Dodaj do ulubionych

Na zdrowie... Püdelsi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:50
a nie w niedziele?
Obserwuj wątek
    • Gość: luziQ Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: 82.177.97.* 20.08.05, 21:04
      Pomyłka. Z tego, co widzę na stronie wsizu to Maleńczuk zagra w niedzielę.
      Nie można się tak mylić.
      • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 08:45
        wrrr... a ja wszystkim znajomym powiedziałem POWOŁUJĄC SIĘ NA INFO z gazety, że
        wczoraj tj. w sobotę to było. To w końcu kiedy ???
    • Gość: amator muzyki Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: 195.117.152.* 22.08.05, 07:51
      Moim zdaniem "Gazeta" dała dupy no i jeszcze ta informacja o koncercie
      Myslovitz.
      Uprawiając takie dziennikarstwo to może lepiej trzeba się zająć kampanią
      buraczaną albo progresją wzrostu pogłowia trzody chlewnej w regionie
      podkarpacia na przestrzeni ostatnicz lat itp.
    • Gość: pudel z guadelupy Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:17
      Kto nie był, niech żałuje!! Maleńczuk jak zwykle przed koncertem coś zarzucił
      bo tak wyglądał i śpiewał ! Widziałem w pewnym momencie jak oburzona starsza
      pani odwróciła się i prawie wybiegła do domu (haha). Koncert zaczął się troche
      nudno, ale po paru utworach rozkręcili się ,a najbardziej Maleńczuk (legalize
      marihuana, pijmy wszyscy, czerwoni wyp…). W połowie koncertu słyszałem jak
      Maleńczuk zapytał swojego gitarzystę „gdzie my jesteśmy: jesteśmy
      Rzeszowie „ ). Fakt, że był podpity ale to nie ten Mal.. powiedzmy z przed 10
      lat, jednym słowem takich Pudelsów uwielbiam !!!!!!!!!!
      Jedyny minus to kibice ST.RZ., 17-letni kretyni bili się między sobą,
      zaczepiali tłum, śpiewali jakieś głupie teksty rodem ze stadionów po prostu
      tacy goście to na mandaryne!!!!
      • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Na zdrowie... Püdelsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:27
        Na Lepperze pewnie byli i nie wytrzeźwieli z zachwytu. Pasowałoby pogonić kiboli
        porządnie przez zaczerniańskie lasy! ;)
        A co z Myslovitz ?? Na stadionie S. ma być ?? czy nie ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka