Dodaj do ulubionych

Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:33
W Szkole Podstawowej nr 74 w Poznaniu podczas lekcji religii siostra zakonna
kazała modlić się 8-letnim dzieciom o to, by prezydentem został Lech
Kaczyński ...
wybory2005.interia.pl/aktualnosci/news?inf=676543
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:43
      bez komentarza

[']
      • Gość: Siostra Bożenka Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 07:28
        moze to Siostra . Kaczyńskiego? :) 8-ltki bywają upierdliwe, więc rodzice dla
        świętego spokoju gotowi są zagłosować hehe :)
    • Gość: DODO Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:57
      SKANDAL !!!!!!!!!
    • Gość: Roza Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.petrus.com.pl 16.10.05, 15:13
      Ja mam 50 lat i też się modlę żeby Kaczor nie został prezydentem, Bozia teraz
      jest w opałach kogo wysłuchać!
      • Gość: darkness Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:01
        Zarówno Tusk jak i Kaczyński przyjęli dzisiaj Komunię Świętą podczas
        uroczystości w Łagiewnikach ,co teraz pocznie biedne Podkarpacie ,łeb pęka na
        kogo oddać głos !?!?!?!?
        • Gość: King Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.viknet.pl 16.10.05, 17:08
          Ja nie jestem biedny, pisz za siebie buraku.
    • Gość: King Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.viknet.pl 16.10.05, 17:07
      Te zdjęcia wywolały wczoraj i dziś spore poruszenie w necie:

www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm
      Myślę że to znacznie gorsze niż słowa jakiejś zakonnicy z Poznania.
      • Gość: opka Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:21
        cholera szukam i szukam gdzie zestaw zalet Kaczora ? o jest już jedna ,fajna
        ksywa - pigmej !
        • fotografick Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń 16.10.05, 17:29
          Oprócz żałosnego stylu pisania i argumentacji na poziomie gó..arza z gimnazjum
          mamy też zjawisko znane powszechnie jako zmienianie nicków.
          • Gość: normalny Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:38
            chyba zaczeli wam placic na akord od ilosci postow bo przestaliscie sie wysilac
            w tworzeniu bzdur
          • Gość: normalny Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:48
            Dlaczego Kaczynskich jest dwoch?
            Bo jeden umie pisac a drugi czytac
            • Gość: jks Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:18
              Wiadomości to chyba jednak żydzi ,a jak nie żydzi to masoni albo niemcy ...taki
              sondaż 58-42 dla Tuska ,ach jak oni mogą !?
      • Gość: igor Re: Módlmy się, by prezydentem został Lech Kaczyń IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.05, 20:33
        Mysle ze mecz moze byc bardziej interesujacy:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka