skrytozerca 03.11.05, 21:09 kto jadł ten wie, kto nie jadł niech zje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: kiełbasa z Markowej... ?? uwaga na podróbki IP: 213.77.14.* 04.11.05, 09:00 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: kiełbasa z Markowej... ?? uwaga na podróbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:33 Kiedyś w sklepie widziałem kiełbasę o nazwie "Kiełbasa markowa" która oczywiście nie była z markowej. O ile wiem to w Markowej jest co najmniej dwóch wytwórców kiełbas. Jeden z nich nazywa się Bawół. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 09:13 A jadłeś kiełbasę z Siedleczki? Odpowiedz Link Zgłoś
skrytozerca Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 09:20 nie jadłem, ale teraz bede miał na uwadze i przy najbliższej okazji się postaram Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 09:36 Polecam. Zwłaszcza szynkowa jest pyszna. Prawdziwe kawały mięsa, nie jakaś mielonka pół na pół z wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badyl Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:51 a jedliście kiełbaskę z Jasiołki ? to dopiero pycha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_polski Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 16:22 Kiełbasa kiełbasą, ale chleb w Rzeszowie jest do bani. I w większości chlebów jest kminek - którego nie cierpię. Kto ma namiary na dobrą piekarnie - to proszę. Na razie najbardziej smakuje mi Zakopiański - kupuję na targu, przy Targowej. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytozerca Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 16:43 kup sobie bieszczadzki w jedynce na podwisłoczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:58 Duży wybór chleba (kilka róznych piekarni) jest w delikatesach FRAC w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:59 Zapomniałem dodać że chodzi mi o delikatesy FRAC przy Lwowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam 04.11.05, 17:53 najlepsza wiejska jest w sklepie "Tęcza" na osiedlu Paderewskiego w tym budynku co jest vistula,sts,knajpa źródełko i księgarnia .no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 05.11.05, 12:42 do skrytozercy, lubisz to samo co mareb1 :))))), fakt, kielbasa pycha, szynka tez, i nawet kaszanka, ale od Fołty, tego drugiego producenta -Bawoła, nie znam, aha, i gdzie w rzeszowie mozna kupic produkty fołty???? bo ja musze po nie jezdzic do samej masarni, do markowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daaad Re: kiełbasa z Markowej... mniam, mniam IP: 82.177.97.* 05.11.05, 19:16 Kiełbasa od Fołty dostepna jest w slepie Prym na Krzyżanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś