Dodaj do ulubionych

Banda idiotów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:08
Banda idiotów która tworzy teorie spisków, krzyczy o likwidacji regionu, o
olewaniu go przez rząd i polityków, o tym że nikt o was nie pamięta. Wezcie
sie do roboty zamiast sie nad sobą użalać i pisać że wszystko jest najgorzej,
do niczego i czeka nas czarna przyszłosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mocherowy beret Re: Banda idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:10
      Zgadzam się w zupełności!
      • Gość: NM Re: Banda idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:19
        przecież to mohery od zawsze darły ryja ,że wszyscy są im coś winni !? bez
        paranoidalnej siary proszę Ciemnogorodu !

Rozumiem ,że teraz żyje sie wam jakw raju barany i bedziecie tego pogladu
        bronic za wszelką cenę, ale zapamietajcie sobie ciemniaki ...monopol to państwo
        ma na wódkę ,a nie na prawdę .
        • Gość: mocherowy beret Re: Banda idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:22
          Że mam taki nick to nie znaczy, że jestem baranem - trzeba być potroszę
          racjonalistą!
          • Gość: NM Re: Banda idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:36
            miałem na myśli moher nie mocher ;-)
    • Gość: PiS .jest OK. !!! Re: Banda idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:43
      Te wrzaski pochodzą od przypałów którzy głosowali na pijaka Tuska i PO -
      rypańców
      • Gość: mocherowy beret Re: Banda idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:46
        Chciałbym przeczytać Twoją opinię za rok, wtedy rozsądzimy! A tak prawdę mówiąc
        powinieneś raczej, wejść na jakieś forum dla kiboli, tak mi się wydaje, że ze
        swoim słownictwem i kulturą raczej tam pasujesz!
        • Gość: PISda i Tobie Re: Banda idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:52
          słyszałem ,że Tusk to dziecko samego Szatana ,a Kaczyński to anioł posłany przez
          Niebiosa ,by przewodzić Narodowi Wybranemu ? czy to prawda ? może jakiś moher mi
          odpowie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka