Gość: wazelinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:21 Ciekawe kto dopuścił do takiej patologii w kontrolowanej bądź co bądź przez Ministerstwo szkole. Czyżby rektor miał aż takie "pchnięcie" (cokolwiek to oznacza :-)))) od biskupa ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarosławianin Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:34 niezależna gazetka studencka pokazuje że duchowni są za ja już tego nie mogę pojąć jak taki człowiek może mieć ich poparcie powinien być zdjęty ze stanowiska i to jak najszybciej by nie szkodzić tej szkole swoją osobą a tak na marginesie to przecież wykorzystuje do kampani pracowników i pieniądze bo gazeta jest rozsyłana so różnych instytucji przez pracowników uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:34 szkoda, że bujara, która notabene jest miernotą dziennikarstwa, ale na prowincję to wystarczy, nie tropiła z takim zapałem afer dr hab rektora wssg tyczyn stachowskiego, który został usunięty ze szkoły w tyczynie i wszia, a pisała bzdury na temat prof chrobaka czyżby bujara brała pieniądze od stachowskiego, czy moze była na tyle głupia, że dała temu wiarę? chyba nie, bo o stachowskim złego słowa nie napisała, moze tutaj publicznie odpowe na te zarzuty, co ją łaczyło ze stachowskim, i jakim trafem przyąłczyła się do nagonki na prof chrobaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: JAROSŁAW. Powstał komitet obrony wyższej szko IP: *.autocom.pl 16.09.05, 12:13 Okazuje się że czasem Nowiny wyprzedzą GW, w każdym razie kabaretu ciąg dalszy. www.gcnowiny.pl/ Nie mamy takiego kandydata JAROSŁAW. Rektor znów przed sądem Antoni Jarosz startuje do parlamentu z ramienia Katolickiego Stronnictwa Ludowego "Ojcowizna”, Blok Wyborczy Dom Ojczysty. Władze "Domu Ojczystego” twierdzą, że Jarosz podszywa się pod ich komitet wyborczy. Sprawę oddały do sądu. Halina Maria Szustak pełnomocnik komitetu wyborczego Dom Ojczysty w oświadczeniu wydanym 7 września stwierdziła, że kierownictwo partii nikogo nie upoważniło do używania swojego logo. A takie widnieje na plakatach i ulotkach wyborczych Jarosza, rektora Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej. Jarosław Śliwiński pełnomocnik partii Dom Ojczysty w okręgu krośniensko- przemyskim złożył kilka dni temu w sądzie pozew przeciwko Jaroszowi. Partia domaga się zakazania Jaroszowi rozpowszechniania nieprawdziwych informacji na ulotkach wyborczych. - To jest podszywanie się pod komitet wyborczy "Dom Ojczysty”. Na swoich listach nie mamy żadnego kandydata z Katolickiego Stronnictwa Ludowego "Ojcowizna”. Jarosz dzwonił do mnie kilka dnie temu. Szantażował mnie, używając ordynarnych określeń. Powiedział, że mnie wykończy - mówi Jarosław Śliwiński. Józef Zawadzki, pełnomocnik Jarosza ds. public relation stwierdził, że zawarte w materiałach wyborczych dane mają swoje uzasadnienie i podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nfa05 komitety obrony wyższych szkół 16.09.05, 15:50 Czy jest to jedyna szkola wyższa którą by należalo bronić przed rektorem ? Odpowiedz Link Zgłoś