Dodaj do ulubionych

POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.12.05, 21:42
Jak śniegi stopnieją to megawojewoda woś pójdzie orać pole sąsiadowi
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.prz.rzeszow.pl 19.12.05, 01:34
      ojej jaki ciekawy artykul...
      prosimy o wiecej
      • Gość: Boguś Wołoszański Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 07:50
        za tydzień mrożąca krew w żyłach i limfę w naczyniach limfatycznych opowieść o
        obecnym garniturze Władzy! Jak robią uszka niczym Premier Kazimierz M., jak
        marząo porwaniach księżyca, i jak kochają swoje rodziny choć... Ale nie
        zdradzajmy szczegółów!
        • Gość: stan Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 09:37
          a ja mam opowiesc z innej polki chodzi o reality show zapier od 6 rano do 24
          przejezdzam w ciagu dnia tylko 30 km i dostaje gowniana kase ktora straczy do
          polowy miesiaca i jeszcze jedno na gwiazdke sie dowiedzilem ze od stycznia nie
          pracuje
          i ja to pierd bo wiem ze inni POLACY - PRAWDZIWI MAJA GORZEJ !!!!!!
          NIECH ZYJĄ PRAWDZIWI MEZCZYZNI KTORZY TAK JAK JA UJEBUJA SIE I NIC Z TEGO NIE
          MAJA A PRZECIEZ MY NIE JESTESMY SZARA MASA - A TE FIUTY SIEDZA W DOMU I BIORA
          KASE - I TO SIE NAZYWA ODPOWIEDZIALNOSC ZA REGION I OJCZYZNE
          KTO TU JEST PRAWDZIWYM POLAKIEM
          • Gość: Wojewoda Były Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:42
            to przestań zapier od 06 do 24. A po 9 to co robisz na necie?
    • Gość: facet od mokrej Re: POLITYKA. Co słychać u byłych wojewodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:05
      Skąd się wziął ten Woś!!!!!,tzn z jakiej jest parttii.jak był wicewojewodą to
      brał kase tylko za wyjazdy na uroczyśtości ku czci i przypinanie orderów
    • Gość: stan nie ma czego zazdrościć IP: *.krak.tke.pl 20.12.05, 12:41
      Napewno nie będzie im łatwo; jestem pewien że gdyby mieli dobre propozycje toby
      się nie oglądali. Ja im nie zazdroszczę a na komentarze niektórych foromowiczów
      szkoda zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka