Dodaj do ulubionych

SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!!

IP: 217.153.103.* 10.10.02, 14:21
Jadąc ostatnio autobusami mpk i przechodząc miastem oglądam i czytam liczne
plakaty reklamujące, czy może informujące o imprezach m.in. kulturalnych
mających miejsce w naszym mieście. Jednak nie o tym bedę pisał bo to rzecz
normalna. Mianowicie chodzi mi o to jak to wspaniale pan Szlachta
wykorzystuje swoje nazwisko na tych plakatach. W ostatnim czasie nie ma dnia
żebym nie ujrzał plakatu zapowiadającego imprezę kulturalną, oczywiście "pod
logiem" szanownego obecnego (jeszcze) prezydenta. To recital, to koncert lub
inna impreza- dużo tego ostatnio. Wszędzie oczywiście na wstępie "prezydent
Rzeszowa Andrzej Szlachta zaprasza..." Nazywa się to oczywiście impreza "pod
patronatem". Jednak ja tu widzę tylko i wyłącznie podstępne działania
szanownego Andrzejka! Oj chytrusek z pana panie Szlachto i w dodatku
przebiegły jak lisek!
Niedługo wybory, dlaczegobym nie mógł skorzystać do końca ze swojego stołka i
nie pomóc sobie w prosty sposób, prawda panie "prezydencie"?
Myśli pan panie Szlachta że tego nikt nie widzi? Nie tylko ja , ale wielu
moich znajomych obserwuje to co pan wyprawia tuż przed wyborami!
Są to jawne działania nieuczciwości z pana strony. Prowadzenie kampanii
wyborczej pod przykrywką imprez kulturalnych organizowanych w naszym mieście
za pieniądze z kasy miasta!!! Tak drodzy internauci, to prawda! Czy jest to
uczciwe ? Pozostawię to wszystkim do własnego osądu, tym bardziej ,że to my
wszyscy wybierzemy w przyszłości nowego prezydenta...
Jak wy oceniacie tego typu działania pana Szlachty. Wypowiedzcie się sami
drodzy internauci...
Obserwuj wątek
    • Gość: fim Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.1.* 10.10.02, 17:48
      Dopiero po czterech latach na to wpadłeś??????
      • Gość: garik Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 18:20
        Szlachta to palant, w ten sposób okrada podatnika, nigdy tak wielu plakatów do
        imprez nie zawieszał - złodziejstwo w żywe oczy z błogosławieństwem biskupa
        Górnego, wygońmy z Rzeszowa tę chołotę.
    • Gość: dr Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: 217.153.103.* 17.10.02, 14:05
      A teraz jeszcze walka bokserską się zajął w hali na Podpromiu i oczywiście
      patronuje tej imprezie....czyżby walka o tych młodszych i kibiców sportu?
      Ciekawe czy p. Szlachta wystąpi na ringu, pewnie tak , przecież ma być
      transmisja w tvp 1 na żywo!!!!
      • jill_ Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! 17.10.02, 14:27
        No jak transmisja w tiwi na żywo, to na pewno skorzysta z okazji i wystąpi,
        żeby otworzyć galę i przy okazji pochwalić sie, co to on nie zrobił i nie robi
        dla miasta i w ogóle jak to bedzie cudownie, jak dalej będzie rządzić.
        Bufon jeden!
        • Gość: kately Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 09:42
          Nie rozumiem na jakiej podstawie drodzy Panstwo twierdza ze prezydent Szlachta
          to " nieuczciwy bufon i palant". Czy przez cztery lata slyszeliscie drodzy
          Panstwo o jakims przekrecie finansowym z jego strony, o niezgodnym z prawem
          dzialaniu, czy korupcji? Ja jak do tej pory nic takiego nie slyszalam. Matwi
          mnie fakt ze Rzeszowianie idac na łatwizne nie wysilaja swoich szarych komórek
          i nie zastanawiaja sie nad opinia mediów o prezydencie. Prasa przeciez nie lubi
          niepokornych polityków, którzy nie podlizuja im sie na kazdym kroku. Moze w
          końcu mieszkancy Rzeszowa zauważą , że prasa jest tendencyjna, na pewno nie
          apolityczna , i postaraja sie sami , bez pomocy dziennikarzy zastanowic nad tym
          jak rozwijalo sie nasze miasto za kadencji Szlachty. A co do imprez i
          plakatowania, to jestescie Panstwo niezwykle marudniu , trudno Wam dogodzic :
          jesli ne odbywaja sie imprezy narzekacie że w Rzeszowie nic sie nie dzieje, a
          jesli już daje sie Wam mozliwość zażycia troche kultury to też jest żle .
          Przestancie w koncu plotkować i słuchać obcych podszeptów i wysilcie się
          troche , żeby mieć własne zdanie!!!!!!!!!
          • Gość: jolka Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.smlw.pl 18.10.02, 16:08
            Przepraszam czy mój poprzednik liczy może na jakies stanowisko przy nóżkach
            pana Szlachty po wyborach? bo nie wydaje mi sie aby to była taka jednostronna
            miłość, a co do "przekrętów" to wystarczy tylko popatrzeć uważnie na to jak
            budowano nowy most zamkowy, albo Hipermarkety, wszystko zostało zresztą opisane
            w wyborczej.
            • Gość: mgr Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 18:32
              Nie rozumiem pani Joli, ktora napisala cos o budowie mostu zamkowego jakoby
              mialby to byc jakis przekret. moze mi pani to wyjasni ( a co do wyborczej to
              jakos sa malo wiarygodni, poniewaz piszac o imprezie dla dzieci jaka miala
              odbyc si w styczniu br. w nowo otwartej hali na Podpromiu, uznali ze hala nie
              ma zezwolen na uzytkowanie, podczas gdy takie zezwolenia byly).A jesli chodzi o
              hipermarkety to przeciez nie jest inwestycja realizowana przez miasto, tylko
              prywatnych wykonawców. Jakas pani strasznie naiwna:):):)!!!!!!!!
              • Gość: jolka Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.smlw.pl 19.10.02, 23:11
                Gość portalu: mgr napisał(a):

> Nie rozumiem pani Joli, ktora napisala cos o budowie mostu zamkowego jakoby
                > mialby to byc jakis przekret. moze mi pani to wyjasni ( a co do wyborczej to
                > jakos sa malo wiarygodni, poniewaz piszac o imprezie dla dzieci jaka miala
                > odbyc si w styczniu br. w nowo otwartej hali na Podpromiu, uznali ze hala nie
                > ma zezwolen na uzytkowanie, podczas gdy takie zezwolenia byly).A jesli chodzi
                o
                hipermarkety to przeciez nie jest inwestycja realizowana przez miasto, tylko
                > prywatnych wykonawców. Jakas pani strasznie naiwna:):):)!!!!!!!!

Prywatni inwestorzy pozwolenie na budowę uzyskują w urzędzie miasta.
                Resztę to niech już sobie pan sam dośpiewa!!
    • Gość: Thaal Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 16:24
      Masz (już na szczęście niedługo)prezydent działa wg. zasady: Patrzcie chamy jak
      się szlachta bawi!!!
    • Gość: m_z_r Wskaż konkrerną nieuczciwość! IP: *.matrix / 192.168.1.* 20.10.02, 01:01
      Nie widzę nic nadzwyczajnego i nagannego w postępowaniu Szlachty. Ani on
      pierwszy ani ostatni. Przecież takie są reguły demokracji. Mnie martwi to, że
      następne wybory będą dopiero za cztery lata.
      Chciałbym, by wybory były co pół roku. Ile mostów, hal, basenów by wybudowano,
      ile ulic wyremontowano...
      Tak więc nie narzekajmy, że Szlachta wykorzystuje fakt, że jest prezydentem.
      Wolno mu. Przecież to on decyduje jak i kiedy ma uczestniczyć i organizować
      imprezy.
      Ferenc wykorzystuje fakt, że jest posłem i prezesem spółdzielni; ma kasę
      SLD'owską;
      Dzierżakowa wykorzystuje kler i Radio Maryja;
      Walat - wiceprezydenturę;
      Maślanka - sportowców;
      Tomaka - sejmik;
      itd...
      Przyjeżdżają do nas "spadochroniarze" w rodzaju Wrzodaka i Jurka by nam
      w "taczkach" fundować jedynie słusznych kandydatów.
      Na tym tle Szlachta wcale nie odstaje od reszty.
      • Gość: slavres Plakaty w MPK IP: *.pm.mielec.ptc.pl 20.10.02, 21:39
        Zgadzam się, że nie tak do końca jest źle. Ale inna sprawa jest ciekawa. Otóż
        od kilku dni w abutobusach MPK znajdują się plakaty wyborcze prezydenta
        Szlachty i jego komitetu wyborczego. Podczas ubiegłorocznej kampanii
        parlamentarnej w MPK obowiązywała zasada że żadnych plakatów wyborczych nie
        przyjmą. Podobno i w tym roku miała obowiązywać taka zasada. I co? Ciekawy
        jestem czy dział reklamy MPK przyjął by plakaty innego kandydata np. Posła
        Ferenca, oczywiście odpłatnie mam na myśli.
        • ziobro A co powiecie o Głosie Rzeszowa??????????? 20.10.02, 22:07
          Ostatni Głos ZReszowa rozmnożył się podajrzez 1000egzemplarzy do 10000
          egzemplarzy. Oczywiście cały numer poświęcony jest dokonaniom ustępującej Rady
          Miasta
    • Gość: janka Re: SZLACHTA NIEUCZCIWY!!!! IP: *.pp.rzeszow.pl 21.10.02, 18:59
      Szkoda, że nie byliście wczoraj w katedrze. Kolejna feta na cześć pana
      prezydenta /byłego mam nadzieję/. I znów jak zwykle pomylił pana z panią
      dziękując skrzypaczce a to był skrzypek. Tak się chłop stara a tu ciągle słoma
      z butów wychodzi!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka