Dodaj do ulubionych

Światła do "Mroza"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:32
Własciciel hipermarketu "Mróz-Chemal" buduje za własną kasę sygnalizację
świetlną przy wyjeździe ze swojego marketu a tym tym samym będzie blokował
ruch na dużym skrzyzowaniu Ul. Dąbrowskiego z Powstanców Warszawy.
Klientów i tak mu nie przybędzie bo "(S)ceny ma MROŻące krew w żyłach",że o
obsłudze klienta nie wspomnę.
Obserwuj wątek
    • Gość: nie przesadzaj Re: Światła do "Mroza" IP: 193.151.68.* 25.08.05, 11:43
      nie przesadzaj, nie przesadzaj, bardzo dobrze, ze robi, nie raz ludzie mają
      problemy z wyjazdem...
      • Gość: autor Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:37
        moim skromnym zdaniem sytuowanie sklepów wielkopowierzchniowych powinno być
        opiniowane przez inżyniera ruchu. Absurdem jest demolowanie ulic niezliczoną
        ilością sygnalizatorów uniemożliwiająca poprawną komunikację. Od ZAWSZE
        postulowałem umieszczanie blaszaków wszelkiej maści na neutralnym gruncie,
        gdzieś na uboczu ze wspólną i przejrzystą infrastrukturą drogową. Ideałem jest
        dla mnie centrum zakupowe np w Pradze - całe gigantyczne "osiedle" blaszaków.
        Dzięki temu po mieście można normalnie jeździć a klienci nie denerwują się
        utrudnionym wiazdem/wyjazdem
    • Gość: stala klientka Re: Światła do "Mroza" IP: 213.77.14.* 25.08.05, 15:31
      po pierwsze swiatla sie przydadza,a po drugie dlaczego w poblizu maja
      funkcjonowac tylko blaszaki spozywcze?Ja jestem zadowolona z obslugi i z
      lokalizacji sklepu.Jednak zawsze znajdzie sie taki,ktoremu nic nie
      pasuje.Wyluzuj troche,mnie denerwuje tez niezliczona ilosc blaszakow na nowym
      miescie.
      • Gość: autor Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:36
        owszem, światła się "przydadzą" ale jedynie Mrozowi. A jest ulica wylotowa z
        miasta w dość istotnym kierunku i raczej powinno się ją udrażniać a nie
        zaśmiecać.
        • Gość: barnaba Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:38
          Zgadzam się z "autorem" Mrozowi wyrosła niespodziewanie
          konkurencja .Castorama ,Leroy Merlin,rozbudowany RCMB,podobno jakieś nowe
          centrum na Langiewicza to się chłopina troszczy o klientów,ale musi mieć dużo
          kasy i pewnie u niego nieżle mozna zarobić.

Pozdrawiam spontanicznie
    • Gość: stolarz Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:40
      Narobic sie wszedzie mozna zarobic wszedzie niewiele . Nie wiem
      czego chcecie od pracownikow Mroza zapylaja na okraglo po
      kilkanascie godzin, Ciesza sie chlopaki ze maja prace za te marne
      pare setek. Fakt ze pracuja sprawnie bez zarzutu ..............bylem
      kupowalem nie mam zastrzezen.
    • Gość: tidit Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:43
      Mróz to były milicjant na pewno nie da zarobic ,taka mentalność niestety -
      socjalistyczna , a tak a'propos szefem konkurencyjnego marketu budowlanego
      jest ..syn byłego milicjanta,czy to norma w Rzeszowie???
    • Gość: wafel Re: Światła do "Mroza" IP: 195.117.241.* 26.08.05, 09:13
      Jak za swoje to nich buduje, a jak będą dalej problemy to nasz prezydent
      załatwi z Mrozem budowę estakady.
      • Gość: autor Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:59
        i co? bedziesz stał na kolejnych światłach co 100m? i to po poprzednich
        bezkolizyjnych czyli o stałym przepuście?

w takich przypadkach należy zrobić pas rozbiegowy w prawo (aby usprawnić
        włączanie się do ruchu) oraz zrobic nakaz jazdy w prawo. Nawrotka w trakcie
        podkarpackiej
        • Gość: Ramirez Re: Światła do "Mroza" IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 10:08
          Wiecie co jako pracownik powiem wam, ze swiatla sie przydaja, a zwlaszcza w
          zimie bo wyjechac z parkingu jak popada sniegiem to bardzo trudne zadanie ......
    • Gość: Tobbbbbbi Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:38
      Wafel!!!!
      .myslisz ,że on buduje za swoje?.Ja go pamietam z "zelmeru" i nie powiem ,żeby
      się napracował w tej firmie.U niego w firmie ludzie zmieniają się średnio co
      trzy miesiące ,żadnego szacunku zarówno dla pracowników jak i dla klientów,choć
      ci drudzy o tym nie wiedzą .Warto zajrzeć do szatni "Mroza 'i usłyszec opinie
      pracowników o szefie .Ciekawy materiał do programu "Uwaga" w TVN
      • Gość: RaMiReZ Re: Światła do "Mroza" IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 23:20
        Tobiiiiii czy jak ci tam a skad wiesz co sie dzieje w szatni... ? Ja tam bywam
        minimum 2 razy dziennie i jakoś nie kojaże sobie tematów do programu UWAGA, Ale
        jest właśnie gośc który ma ksywke TOBI i z niego bylby dobry temat do tego
        programu .............
    • Gość: stolarz Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:08
      Powiem Ci Tobi czy jakos tam pleciesz bzdety! Placic za duzo
      nie placi rzeczywiscie robi sie dniowke az robota skonczona nigdy
      osiem godzin . Powiadasz trzy miesiace i wylatujesz ....chyba jak ma
      ktos lepkie rece to jak wszedzie . Przyzwyczajonka brania co pod
      reka i stania po zkamarkach jak za komuny tu i gdzie indziej sie
      skonczyly Wilczy bilet w jedna strone ciesz sie ze uchodzi na
      sucho . Odszedlem sam po dwoch latach bo mi sie trafila fucha za
      trzy razy tyle. A ze byly milicjant to czuc po zachowaniu bo nie
      pomiata i nie gnebi pracownikow. Moze chcialoby sie za taka prace
      wecej zarabiac ale ciesz sie ze to nie Biedronka czy Ttesco albo
      inny ELeclerc . Tam za 500 zl ryjesz do upadlego i wylatujesz
      ot tak na dzien dobry!
    • Gość: LeonX Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:42
      Po pierwsze, to co z tego, że trasa wylotowa? Zobacz w Lublinie, jak to
      wszystko śmiga.
      Po drugie, niby trasa szeroka i prosta, ale kolesie zasuwają, że aż strach, a
      do tego do ruchu włączają się zniecierpliwieni klienci Mroza. Czym to grozi -
      wiadomo
      Po trzecie, byłem klientem tego sklepu przez 6 miesiięcy (co 2-3 dni) i nie mów
      mi człowieku, że tam olewają klienta, albo szef zmienia pracowników. Owszem
      podobno facet jest impulsywny, ale ja wspominam ten sklep bardzo dobrze i nie
      zauważyłem zmian kadry.
      Po czwarte, post na szukanie sensacji i chyba napisany przez człowieka wieczne
      niezadowolonego lub szukającego sensacji lub z konkurencji. Spoko, pomieszczą
      się wszyscy z korzyścią dla nas - klientów.
      Wyluzuj człowieku! Szkoda życia na głupoty i zbędne napinanie się!
      • Gość: autor Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:42
        1. Lublin nie jest dla mnie wyrocznią
        2. "Smiganie" w Lublinie raczej przypomina podrygi ostatnie konajacego (jestem
        częstym gościem w tym mieście i znam stan nawierzchni, przedpotopowe światła,
        brak bezkolizyjnych skrzyżowań itp)
        3. Nie można "śmigać" mając po skrzyżowaniu bezkolizyjnym następne światła za
        100m a patrząc od strony Krosna to ulica podkarpacka prawie cała znajduje się w
        obrębie zatoru na nastepnym skrzyzowaniu
        4. jak już pisałem jedyny sposób na rozwiązanie problemu to zakaz skrętu w lewo
        i pas "rozbiegowy"
    • Gość: Roko Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:30
      Jak czytam tę dyskusję to mam wrażenie ,że piszą tu w
      większości...pracownicy "Mroza".Ludzie dowiedzcie sie jak się pracuje gdzie
      indziej!!!! ,W NORMALNEJ FIRMIE, o hipermarketach nie wspominam bo to firmy
      przejściowe.
      WALIĆ BOGATYCH!!!!
    • Gość: opozycjonista Re: Światła do "Mroza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:02
      Z okazji 25 rocznicy podpisania porozumień sierpniowych byłemu milicjantowiwPRL
      (WładysławowiM.) dużo zdrowia i pomyślnosci w życiu osobistym skłąda W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka