:27 Na Lepperze pewnie byli i nie wytrzeźwieli z zachwytu. Pasowałoby pogonić kiboli porządnie przez zaczerniańskie lasy! ;) A co z Myslovitz ?? Na stadionie S. ma być ?? czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś