Dodaj do ulubionych

Rusza wyciąg narciarski

IP: 195.205.24.* 04.01.06, 20:14
po snieg zapraszam do krakowa... mamy go tu az zbyt duzo... zwlaszcza na
parkingu studenckim przy kampusie...
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:34
      .
    • Gość: /root Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:50
      Uważam, że nartostrada w Przemyślu to jest strzał w 10.
      Brawa dla prezydenta miasta.
      Nareszcie młodzież i starsi będą mieli się gdzie wyszaleć.
    • Gość: Lord Re:Słocina-ski IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.06, 23:28
      a moze Tadziu by tak cos o Słocinie pomyślał?! z tego co pamietam to jakis
      pomysł był!?
      • Gość: NM Re:Słocina-ski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:19
        Je.. ośle łączki :)
    • Gość: czytelnik! Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.is.net.pl 21.01.06, 09:58
      Kto sie kryje pod tym wydarzeniem...nic nie ma w Rzeszowie i w okolicach tylko
      NARTOSTRADA OD KILKU DNI....juz sie to nudzi......
      KTO SPONSORUJE KTO ROBI KASE...Z CZASEM PEWNO SIE DOWIEMY ....jaka klika.....
      To moze przeniesc wojewodztwo do Przemysla....?

• Gość: kr Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:54
        Jestem za!!! Przeniesc wojewodztwo do Przemysla!!!!
        • Gość: ja też Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:02
          ja również!!!!!!!!!!!!
          • Gość: przemyślanin Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:50
            Byłem dziś zobaczyć : REWELACJA ! Jak się wieczorem wyjeżdża z parkingu
            krzesełkami na pierwszą stacje przesiadkową to na samej górze nagle przed
            oczami widok jak z Alp - coś pięknego. Zrobiło to na mnie takie wrażenie, że aż
            oddech na chwilę przytkało. Ten STOK to klęska wszystkich przeciwników jego
            budowy i wiecznych maruderów. Czegoś takiego jeszcze w Przemyślu nie było.
            Trzeba było zobaczyć dziesiątki obcych rejestracji na parkingach pod stokiem.
            Trzeba zobaczyc na własne oczy uradowane twarze setek ludzi (i narciarzy i
            oglądających). Dziś poczułem się dumny z tego iż jestem mieszkancem tego
            miasta. I może i Pan Prezydent Choma nie jest doskonały (bo nikt nie jest) to
            dziś twierdzę, że zasłużył na wieczne miano honorowego obywatela Przemyśla.
            Wreszcie jakiś sukces miasta, po tylu porażkach w ostatnich latach. W imieniu
            lokalnych patriotów i wdzięcznych mieszkańców miasta - dziekuję. ;-)
            • Gość: toma Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 21.01.06, 23:11
              Chociaz nie jestem z Przemysla to powiem jedno - to miasto z dusza i zamiast
              marudzic - dzialajcie, bo naprawde warto. A poza stokiem ciekawe i unikalne na
              skale krajowa sa chociazby Dni Kultury Japonskiej, czy jak to sie tam zwie...
              Trzeba sie umiec sprzedac! 3mam za Was kciuki!! Pozdrawiam
    • Gość: justa i daroszy Re: Rusza wyciąg narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:39
      sajgon, obora, totalna wiocha, szkoda słów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka