Gość: awe12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:46 mam ogromną prośbę proszę o namiary na dobrego stomatologa w Rzeszowie bębę wdzięczna za odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awe12 Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:57 dzięki a czy ktoś ma zdanie na temat doktora Pabisa który przyjmuje na placu Wolności ? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: stomatolog 12.09.05, 11:38 To trzeba było od razu zapytać się "co sądzicie o dr Pabisie?" ew. "kto jest najlepszym stomatologiem w Rzeszowie i dlaczego jest to właśnie dr Pabis" ;) zamiast ściemniać "poleccie mi dobrego stomatologa"... życzę inteligentniejszej kryptoreklamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe12 Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:03 naprawdę szukam dobrego stomatologa a polecano mi doktora Pabisa ale ostatnio mam watpliwości chciałam albo potwierdzenia albo nie, mam już dosyć bólu,wyciagania kasy i nic proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe12 Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:29 ogromne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: stomatolog 12.09.05, 12:31 Potwierdzam opinię nt. dentysty w ZUS. Relatywnie niedrogo i profesjonalnie. Dr Agnieszka Rainer - gabinet ma umowę z NFZ, a dopłaty za lepsze materiały to standard w każdym takim gabinecie z kontraktem NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś