Dodaj do ulubionych

We wtorek sesja rady miasta

29.08.05, 20:32
Szlachta, kiedy ten człowiek przestanie wreszcie kandydować na takie
stanowiska. Mało było syfu w Rzeszowie w latach 1998-2002? Miasto zapadło się
jak nigdy. Litości ludzie patrzcie, kogo wybieracie. Dlaczego w innych
miastach radni działają dla ich dobra, a tu tylko głupie potyczki i
szkodzenie miastu. Dość tego już.
Obserwuj wątek
    • svefn.g.englum Re: We wtorek sesja rady miasta 29.08.05, 20:34
      Wstyd mi za to wszystko, ludzie, wybierzmy w końcu normalnych, odpowiedzialnych
      profesjonalistów do rady miasta w 2006 roku. Inaczej można rozebrać to miasto,
      podzielić na 20 miejscowości i oddać województwo, bo to naprawdę nie ma już
      sensu.
      • Gość: Jarek Re: We wtorek sesja rady miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:26
        Szlachta nie ma zadnych szans w wyborach, ludzie pamietają jego rzady w
        Rzeszowie. Rzeszów nie ma szczęscia ani do rady miasta ani do normalnego
        prezydenta. Najlepiej jak nastapia przedterminowe wybory.
        • Gość: civitas r. Re: We wtorek sesja rady miasta IP: *.viknet.pl 29.08.05, 21:27
          Gdybym miał ocenić prezydentów miasta w kolejności to:

1. Tadeusz Ferenc
          2. Mieczysław Janowski
          3. Andrzej Szlachta
    • Gość: pytanie Re: We wtorek sesja rady miasta IP: *.viknet.pl 29.08.05, 21:40
      Dlaczego rada ma 25 radnych? Nie można ilości zmniejszyć do 20?
    • Gość: mieszkaniec Kiedy wreszcie odejdą karierowicze z prawicy? IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 30.08.05, 08:02
      Czy nazwiska takie jak Szlachta nigdy nie znikną z orbity politycznej miasta?
      Jakim cudem jest on na liscie PIS? Kto go tam wpuścił? Chyba nawet nie należy
      do tej partii a dostał 5 miejsce - skandal !!!
    • Gość: DELAJ SZLACHTA DO PARLAMENTU NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:39
      Najwyzej moze startowac w wyborach w KRLD. Ale i tak przegrałby tam z kretesem.
      Po publiczne pieniądze wyciaga rece od kilku lat. Łatwa posadka, dobry
      budzecik, koneksje, bufonada, tak mozna scharakteryzowac kandydata.
      Róbcie co chcecie, ale ja nigdy nie głosowałbym
      • aniol.pokoju Re: SZLACHTA DO PARLAMENTU NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.05, 11:40
        Jak on dostanie więcej niż 1000 głosów to uznam że mieszkam w mieście (...) i
        tu pominę bo nie chcę być cenzurowany. Po prostu brak mi słów. To tak jak
        Szczecin z Jurczykiem.
        • Gość: vince Re: SZLACHTA DO PARLAMENTU NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pata.pl 30.08.05, 16:39
          A może tak taczuszki wyjadą pod Urząd Miasta i przewiozą
          naszych "szlachetnych". Na lepiej część na Załęże a część na śmietnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka