Gość: jasiu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.12.05, 21:42 Jak śniegi stopnieją to megawojewoda woś pójdzie orać pole sąsiadowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.prz.rzeszow.pl 19.12.05, 01:34 ojej jaki ciekawy artykul... prosimy o wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Wołoszański Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 07:50 za tydzień mrożąca krew w żyłach i limfę w naczyniach limfatycznych opowieść o obecnym garniturze Władzy! Jak robią uszka niczym Premier Kazimierz M., jak marząo porwaniach księżyca, i jak kochają swoje rodziny choć... Ale nie zdradzajmy szczegółów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 09:37 a ja mam opowiesc z innej polki chodzi o reality show zapier od 6 rano do 24 przejezdzam w ciagu dnia tylko 30 km i dostaje gowniana kase ktora straczy do polowy miesiaca i jeszcze jedno na gwiazdke sie dowiedzilem ze od stycznia nie pracuje i ja to pierd bo wiem ze inni POLACY - PRAWDZIWI MAJA GORZEJ !!!!!! NIECH ZYJĄ PRAWDZIWI MEZCZYZNI KTORZY TAK JAK JA UJEBUJA SIE I NIC Z TEGO NIE MAJA A PRZECIEZ MY NIE JESTESMY SZARA MASA - A TE FIUTY SIEDZA W DOMU I BIORA KASE - I TO SIE NAZYWA ODPOWIEDZIALNOSC ZA REGION I OJCZYZNE KTO TU JEST PRAWDZIWYM POLAKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojewoda Były Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:42 to przestań zapier od 06 do 24. A po 9 to co robisz na necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet od mokrej Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:05 Skąd się wziął ten Woś!!!!!,tzn z jakiej jest parttii.jak był wicewojewodą to brał kase tylko za wyjazdy na uroczyśtości ku czci i przypinanie orderów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan nie ma czego zazdrościć IP: *.krak.tke.pl 20.12.05, 12:41 Napewno nie będzie im łatwo; jestem pewien że gdyby mieli dobre propozycje toby się nie oglądali. Ja im nie zazdroszczę a na komentarze niektórych foromowiczów szkoda zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś