Gość: :) IP: 62.93.41.* 19.01.06, 20:18 35000 tys miejsc siedzacych????? lekka przesada...niby kto zapełni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haczyk UWAGA - TO KANT IP: 195.136.92.* 19.01.06, 20:33 Pisałem już wcześniej na ten temat. Niech nikt z miasta (zwłaszcza prezydent) nie da się nabrać na te ładne słówka. Oczywiście nowoczesny stadion miastu jest potrzebny, ale w tym zamieszaniu nie chodzi o to. Stalowcy wykombinowali sobie, że pod tą przykrywką pozbędą się długów i do tego miasto przejmie utrzymanie deficytowego stadionu. I w ten sposób czysty zysk z bilecików do swojej kiszeni. No jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DO KIBICÓW RESOVII IP: *.ostnet.pl 19.01.06, 22:22 Ja nie jestem zagorzałym fanatykiem żadnego rzeszowskiego klubu, ale będąc przeciw rozbudowie stadionu, który miastu się bardzo przyda, to lekka przesada. Bo jak wam URz wyremontował was stadionie to nikt nie komentował a na pewno dużo osób by się znalazło, co by nie dało na to ani grosza. Teraz przyszedł czas na stadion stali, więc proszę o cisze z waszej strony. Dzięki za wyrozumiałość :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago dam 1 dulara ale teraz uciekam-Bin Laden nadchodzi IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.01.06, 05:31 pozdrawiam wszystkich gejow rzeszowskich buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
spee_dee Re: dam 1 dulara ale teraz uciekam-Bin Laden nadc 06.03.06, 19:37 o Boże człowieku , daj spokój z gejami a fuuuuj żygne chyba zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: UWAGA - TO KANT IP: 82.160.22.* 20.01.06, 22:40 ales ty de*** dto nie miała byc pozyczka tylko dotyacja a to byla komuna wiec sobie zapsiala jako poyczke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.06, 20:39 TO przypomina mi pisanie nowej piosenki...tylko zabierają sie do tego od tyłu...nie ma jeszcze słów ani muzyki a siedzą i debatują jaki będzie tytuł i juz dzielą sie zyskami...chore to jak wiele rzeczy w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Pracownicy WSK, ma się rozumieć + wieśniaki po zak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:53 Pracownicy WSK, ma się rozumieć + wieśniaki po zakupach w hipermarketach. Na festyn będzie jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Pracownicy WSK, ma się rozumieć + wieśniaki p IP: 80.48.0.* 19.01.06, 22:33 Zaorać mi ten komunistyczny klubik Gnój widłami przerzucać wieśniaki!!! Prezes ubek niech was prowadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Pracownicy WSK, ma się rozumieć + wieśniaki p IP: *.osk.enformatic.pl 20.01.06, 17:23 Ty sobie moordy nie wycieraj pracownikami WSK szumowino, zajmij sie lepiej robota cmoku a nie piszesz jakies debilizmy.na sam zuzel przychodzi 10000 a chcialoby wiecej.moorda w kubel cieciu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 00:32 A niech powalczą ja jestem za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes A KTO Z PRYGONIEM - KŁAMCĄ CHCE ROZMAWIAĆ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 08:34 jeżeli to załatwia Prygoń - kłamca to nie dziwie się a pozatym wystarczy jeden wiekszy deszczyk i sekcja kajaków bedzie miała gdzie trenować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.06, 09:31 a moze by tak wsk-a spłaciło stary dług!skoro oni go zaciągneli! moze tam warto sie wybrać po kaske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:04 Ja uważam że miasto powinno sprzedać tereny resovii i za te pieniądze wykupić stadion Stali. Oto połączenie przyjemnego z pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: 217.153.34.* 20.01.06, 13:27 Gdyby miasto było właścicielem stadionu Resovii to na Wyspiańskiego byłby budowany stadion Miejski, a Stal zostałaby z długami. Dlatego kolego nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia bo tylko się kompromitujesz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez max Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: 81.15.189.* 20.01.06, 13:30 Jak coś piszesz to najpierw poznaj fakty. Stadion Resovii jest własnością URz. Od trybun do ogrodzenia przy Wyspiańskiego prawa własności ma klub. Więc jak miasto może go sprzedać. A teraz pomyśl choć przez chwilę. Jaki sens budować stadion na 35.000 ludzi na terenie gdzie co jakiś czas Wisłok wylewa. Jaki sens budować stadion z torem żużlowym. Na całym świecie buduje się stadiony na których pierwsze rzędy są zaraz przy murawie. Stadion będzie użyteczny tylko na pikniki i następne 50 mln wyrzucone w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:09 Prezes Prygoń ma zero zdolności i wiedzy menagerskiej taki dług to naprawdę pryszcz. Twierdzę że problem naprawdę jest wirtualny. Problem można zdefiniować inaczej- czy miasto, społeczność lokalna chce mieć nowoczesny stadion czy nie. Jeśli odp. brzmi TAK. To niech anatorzy zwrócą się do profesjonalistów a ci ustawią tak finansowanie projektowanej inwestycji że ten dług będzie niczym w porównaniu z przyszłymi zyskami. Dlaczego nie sprzedać np. miejsc pod reklamę na nowym stadionie dużym operatorom działającym w reklamie. Długu nie będzie a operator będzie lokował na stadionie swoje reklamy. Troszkę pomyślunku Panie Prezesie bo ludzie się zorientują że nie nadaje się Pan na to stanowisko. A tak apropo %0 mln nie poleci w błoto chyba że stadionem zarzadzać będą ślusarze, tokarze, przodujący działacze polityczni. Pozdrawia rzeszowiak z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinek Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.krak.tke.pl 20.01.06, 17:38 Proponuje zostawic zuzel niech sobie wiesniaki chodza dalej, reszte sekcji rozwiazac bo jest nie oplacalna ekonomicznie i nikt dziadow niechce ogladac. A o stadionie nowym zapomniec, niech spłacą najpierw swoje stare długi, jak chcieli miec jupitery...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Stadion jest niepotrzebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:19 Skoro nie ma osoby , która chciałaby kupić stadion i na nim zarabiać to znaczy, że jest on niepotrzebny , jeśli byłby to interes w Rzeszowie to na pewno ktoś prywatny kasę wyłoży, ale na pewno nie na rzeszowskich działaczy, którzy o zarabianiu niewiele wiedzą jak widać, po rozmiarze długów i mizerii rzeszowskiego sportu stadionowego. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł , że można w Rzeszowie zarabiać na sporcie, to sam sobie stadion wybuduje , niekoniecznie na Hetmańskiej, czy na Wyspiańskiego, kasy na inwestycje nie brakuje tylko , brakuje rynku ( widzów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocos Czemu koniecznie na Hetmanskiej? IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 28.01.06, 00:40 W Rzeszowie napewno jest wiecej niz kilka lokalizacji, na ktorych moze powstac stadion. Co sie tak uparli na ta Hetmanska. Ponoc ma to byc stadion miejski a nie Stali, i wydaje mi sie,ze kibice Stali wola miec nowoczesny stadion powiedzmy przy obwodnicy albo w Zwieczycy niz stary na Hetmanskiej. A pozatym jak powstanie na Hetmanskiej to chocby Resovia grala w Lidze Mistrzow to prawdziwy kibic Resovii nie przyjdzie tam kibicowac...bo tam to najwyzej na derby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.viknet.pl 28.01.06, 18:09 Tak myślałem że to czysta propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: NOWOCZESNY STADION - problemem nadal jest dłu IP: *.chello.pl 13.02.06, 22:28 Czy ktos wie kiedy Przeses stali idzie do Wojeody w sprawie oddluzenia stadionu? pytam o spotkanie po tym jak wrocil z ministerstwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: www.stadionckm.com - serdecznie zapraszam 09.04.06, 22:31 Prawdziwy stadion jest w Częstochowie - i to stało się faktem... Gotowy będzie w czerwcu, ale juz na pierwszy mecz z Rybnikiem udostępnionych ma być 11.000 miejsc z 16.800 w pierwszym etapie (drugi etap to docelowe 19.100)... Wszystko obejrzycie na www.stadionckm.com - zapraszam serdecznie :) Co do Waszego obiektu to w planach wygląda fajnie, ale skończy się zapewne tylko na projektach... Bo od słów do czynów daleka droga... Poza tym na 35.000 miejsc? Nam wystarczy 16.800 (19.100), a mozna będzie z miejscami stojącymi na koronie wpuścić 22.000 osób... Na Wasz stadion trzebaby zwozić kibiców z całego Podkarpacia, aby go prawie zapełnili... Albo zrobić bilety po złotówce :) Odpowiedz Link Zgłoś