Gość: campus_std IP: 195.205.24.* 04.01.06, 20:14 po snieg zapraszam do krakowa... mamy go tu az zbyt duzo... zwlaszcza na parkingu studenckim przy kampusie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:34 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /root Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:50 Uważam, że nartostrada w Przemyślu to jest strzał w 10. Brawa dla prezydenta miasta. Nareszcie młodzież i starsi będą mieli się gdzie wyszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re:Słocina-ski IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.06, 23:28 a moze Tadziu by tak cos o Słocinie pomyślał?! z tego co pamietam to jakis pomysł był!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re:Słocina-ski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:19 Je.. ośle łączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik! Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.is.net.pl 21.01.06, 09:58 Kto sie kryje pod tym wydarzeniem...nic nie ma w Rzeszowie i w okolicach tylko NARTOSTRADA OD KILKU DNI....juz sie to nudzi...... KTO SPONSORUJE KTO ROBI KASE...Z CZASEM PEWNO SIE DOWIEMY ....jaka klika..... To moze przeniesc wojewodztwo do Przemysla....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:54 Jestem za!!! Przeniesc wojewodztwo do Przemysla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:02 ja również!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślanin Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:50 Byłem dziś zobaczyć : REWELACJA ! Jak się wieczorem wyjeżdża z parkingu krzesełkami na pierwszą stacje przesiadkową to na samej górze nagle przed oczami widok jak z Alp - coś pięknego. Zrobiło to na mnie takie wrażenie, że aż oddech na chwilę przytkało. Ten STOK to klęska wszystkich przeciwników jego budowy i wiecznych maruderów. Czegoś takiego jeszcze w Przemyślu nie było. Trzeba było zobaczyć dziesiątki obcych rejestracji na parkingach pod stokiem. Trzeba zobaczyc na własne oczy uradowane twarze setek ludzi (i narciarzy i oglądających). Dziś poczułem się dumny z tego iż jestem mieszkancem tego miasta. I może i Pan Prezydent Choma nie jest doskonały (bo nikt nie jest) to dziś twierdzę, że zasłużył na wieczne miano honorowego obywatela Przemyśla. Wreszcie jakiś sukces miasta, po tylu porażkach w ostatnich latach. W imieniu lokalnych patriotów i wdzięcznych mieszkańców miasta - dziekuję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 21.01.06, 23:11 Chociaz nie jestem z Przemysla to powiem jedno - to miasto z dusza i zamiast marudzic - dzialajcie, bo naprawde warto. A poza stokiem ciekawe i unikalne na skale krajowa sa chociazby Dni Kultury Japonskiej, czy jak to sie tam zwie... Trzeba sie umiec sprzedac! 3mam za Was kciuki!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa i daroszy Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:39 sajgon, obora, totalna wiocha, szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś