Dodaj do ulubionych

chora po basenie

IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:32
Bardzo lubię pływać i mam zamiar zacząć znów chodzić na basen.Niestety po
każdej kąpieli mam okropny katar i kaszel.Nie jestem przeziębiona tylko chyba
mam jakąś alergię.Może ktoś mi doradzi jak mam postępować,żeby tego uniknąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiu Re: chora po basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:47
      Niech Pani używa tamponów! W reklamie mówili, że jak się używa tamponów to
      można i na basen chodzić i biegać i inne rzeczy też, ale nie pamiętam jakich :(
      I można być w 100% pewnym, że wszystko będzie ok!! Do tego o jakiejś dyskrecji
      mówili.
    • Gość: Gosia Re: chora po basenie IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:56
      dziękuję Panu za niezmiernie przydatną informację.Szkoda ,że jest Pan mało
      inteligentny.Proszę wrócić do pokoju,usiąść wygodnie przed telewizorem i dalej
      oglądać reklamy.To na Pana poziomie.
      • aktsieta Re: chora po basenie 04.01.06, 19:04
        :):):):):):)
    • Gość: Gosia Re: chora po basenie IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:08
      Czyżby Pan zmienił swój podpis cwaniaczku?
    • Gość: dark Re: chora po basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:26
      Może jesteś po prostu wrażliwa na zapach chloru - spróbuj znaleźć basen, w
      którym woda jest ozonowana, a nie chlorowana.
      Jeżeli takich objawów nie będzie, sprawa będzie jasna. Jeśli będą, trzeba udać
      się do alergologa.
    • Gość: kika Re: chora po basenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:29
      moja rada, plywaj tylko na plecach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka