Gość: mis IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.05, 16:28 miala byc ta gala w polsacie!!!a w programi nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milo Re: Gala bokserska na Podpromiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:20 bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: Gala bokserska na Podpromiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:26 leci wlasnie na polsacie sport ,hehe na ringu żenada jak zawsze ,ale najzabawniejsze dopiero przed nami ...walka wieczoru ahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: Gala bokserska na Podpromiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:37 no i co ? nie było śmiesznie ??? :-))))))))))))) zwłaszcza werdykt końcowy hahaha p.s. popis Adamka w Niemczech ,piekna walka ,niesamowite KO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Gala bokserska na Podpromiu IP: 82.177.98.* 16.10.05, 01:14 to jest jakis skandal, ile teraz daje sie w lape....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: Gala bokserska na Podpromiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:24 skandal skandalem grunt zeby gawiedz miala radoche ,a przede wszystkim smieszny pormotor nabitą kabze i perspektywe nabicia jej na przyszlosc ,to jest glupsze niz amerykanski wrestling ,wszystko na niby ...przeciez ten nasz Dawid zupełnego pojęcia o prawdziwym boksie nie ma ,co nie przeszkadza mu być ..."mistrzem świata" :-O ...kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: Gala bokserska w Polsacie i TVN IP: *.res.pl 16.10.05, 09:10 O poziomie boksowania CYGANA (bez komentarza)Adamek pokazał jak należy roztrzygać pojedynek bez pomocy sędziów.Ja natomiast mam wonty do TV.Pojedynek i Adamka i Kosteckiego był w jednym czasie więc skakałem z Polsatu sport na TVN i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: Gala bokserska w Polsacie i TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:29 zgadza się ,ale śmiem twierdzić ,że to Polsat kiepsko się zgrał (relacja zdaje się nie szła live z Podpromia ?) ,walka na TVN to był zupełnie inny poziom kultury bokserskiej ,świetny poziom . Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Gala bokserska w Polsacie i TVN 16.10.05, 10:43 No bo Polsat sobie wymyślił, że live będzie na nowym kanale "Extra". Oczywiście dostępnym tylko na ich platformie cyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Gala bokserska w Polsacie i TVN 16.10.05, 17:56 Ale wreszcie halę wykorzystuję się tak jak powinno się to robić. Odpowiedz Link Zgłoś