Dodaj do ulubionych

JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szkoły...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:21
Ciekawe kto dopuścił do takiej patologii w kontrolowanej bądź co bądź przez
Ministerstwo szkole. Czyżby rektor miał aż takie "pchnięcie" (cokolwiek to
oznacza :-)))) od biskupa ????
Obserwuj wątek
    • Gość: jarosławianin Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:34
      niezależna gazetka studencka pokazuje że duchowni są za ja już tego nie mogę
      pojąć jak taki człowiek może mieć ich poparcie powinien być zdjęty ze
      stanowiska i to jak najszybciej by nie szkodzić tej szkole swoją osobą a tak na
      marginesie to przecież wykorzystuje do kampani pracowników i pieniądze bo
      gazeta jest rozsyłana so różnych instytucji przez pracowników uczelni
      • Gość: student Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:34
        szkoda, że bujara, która notabene jest miernotą dziennikarstwa, ale na
        prowincję to wystarczy, nie tropiła z takim zapałem afer dr hab rektora wssg
        tyczyn stachowskiego, który został usunięty ze szkoły w tyczynie i wszia, a
        pisała bzdury na temat prof chrobaka
        czyżby bujara brała pieniądze od stachowskiego, czy moze była na tyle głupia,
        że dała temu wiarę?
        chyba nie, bo o stachowskim złego słowa nie napisała, moze tutaj publicznie
        odpowe na te zarzuty, co ją łaczyło ze stachowskim, i jakim trafem przyąłczyła
        się do nagonki na prof chrobaka
        • Gość: joł Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.autocom.pl 16.09.05, 12:13
          Okazuje się że czasem Nowiny wyprzedzą GW, w każdym razie kabaretu ciąg dalszy.

www.gcnowiny.pl/

Nie mamy takiego kandydata

JAROSŁAW. Rektor znów przed sądem

Antoni Jarosz startuje do parlamentu z ramienia Katolickiego Stronnictwa
          Ludowego "Ojcowizna”, Blok Wyborczy Dom Ojczysty. Władze "Domu Ojczystego”
          twierdzą, że Jarosz podszywa się pod ich komitet wyborczy. Sprawę oddały do
          sądu.
          Halina Maria Szustak pełnomocnik komitetu wyborczego Dom Ojczysty w
          oświadczeniu wydanym 7 września stwierdziła, że kierownictwo partii nikogo nie
          upoważniło do używania swojego logo. A takie widnieje na plakatach i ulotkach
          wyborczych Jarosza, rektora Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej.
          Jarosław Śliwiński pełnomocnik partii Dom Ojczysty w okręgu krośniensko-
          przemyskim złożył kilka dni temu w sądzie pozew przeciwko Jaroszowi. Partia
          domaga się zakazania Jaroszowi rozpowszechniania nieprawdziwych informacji na
          ulotkach wyborczych.
          - To jest podszywanie się pod komitet wyborczy "Dom Ojczysty”. Na swoich
          listach nie mamy żadnego kandydata z Katolickiego Stronnictwa
          Ludowego "Ojcowizna”. Jarosz dzwonił do mnie kilka dnie temu. Szantażował mnie,
          używając ordynarnych określeń. Powiedział, że mnie wykończy - mówi Jarosław
          Śliwiński.
          Józef Zawadzki, pełnomocnik Jarosza ds. public relation stwierdził, że zawarte
          w materiałach wyborczych dane mają swoje uzasadnienie i podstawy.
    • nfa05 komitety obrony wyższych szkół 16.09.05, 15:50
      Czy jest to jedyna szkola wyższa którą by należalo bronić przed rektorem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka