IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:07
Jakie polecacie( prosze też o cenę)
Obserwuj wątek
    • Gość: blanka Re: Solarium IP: *.pl / *.skyware.pl 09.11.05, 00:23
      na osiedlu Gwardzistów tzn Kmity,jest ono tam gdzie chyba poczta,wchodzi sie po schodach na góre,zresztą trafisz bez problemu,lampy są bardzo dobre ,były ostatnio wymieniane,ceny od chyba 55 groszy za min na leżącym a na stojącym chyba 70 ale dawno tam nie byłam i niewiem
    • Gość: kasia Re: Solarium IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 09.11.05, 07:50
      ORION na Obroncow Poczty Gdanskiej, chodze tam od 2 lat, a opalam sie chyba od
      6, wiec mam porwnanie, przemila obsluga, spory wybor kosmteykow do opalania,
      bardzo mile , ladne wnetrze a przede wszystkim nowoczesne lozka ergoline, w
      ktotych systematycznie wymienanie sa lampy (na NOWE , a nie uzywane!!),
      samochod zaparkowac mozna pod sklepem Frac( dawne delikatesy Cenrtum),solarium
      kosztuje 1.1 zl za min i masz gwarancje ze lezysz na wyczyszczonym odpowiednum
      plynem lozku a nie spryskanym plynem do mycia szyb. POLECAM ORION!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Renia Re: Solarium IP: 81.15.189.* 24.11.05, 17:34
        Byłam tam w Orion, sprawdziła naprawde było warto jechac z nowego miasta Kaska
        miałas racje, nawet nie wiedziłam że tam jest takie super solarium chyba za
        mało sie reklamują, ale ja napewno bede ich kliętka.
    • Gość: Paweł Rzeszów Re: Solarium IP: 81.15.189.* 10.11.05, 10:15
      Polecam tak jak Kaśka Orion na Baranówce 4 ul. obrońców poczty gdańskiej,
      naprawde warto jedno z niewileu solriów w rzeszowie co dbaja o kliętów i
      oczywiście o lampy wszytkie zawsze na czas wymienione, nie robia ludzi w konia
      a na nie jednym solarium się zawiodłem nie bede wymieniał. Takze solarium Orion
      obecnie jest najleszpe w Rzeszowie. Pozdorwienia
    • Gość: hehe Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:50
      tylko uwazajcie zeby kamer ukrytych nie bylo ani aparatow tak jak w
      jaroslawiu... a jaroslaw blisko!
      • Gość: Elka Re: Solarium IP: 81.15.189.* 10.11.05, 14:49
        Z tego co wiem to kamer tam nie było tylko ze stronke pościągli chłopczyki a
        solarium to wogóle nie było w polsce tylko gdzies w niemczech hehehe tazke tu
        jeszcze w maire w polsce są norlani ludzie, a co do solarium fajna sprawa ja
        chodze co jakis czas ale nie ma co przesadzać.
    • Gość: Ela Re: Solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:54
      A ja nie polecam tego na Zygmuntowskiej.
      • Gość: Blanka Re: Solarium IP: *.pl / *.skyware.pl 11.11.05, 13:33
        Dlaczego ?????
    • Gość: girl Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:30
      Polecam solarium w ZDZ na Piłsudskiego. Tanie i ładnie można sie opalic
      zwlaszcza w stojącym. tylko lepiej sie umawiac wczesniej bo duzo ludzi tam
      chodzi.
      • Gość: Renia Re: Solarium IP: 81.15.189.* 25.11.05, 09:29
        ZDZ to chyba jakas pomyłka w tym temacie sorry ale byłam tam i odradzam Ci idz
        do innych solariów zoabcz bo ZDZ to jest jednym z gorszych!!!!!
        • Gość: girl Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:23
          A ja nie narzekam:) dla mnie liczy sie cena - to jest jasne ze np. w Orionie
          jest b. ładnie ale tez drogo! a w ZDZ jest malutkie pomieszczenie ale mozna sie
          opalic tak jak wszedzie indziej za mniejsze pieniadze:)
          • megimach Re: Solarium 25.11.05, 21:37
            a ja najbardziej lubie czystośc, czyli wymywana przy mnie podłoga, łózko, ew
            dywanik w stojącym, ostatnio nie korzytsałam wiec nie wiem jak jest chetnie sie
            przyjże opiniom

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
            www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka