Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:46 Widzę że nasza rada miasta znana jest już nawet za granicą:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:48 Z Rzeszowa śmieje sie cały kraj, śmieje też sie cały świat. Znowu doszło do kompromitacji naszego miasta. Kto to widział zeby obiekt o powierzchni 2 tys. mkw mógł być nazwany hipermarketem;/. Nasza rada miasta powoli przechodzi samą siebie. Jak tak dalej pójdzie to Rzeszów będzie najsłynniejszym miastem w Polsce jak i na Świecie pod względem ilości makretów i galerii handlowych nie przekraczających 2 tys. mkw. Pozdrowienia dla Prawicy która zablokowała tą inwestycje. PS. Gdy odtworzą CASTORAME to Pan Ramski z małżonką pierwszy sie uda po zakup nowej baterii do łazienki lub lampy do salonu=/=/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Pokoju Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.viknet.pl 21.08.05, 22:10 Cały świat to może śmieje się z Ciebie, a nie z Rzeszowa. Posłuchaj jak miasto jest lubiane przez Polonię (m.in. dzięki festiwalowi). Neapol ma 1 hipermarket i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:18 Nie porównój Rzeszowa do Neapolu bo to nie tędy droga. Zresztą jakies festiwale Polonijne nie przyciągają inwestorów. A jak Polska dowie sie jakie rządy są w Rzeszowie i co one robią, to na pewno zaden powazny inwestor do nas nie zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
alekr Re: Castorama jednak przy Rejtana 22.08.05, 16:25 ale poważny inwestor w projekcie twierdził, że powierzchnia nie przekroczy 2000 mkw, dlatego dostał pozwolenie na budowę. jesli ktos teraz narzeka ze ma tylko 2000 to jest dla mnie dziwne...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:05 ta Rada Miasta jest chora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa na lepiku Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.dab.tke.pl 21.08.05, 21:31 Jestem przekonany , iże Pani (panna) RADNA dzierżyk wpłynie, jako jej była przewodnicząca na RM , iżby się przychyliła do dalszych metrów powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
fire.show Re: Castorama jednak przy Rejtana 21.08.05, 22:38 Spokojnie - radni wydadzą zgode na 8 tys. metrów, a jak nie to stanie się to najpóźniej w przyszłym roku - już my będziemy wiedzieli na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:45 Pokazcie mi panstwo ktore ma tyle hipermarketow obcych co Polska,nie chroni swoich producentow?Pojedzcie np do Austri i zobaczycie jak sie tam chroni rynek.A potem nie placzcie ze jest w Polsce bezrobocie.Zal mi politykow ktorzy do tego dopuscili,a raczej sami sie sprzedali i tych za ktorzy nie mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:22 Chopie, a czego ty porównujesz biedną Polske z Austrią. Polska jest zbyt biedna na to zeby budowac wielkie sieci handlowe. Twoje porówanie tutaj jest nie na miejscu. No chyba ze chcesz aby w Polsce były tylko takie obiekty jak nam prezentuje Pan Podkulski, czyli mówiąc w skrócie zadaszone stodoły w której są te same sklepy tych samych marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [prk] Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.pl 22.08.05, 10:03 No przeciez jest wolny rynek, kazdy se moze hipermarkiet otworzyc, nie? Tylko w polsce jest tak, kazdy musi sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobbi Re: Pracowałem u "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 07:50 Po RCMB, NOMI, "Mróz-Chemalu", teraz Castorama a niedługo Leroy Merlin, czyli jeszcze jedna "HIPER-BUDA"( skrót od HIPER-hipermarket, BUDA- budowlany) w Rzeszowie. Pracując u "Mroza" doznałem pełnego "odmóżdzenia",a w pracy wykorzystywałem jedynie odruchy bezwarunkowe,na wiecej nie pozwalał mi jeden kiepsko wykształcony kierownik. Może macie jakieś własne wspomnienia jako sprzedawcy w hipermarkecie budowlanym.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barni Re: Pracowałem u "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:35 Przy takich asach jak Castorama,czy LM "Mróz" to pionek,i jużz niedługo przestanie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: 195.117.241.* 22.08.05, 11:24 Nie mam nic przeciwko powstawaniu nowyh marketów (bo każdy ma prawo sprzedawania i kupowania na własne ryzyko), ale trzeba to robić z głową. Castorama przy Rejtana to nie jest najlepsza lokalizacja dla takiego sklepu! Wystarczająco zapchan jest juz ta ulica! Pragnę tu podać kilka wg mnie dobrych i złych lokalizacji. Dobre: RCMB na ulicy Przemysłowej (nie daleko od centrum i z dobrym dojazdem). REAL przy obwodnicy (daleko od innych tego typu przybytków i przy w miare przepustowej drodze) Złe: Mróz-Chemal (Niech ktoś spróbuje skręcić w lewo z marketu bez wymuszenia pierszeństwa) Auchan i LM w Krasnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:20 To dobre miejsce - duzy parking, niezle rozjazdy , sąsiedztwa Yizka,Tesca i LC. Na głupote radnych jest też sposób. A powierzchnia handlowa - ja znam zycie i tak będzie "pęczniec' i pączkować :)) czekamy na IKEE - nawet do 2 tys. m kwadrat :))) Brawo panie Podkulski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:03 a kiedy będzie IKEA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.05, 18:49 Karpie cieszą się ze idą święta bozego narodzenia :-) Głupota niektórych komentatorów mnie przeraża:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Handlowy Re: Castorama jednak przy Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:42 IKEI NIE BEDZIE !!!!!!!!!!!! I nie piszcie ze Ikea ma byc budowana przy ul. Lubelskiej bo to jest tylko plotka. W planach na najblizesze lata Ikea nie uwzglednia budowy obiektu w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:51 Na 2000 m kwadratowych bedzie zatrudnionych 200 osób, po jaka babkę takie zageszczenie pracowników. Castorama nigdzie nie zatrudnia tylu pracowników w swoich sklepach wielopowierzchniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
fire.show Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych 22.08.05, 21:02 Do wszystkich którzy gadają bez sensu ze tylko w Rzeszowie są hipermarkety blisko centrum - geograficzne centrum Szczecina to punkt znany szerzej jako Geant. W promieniu 5 km znajduje się 2 razy Carrefour, Tesco, Media Markt i Obi. Pojeździjcie trochę po kraju, nie tylko u nas popełniają błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.05, 21:23 I to jest pocieszenie? Mam się cieszyc ze ucięli mi noge bo sąsiad nie ma dwóch??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baq Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.man.rsk.pl 23.08.05, 14:28 No dobra a jak sie kształtuja płące w tey Castoramie, ktoś wie ?? Ile proponuja kasy jaka atmosfera ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baq Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.man.rsk.pl 24.08.05, 15:19 Kiedy zaczynaja sie rozmowy ? A może ktoś jush był z was to powiedzcie oco pytaja ?? I jakie warunki ze swojej strony oferuja ??? Jakiej wysokości zarobki ?? Dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
castus1 Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych 03.09.05, 23:00 Polecam wszystkim pracę w Castoramie !!! Bardzo dobre warunki, przestrzeganie bhp i prawa pracy,świetna atmosfera. Dbają o pracowników i ich rodziny. Bogaty fundusz socjalny, kino, basen, aerobik , imprezy integracyjne itp. No i najważniejsze, wypłata ZAWSZE na czas. Można się wykazać i jest szansa awansu. Wiem, że rekrutacja juz trwa a otwarcie przewidziano na początek października. Pracuje w Casto już prawie 5 lat, zachęcam do składania aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frenchman Re: 1 osoba na 10 m kwadratowych IP: *.pata.pl 04.09.05, 19:55 Majaczy czy żartuje...? Odpowiedz Link Zgłoś