Gość: ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:53 kiedy bedzie otwarta Biedronka na Hetmanskiej kolo McDonalda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
signal00 Re: biedronka 18.12.05, 13:57 A od kiedy to tam ma być biedronka? Mało tam syfu już jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:13 ja właśnie dopiero dziś zobaczyłam, że tam w ogóle biedronkę postawili! to sie nazywa refleks :) nedługo pewnie otworzą bo już wózki dziś wywozili, , ale masz rację jeden wielki sklep z tego miasta robią, wiadomo,że klienci zawsze będą ale jednak tych sklepów już w cholere jest Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: biedronka 18.12.05, 20:15 ech... coraz więcej sklepów ale w każdym to samo g*wno sprzedają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: biedronka IP: 82.177.98.* 18.12.05, 20:21 no ja uważam że w sklepie jest jedzenie czyli coś co jest potrzebne by czlowiek żył, ale skoro dla Ciebie to jest gó.. to ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: biedronka 18.12.05, 20:26 :-) nie wiem czy na miano jedzenia zakrawa to wszystko z etykietą 'dobre i tanie'... wytarczy spojrzeć na składniki z jakich się to robi - 3/4 z tego to wypełniacze. nie zapominaj też że tam można kupic nie tylko jedzenie. można również nabyć kosmetyki, których dłuższe stosowanie powoduje alergie i podrażnia naskórek, środki czystości które okazują się trujące dla człowieka itd. itp. btw z okazji zbliżających się świąt wszystkiego najlepszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: biedronka IP: 82.177.98.* 18.12.05, 20:35 :) No jasne, że chemia wkroczyła już wszędzie, ale na to wpływu nie mamy, jedynie co możemy zrobić to należy robić zakupy z głową. Jeść jednak musimy, konsumpcja rośnie, więc i sklepów przybywa, co jest raczej pozytywnym faktem, jedyny negatywny to prawdopodobie warunki pray tych ludzi, ale tu już musi interweniować rząd i sądy, wtedy może markety zaczną przestrzegać praw. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: biedronka 18.12.05, 20:41 poza tym odbiegając lekko od tematu: we wszystkich rzeszowskich 'centrach handlowych' (dzięki ci panie P. za nie. Oby twoje dzieci do wielbłądów podobne były) nie ma praktycznie żadnego wyboru - jeśli nie przeznaczasz na zakupy np. odzieży minimum kilkuset zł. za sztukę to jesteś zmuszony kupić to samo co kilka-kilkanaście (albo i wiecej) tysięcy mieszkańców rzeszowa i okolic. a żeby to chociaż funkcjonalne było... ech... szkoda gadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: biedronka IP: 82.177.98.* 18.12.05, 20:43 Odbiegajac od tematu chce też zapytać gdzie jest parking podziemny, który pan P miał wybudować w zamian za zgodę na rozbudowę graffiki????? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: biedronka 18.12.05, 20:50 obawiam się że jest on równie realny jak obiecane miliony mieszkań oraz odpolitycznienie mediów przez PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: biedronka 18.12.05, 21:42 albo ja jestem ślepy albo coś innego...jestem tam prawie codziennie i nie widziałem żadnej biedronki koło mcdonalda:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: biedronka IP: 82.177.98.* 18.12.05, 22:23 no to jesteś ślepy :) powstaje w budynku gdzie dawnej produkowano octu o ile sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: biedronka 19.12.05, 08:27 no faktycznie jestem ślepy;);),już nie będzie tego wspaniałego zapachu octu który rozbrzmiewał w okolicy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: biedronka IP: 195.117.241.* 19.12.05, 09:19 Która to już biedrona?! Ile jeszcze powstanie mini kołchozów?! Odpowiedz Link Zgłoś