Dodaj do ulubionych

KIBICE RESOVII w TVP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 21:08
Jestem za Stalą ale szczerze gratuluję kibicom siatkówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajzer Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 16:22
      To szacunek dla Ciebie
      • Gość: Resoviak z chicago a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacunek IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.12.05, 19:07
        • Gość: Resoviak z Etiopii Re: a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacune IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.12.05, 22:44
          ja tez was zaprosze do siebie do Balabungo tego pedala tez , pedal ale
          resoaviak.
        • Gość: gr Re: a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacune IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 27.12.05, 16:34
          smigiel senior; wszystkiego azbestu i tak nie wyzbierasz. Chicago jest za
          duze,a mozg twoj praktycznie juz nie istnieje wiec wracaj czlowieku do
          swoich. "stal czeka,cale nowe miasto czeka" na swego wielkiego czlowieka.wroc
          smigiel wroc...
    • Gość: MŁODY SZMIGIEL Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.smg.pl / 80.48.236.* 26.12.05, 16:50
      Od najmłodszych lat jestem kibicem Biało-Niebieskiego ŻKS-u Stal. Biało-
      Niebieskiego jak flaga Izraela i dlatego tak mocno kocham Swój Klub... bo też
      jestem jak moi Bracia Żydem. A Wy Resoviacy jesteście antysemitami i dlatego
      was nie lubie. Możecie jeździć po telewizjach i innych, ale to i tak nic nie
      zmieni. Nasz Prezes TW na etacie zbuduje nam stadion i będziemy od was lepsi a
      wy zostaniecie tylko z telewizją. ŻKS ONLY STAL!
      • Gość: adek Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:49
        RESOWIA a to taki klub jest w rzeszowiew w ogle?
        • Gość: Kibic Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:15
          Resowia - takiego Klubu w Rzeszowie nie ma !!! Jest Tylko Resovia i potem długo
          ... długo ... nic, i później Elektrociepławania, Start. I to chyba tyle klubów w
          Rzeszowie.
          • Gość: G Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.krak.tke.pl 28.12.05, 14:44
            no zapomniales jeszcze po starcie jest przeciez MKS I MLKS :D
            • Gość: fiks Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:59
              ...no i jeszcze Orły są!!!
    • podkarpacie Re: KIBICE RESOVII w TVP 29.12.05, 13:11
      a ja za wszystkimi jestem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka