Gość: jebac stal IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.11.05, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skorpion Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.05, 17:48 Stal musi się przełamać i zacząć wygrywać. Każdy Rzeszowianin kibicuje STALI RZESZÓW. TYLKO STAL RZESZÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śródmieście_1905 [...] IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 19:09 Do admina forum - weź przykład z Krakowa i usuwaj posty psycholi!!! Internet jest dla normalych a nie debili. Pozdro dla kibiców rzeszowskiej Stali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigiel Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.11.05, 03:09 to co tu robisz debilku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamster Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 05.11.05, 04:34 bundle na dach wynosic buraku z Chicago , a nie mi tu miedzy ludzi sie pchasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.osk.enformatic.pl 05.11.05, 15:55 NIE SPODZIEWAJMY SIĘ, ŻE DEBILE Z RESOVI NAPISZĄ COŚ KULTURALNEGO. GŁĄBY Z RESOVI KIEDYŚ WYMRĄ. TYLKO STAL RZESZÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faber Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 07:32 skoro tak potrzebujesz wpisu kibica RESOVII to masz. I nie rozśmieszaj mnie człowieku tekstami że w Rzeszowie liczy sie stal. Lepiej zamij się stalą i jej grą - kolejny remis :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:54 Jeśli ktoś wymrze w Rzeszowie to będą to "chłopcy remisowcy" se sTALI:) RESOVIA 1905! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treg Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: 80.48.0.* 07.11.05, 17:03 Lepiej remisować w trzeciej lidze niż być na wylocie z czwartej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: PIŁKA NOŻNA. III liga IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:08 Nie ote remisy mi chodzily, ale kto ma wiedfzieć ten wie!!:) RESOVIA 1905! Odpowiedz Link Zgłoś