Gość: jajuima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:27 A kiedy Jarosław i Przeworsk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egida Re: Pilzno odetchnęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:23 Niby fajnie,ale ja trochę żałuję,bo nie będzie mi się chciało zjeżdżać z obwodnicy po pyszny pilzneński chlebek... Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Pilzno odetchnęło 13.11.05, 01:06 Gość portalu: egida napisał(a): > Niby fajnie,ale ja trochę żałuję,bo nie będzie mi się chciało zjeżdżać z > obwodnicy po pyszny pilzneński chlebek... hehehehe no nie???? Oj to byly czasy kiedy kupowalo sie chlebek z Pilzna dla znajomych, rodziny, kolegow z pracy itp i wiozlo sie go do Ropczyc, gdzie wszyscy z utesknieniem na niego czekali.... A kto pamieta slawne kremowki od Desonia i lody od Smoly kupowane najczesciej po sumie u Galasa.... Oj to byly czasy - bylem wtedy malym brzdacem i czesto sie jezdzilo do Pilzna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pilzno odetchnęło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:53 od strony jarosławia i przeworska nie będzie mozna wjeżdzać wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ObSerwer Re: Pilzno odetchnęło IP: *.krak.tke.pl 12.11.05, 21:15 A kiedy Ropczyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pilzno odetchnęło IP: *.imperiumnet.pl 13.11.05, 18:32 Od strony Dębicy można wjechać w ten sam sposób jak od Dębicy. Nie rozumiem jak pisząc material o tak prostej sprawie można popełniać bląd w sztuce dzinnikarskiej - brak rzetelności dziennikarzu - autorze tej informacji. Jednym slowem droga super - informacja LIPA dziennikarzu. Odpowiedz Link Zgłoś