Dodaj do ulubionych

I czemu admin zablokowal caly Monash?

IP: *.dsl.vicnet.net.au 03.12.02, 07:52
Czemu admin zablokowal caly Monash University w Melbourne?
NAJPIERW NIE MOZNA BYLO PISAC NA FORUM, A POZNIEJ OKAZALO SIE, ZE TEN ADRES JEST
"ZABANOWANY" PRZEZ "ADMINA".
O CO TU CHODZI?
CZYM SIE AUSTRALIA, A SZCZEGOLNIE MONASH UNIVERSITY NARAZILA "GAZECIE WYBORCZEJ"?
Student(ka) Monash University w Melbourne, Australia
PS: Pisze z lokalnej biblioteki, bo z zadnego komputera na Monash nie moglam sie dostac: ani z laboratorium
studenckiego, ani tez zbiblioteki uniwersyteckiej.
Obserwuj wątek
    • a.k.a Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? 03.12.02, 11:47
      Kagan, plec to ty mozesz zmienic, ale na pewno nie na zenska.
      • Gość: kubu Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? IP: *.dwi.uw.edu.pl 03.12.02, 18:03
        wow
        ktos z Monash :-)

G'day mate!
        ;-)

uspokoilo sie juz po strzelaninie?
        • Gość: Kagan Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? IP: *.eufaula.k12.ok.us / 164.58.28.* 04.12.02, 10:16
          Gość portalu: kubu napisał(a):
          wow
          ktos z Monash :-)
          G'day mate!
          ;-)
          uspokoilo sie juz po strzelaninie?
          K: Tak, kwiaty juz sprzatnieto, informacje o strzelaninie usunieto z oficjalnej
          witryny Monash... Tyle, ze teraz nas Michnik zabanowal. Jak pisze z Monash
          to dostaje komunikat:
          adres, z którego wysyłasz został zablokowany, w celu wyjaśnienia skontaktuj się
          z administratorem: forum@agora.pl
          Kagan
          • Gość: kubu Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 17:40
            bo pewnie jestescie podejrzani (skoro u Was strzelaja)
            :-)))

i mam taka mala prywate
            powiedz, czy jak otwierasz na uniwersyteckim komputerze strone gazety, to jest
            jakis problem z polskimi czcionkami?
            bo moja ciotka, ktora pracuje na MONASH marudzi, ze nie moze czytac polskiej
            prasy, bo ma jakies problemy z tymi polskimi literkami i ja nie wiem czy to
            jest spowodowane przez serwer czy jej wlasny komputer :-///

pozdrawiam!
            :-)
            • Gość: Kagan Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? IP: *.eufaula.k12.ok.us / 164.58.28.* 05.12.02, 08:21
              Gość portalu: kubu napisał(a):
              bo pewnie jestescie podejrzani (skoro u Was strzelaja)
              :-)))
              K: Nie uogolniaj! Strzelanina byla na wydziale ekonomii, a tam co drugi
              wykladowca to jak nie Balcerowicz, to przynajmniej Kolodko,
              wiec nie dziwota... ;)

i mam taka mala prywate powiedz, czy jak otwierasz na uniwersyteckim komputerze
              strone gazety, to jest jakis problem z polskimi czcionkami?
              bo moja ciotka, ktora pracuje na MONASH marudzi, ze nie moze czytac polskiej
              prasy, bo ma jakies problemy z tymi polskimi literkami i ja nie wiem czy to
              jest spowodowane przez serwer czy jej wlasny komputer :-///
              K: Ja nie mam klopotow! Moze ona ma Apple (McIntosh czy podobne g...o)...
              Albo ma zle ustawiony komputer - powinna dac czcionke (font) z "Central Europe"
              jako "default". Daj jej mego emajla ljkel2@netscape.net, to moze bede mogl jej
              pomoc...
              Kagan
              z pozdrowieniami! :)
              • Gość: Niech Re: I czemu admin zablokowal caly Monash? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 08:23
                Kubu, nie dawaj ciotce mejla do kagana, ty lepiej podaj jej wczesniej cyjanek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka