Dodaj do ulubionych

Castorama jednak przy Rejtana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:46
Widzę że nasza rada miasta znana jest już nawet za granicą:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:48
      Z Rzeszowa śmieje sie cały kraj, śmieje też sie cały świat. Znowu doszło do
      kompromitacji naszego miasta. Kto to widział zeby obiekt o powierzchni 2 tys.
      mkw mógł być nazwany hipermarketem;/. Nasza rada miasta powoli przechodzi samą
      siebie. Jak tak dalej pójdzie to Rzeszów będzie najsłynniejszym miastem w
      Polsce jak i na Świecie pod względem ilości makretów i galerii handlowych nie
      przekraczających 2 tys. mkw.

Pozdrowienia dla Prawicy która zablokowała tą inwestycje.
      PS. Gdy odtworzą CASTORAME to Pan Ramski z małżonką pierwszy sie uda po zakup
      nowej baterii do łazienki lub lampy do salonu=/=/
      • Gość: Anioł Pokoju Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.viknet.pl 21.08.05, 22:10
        Cały świat to może śmieje się z Ciebie, a nie z Rzeszowa. Posłuchaj jak miasto
        jest lubiane przez Polonię (m.in. dzięki festiwalowi). Neapol ma 1 hipermarket
        i co z tego.
        • Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:18
          Nie porównój Rzeszowa do Neapolu bo to nie tędy droga. Zresztą jakies festiwale
          Polonijne nie przyciągają inwestorów. A jak Polska dowie sie jakie rządy są w
          Rzeszowie i co one robią, to na pewno zaden powazny inwestor do nas nie zawita.
          • alekr Re: Castorama jednak przy Rejtana 22.08.05, 16:25
            ale poważny inwestor w projekcie twierdził, że powierzchnia nie przekroczy 2000
            mkw, dlatego dostał pozwolenie na budowę. jesli ktos teraz narzeka ze ma tylko
            2000 to jest dla mnie dziwne...pozdro
    • Gość: Milo Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:05
      ta Rada Miasta jest chora !!!!
    • Gość: papa na lepiku Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.dab.tke.pl 21.08.05, 21:31
      Jestem przekonany , iże Pani (panna) RADNA dzierżyk wpłynie, jako jej była
      przewodnicząca na RM , iżby się przychyliła do dalszych metrów powierzchni.
    • fire.show Re: Castorama jednak przy Rejtana 21.08.05, 22:38
      Spokojnie - radni wydadzą zgode na 8 tys. metrów, a jak nie to stanie się to
      najpóźniej w przyszłym roku - już my będziemy wiedzieli na kogo głosować.
    • Gość: remi Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:45
      Pokazcie mi panstwo ktore ma tyle hipermarketow obcych co Polska,nie chroni
      swoich producentow?Pojedzcie np do Austri i zobaczycie jak sie tam chroni
      rynek.A potem nie placzcie ze jest w Polsce bezrobocie.Zal mi politykow ktorzy
      do tego dopuscili,a raczej sami sie sprzedali i tych za ktorzy nie mysla.
      • Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:22
        Chopie, a czego ty porównujesz biedną Polske z Austrią. Polska jest zbyt biedna
        na to zeby budowac wielkie sieci handlowe. Twoje porówanie tutaj jest nie na
        miejscu. No chyba ze chcesz aby w Polsce były tylko takie obiekty jak nam
        prezentuje Pan Podkulski, czyli mówiąc w skrócie zadaszone stodoły w której są
        te same sklepy tych samych marek
      • Gość: [prk] Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.pl 22.08.05, 10:03
        No przeciez jest wolny rynek, kazdy se moze hipermarkiet otworzyc, nie? Tylko w polsce jest tak, kazdy musi sobie...
    • Gość: Tobbi Re: Pracowałem u "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 07:50
      Po RCMB, NOMI, "Mróz-Chemalu", teraz Castorama a niedługo Leroy Merlin, czyli
      jeszcze jedna "HIPER-BUDA"( skrót od HIPER-hipermarket, BUDA- budowlany) w
      Rzeszowie.
      Pracując u "Mroza" doznałem pełnego "odmóżdzenia",a w pracy wykorzystywałem
      jedynie odruchy bezwarunkowe,na wiecej nie pozwalał mi jeden kiepsko
      wykształcony kierownik.
      Może macie jakieś własne wspomnienia jako sprzedawcy w hipermarkecie
      budowlanym.?
      • Gość: barni Re: Pracowałem u "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:35
        Przy takich asach jak Castorama,czy LM "Mróz" to pionek,i jużz niedługo
        przestanie istnieć.
    • Gość: wafel Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: 195.117.241.* 22.08.05, 11:24
      Nie mam nic przeciwko powstawaniu nowyh marketów (bo każdy ma prawo
      sprzedawania i kupowania na własne ryzyko), ale trzeba to robić z głową.
      Castorama przy Rejtana to nie jest najlepsza lokalizacja dla takiego sklepu!
      Wystarczająco zapchan jest juz ta ulica! Pragnę tu podać kilka wg mnie dobrych
      i złych lokalizacji.
      Dobre:
      RCMB na ulicy Przemysłowej (nie daleko od centrum i z dobrym dojazdem).
      REAL przy obwodnicy (daleko od innych tego typu przybytków i przy w miare
      przepustowej drodze)
      Złe:
      Mróz-Chemal (Niech ktoś spróbuje skręcić w lewo z marketu bez wymuszenia
      pierszeństwa)
      Auchan i LM w Krasnem
      • Gość: ble ble Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:20
        To dobre miejsce - duzy parking, niezle rozjazdy , sąsiedztwa Yizka,Tesca i LC.
        Na głupote radnych jest też sposób.
        A powierzchnia handlowa - ja znam zycie i tak będzie "pęczniec' i pączkować :))
        czekamy na IKEE - nawet do 2 tys. m kwadrat :)))
        Brawo panie Podkulski
    • Gość: gabi Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:03
      a kiedy będzie IKEA ??
      • Gość: alfonso Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.05, 18:49
        Karpie cieszą się ze idą święta bozego narodzenia :-) Głupota niektórych
        komentatorów mnie przeraża:-))))
      • Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:42
        IKEI NIE BEDZIE !!!!!!!!!!!! I nie piszcie ze Ikea ma byc budowana przy ul.
        Lubelskiej bo to jest tylko plotka. W planach na najblizesze lata Ikea nie
        uwzglednia budowy obiektu w Rzeszowie
    • Gość: Darek Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:51
      Na 2000 m kwadratowych bedzie zatrudnionych 200 osób, po jaka babkę takie
      zageszczenie pracowników. Castorama nigdzie nie zatrudnia tylu pracowników w
      swoich sklepach wielopowierzchniowych.
      • fire.show Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych 22.08.05, 21:02
        Do wszystkich którzy gadają bez sensu ze tylko w Rzeszowie są hipermarkety
        blisko centrum - geograficzne centrum Szczecina to punkt znany szerzej jako
        Geant. W promieniu 5 km znajduje się 2 razy Carrefour, Tesco, Media Markt i
        Obi. Pojeździjcie trochę po kraju, nie tylko u nas popełniają błędy.
        • Gość: kapucyn Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.05, 21:23
          I to jest pocieszenie? Mam się cieszyc ze ucięli mi noge bo sąsiad nie ma dwóch???
          • Gość: Baq Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.man.rsk.pl 23.08.05, 14:28
            No dobra a jak sie kształtuja płące w tey Castoramie, ktoś wie ?? Ile proponuja
            kasy jaka atmosfera ??
            • Gość: Baq Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.man.rsk.pl 24.08.05, 15:19
              Kiedy zaczynaja sie rozmowy ? A może ktoś jush był z was to powiedzcie oco
              pytaja ?? I jakie warunki ze swojej strony oferuja ??? Jakiej wysokości
              zarobki ??

Dzięki ;)
              • castus1 Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych 03.09.05, 23:00
                Polecam wszystkim pracę w Castoramie !!!
                Bardzo dobre warunki, przestrzeganie bhp i prawa pracy,świetna atmosfera.
                Dbają o pracowników i ich rodziny. Bogaty fundusz socjalny, kino, basen,
                aerobik , imprezy integracyjne itp. No i najważniejsze, wypłata ZAWSZE na czas.
                Można się wykazać i jest szansa awansu. Wiem, że rekrutacja juz trwa a otwarcie
                przewidziano na początek października. Pracuje w Casto już prawie 5 lat,
                zachęcam do składania aplikacji.
                • Gość: Frenchman Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.pata.pl 04.09.05, 19:55
                  Majaczy czy żartuje...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka