Gość: oklek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:00 Po 1 , nie rozumiem dlaczego o facetach w długich włosach, po 2 , dlaczego na czarnych motorach, żuzel to nie wyscigi jakiś obłąkanych harley'owców..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pprzemekk Re: Metalowo o Stali 24.09.05, 09:13 a ja nie rozumiem dlaczego czlowiek z dlugimi wlosami i na czarnym motorze musi byc, cytuje, "oblakanym harley'owcem". Ehh... stereotypowe postrzeganie swiata przez niektorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Metalowo o Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:20 czytalem ten tekst i nie pamietam, by bylo tam cos o "dlugowlosych" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Metalowo o Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:48 "Stalowe serca, nerwy jak stal.. Naprzód Armio, naprzód gnaj, nigdy nie trać wiary w to, by Królewski objać tron.. cały świat u jego stóp ukłoni się.. właśnie spełnia się Twój sen.. Kibiców wierny śpiew niczym armatni strzał, obwieszcza zwycięski bieg.. hehe :) Takie coś można usłyszeć podczas transmisji w radiu. Nic nie było o włosach, albo ja oniemiałem i nie usłyszałem :) A gdyby tu nagle było przedszkole, w przyszłości! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metal Re: Metalowo o Stali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:08 a co lepiej na motorze wygląda ogolony dresiarz? Odpowiedz Link Zgłoś