Gość: ZKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 21:08 Jestem za Stalą ale szczerze gratuluję kibicom siatkówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajzer Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 16:22 To szacunek dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z chicago a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacunek IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.12.05, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Etiopii Re: a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacune IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.12.05, 22:44 ja tez was zaprosze do siebie do Balabungo tego pedala tez , pedal ale resoaviak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: a ja jestem pedalem i kibicem sovii i szacune IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 27.12.05, 16:34 smigiel senior; wszystkiego azbestu i tak nie wyzbierasz. Chicago jest za duze,a mozg twoj praktycznie juz nie istnieje wiec wracaj czlowieku do swoich. "stal czeka,cale nowe miasto czeka" na swego wielkiego czlowieka.wroc smigiel wroc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODY SZMIGIEL Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.smg.pl / 80.48.236.* 26.12.05, 16:50 Od najmłodszych lat jestem kibicem Biało-Niebieskiego ŻKS-u Stal. Biało- Niebieskiego jak flaga Izraela i dlatego tak mocno kocham Swój Klub... bo też jestem jak moi Bracia Żydem. A Wy Resoviacy jesteście antysemitami i dlatego was nie lubie. Możecie jeździć po telewizjach i innych, ale to i tak nic nie zmieni. Nasz Prezes TW na etacie zbuduje nam stadion i będziemy od was lepsi a wy zostaniecie tylko z telewizją. ŻKS ONLY STAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:49 RESOWIA a to taki klub jest w rzeszowiew w ogle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:15 Resowia - takiego Klubu w Rzeszowie nie ma !!! Jest Tylko Resovia i potem długo ... długo ... nic, i później Elektrociepławania, Start. I to chyba tyle klubów w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.krak.tke.pl 28.12.05, 14:44 no zapomniales jeszcze po starcie jest przeciez MKS I MLKS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiks Re: KIBICE RESOVII w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:59 ...no i jeszcze Orły są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: KIBICE RESOVII w TVP 29.12.05, 13:11 a ja za wszystkimi jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś