Dodaj do ulubionych

Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę

• Gość: MCCLOUD Głosujcie na mnie!!! IP: *.gcnowiny.pl 25.01.06, 09:34
      Witam
      Mam nadzieję, że ludzie śledzą to co robi dzisiejsza "śmietanka" Rzeszowa,
      szczególnie chodzi mi o radnych blokujących rozwój Rzeszowa a wręcz mu
      szkodzących. Wybory już niedługo. Mam nadzieję, że nie będzie w ratuszu już
      pani Dzierżak (ta pewnie wejdzie - poprą ją kółka różańcowe), Kiczka, Kultysa,
      Ramskiego, Piekły i innych "orłów".
      Zachęcam Was do działania i do głosowania na odpowiednich kandydatów.
      Szczególnie ludzi młodych i przedsiębiorczych.
      Ja będę startował (mam nadzieję że skutecznie) i fajnie by było w ratuszu mieć
      z kim współpracować, bo z tymi głąbami pewnie się nie dogadam.
      MCCLOUD
    • Gość: CHłopcyWolą DoPZPN A Greń jaki zadowolony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:37
      Popatrzcie, z czego on sie tak cieszy?
    • Gość: max Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:05
      Ludzie spokojnie, za parę miesięcy są wybory - wtedy im podziękujemy, nie ma się co żyłować i nerwy tracić. Mam tylko nadzieję, że do urn pójdzie większość z nas.
      • Gość: gregor Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: 217.117.130.* 25.01.06, 11:16
        31 stycznia przegłosują bo nie mają innego wyboru. za duża presja
        pozdrawiam
        • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 11:21
          To skandal. Oni rozwalą Rzeszów.
    • Gość: o co chodzi???? Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:29
      tyle jest negatywnych opinii na temat rady, a przecież każdy z was głosował na
      tą chołotę!!! I teraz też na ten zasrany PIS, więc czego chcecie??? Przestańcie
      pisać, tylko przy następnych wyborach wybierzmy normalną władzę ( radę miasta )
      i tego samego prezydenta Tadka, którego mamy teraz i wszystko będzie git!
      • Gość: ted. Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:22
        chyba ci rozum odjęło
    • Gość: Terapsida W następnych wyborach i tak zwycięży PiS, :( IP: *.net.autocom.pl 25.01.06, 11:30
      Prezydentem będzie p. Szlachta.
      Chłopy z pawicy przestańcie rozpamiętywąć jak to wlaczyliście o demokrację 20lat temu, do roboty. Przecierz wasze decyzje krzywdzą ludzi. Silny Rzeszów to silne województwo, no chba że chcecie je zlikwidować to będziemy sobie załatwiać sprawy w Kraku albo w Lublinie.
      Nie mogę z tymi baranami nie mogli poświecić jednego dnia aby zapoznac się z nowym projektem inwestora. Panowie politycy to społeczeństwo was utrzymuje, jak się wam nie chce robić to won z Rzeszowa.
    • Gość: galizien Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 11:42
      KAŻDY ZŁORZECZY POLITYKOM PRAWICY W RM.

ALE CZY TAK SA JACYŚ POLITYCY I DO TEGO PRAWICY/?

ja nie zauwazyłem...
      • Gość: galizien Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 11:43
        bo co ma np. taka Dzierżak wspolnego z prawicą? To że to koscioła chodzi!?!?

A reszta? Przeczytał ktoryś z nich jakąś książkę prawicowego filzofa/ideologa?
        • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 11:57
          Daj spokój stary, to banda kretynów, Kiczek powiedział że jak ta wioska wejdzie
          do Rzeszowa to miasto zapłaci za budowę S19 - nawet 14letni gowniarz wie że
          miasto nie płaci za autostrady i ekspresówki. No ale nie Kiczek.
        • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 11:58
          Aha, poza tym przez Przybyszówkę będzie przechodzić ok. 200 m drogi S19 także
          • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 11:58
            Aha, poza tym przez Przybyszówkę będzie przechodzić ok. 200 m drogi S19, także
            BRAWO KICZEK, dlaczego nie powiesz wprost: Nie, bo Ferenc tak chce?
            • Gość: tomek30 Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.krak.tke.pl 25.01.06, 12:26
              najpierw w kwestii wyjasnienia. Nie głosowalem na Pis,LPR,AWS,Samoobronę nigdy.
              Jestem osoba o umiarkowanych pogladach i goracym przeciwnikiem "oszołomstwa"
              politycznego(to do kogoś, kto zarzucił mi głosowanie na PiS). Zastanawia mnie
              jak chcecie zmienic rzeczywistość? Wszyscy tutaj mówią nie głosujmy na nich w
              nastepnych wyborach! A ile osób sie tu wypowiada? 50? Myslicie, ze to jest
              siła, która moze coś zmienić, że od pisania na forum nastepna rada miasta
              bedzie inna? Trzeba pojąć, że siła prawicy jest u nas duża, a głos dostaje sie
              nie za kompetencje, tylko za przynależnosc do danej partii. Tego szybko nie da
              sie zmienic, a juz na pewno nie samym pisaniem. Proponuje, na poczatek
              zastanowic sie wspólnie, co zrobic, by głos 50 piszacych tu osób zmienic na
              głos tysiecy Rzeszowian? Skoro wszystkim tak zalezy to licze na odzew w tej
              sprawie i Wasze pomysły. Razem możemy cos zrobic dla miasta, oddzielnie skończy
              sie tylko na pisaniu i narzekaniu. Zeby cos zmienic trzeba byc gotowym do
              zmian!
              • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 12:29
                Kiedyś była incijatywa by powstało stowarzyszenie młodych ludzi, architektów,
                grafików, ekonomów, dziennikarzy, którzy wspólnie robiliby coś dla Rzeszowa.
                Sam chciałem w tym uczestniczyć ale mieliśmy 4 osoby. Nikogo więcej nie udało
                się znaleźć. Jedyne co możemy zrobić to chyba wybrać normalną radę miasta. Żeby
                zostać w Rzeszowie radnym wystarczy średnio 300-400 głosów. To niedużo. Ale
                musimy się ruszyć do wyborów.
                • Gość: tomek30 Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.krak.tke.pl 25.01.06, 12:39
                  a co stoi na przeszkodzie, by spróbowac ponownie? jesli 300-400 głosów ma
                  wystarczyc, to moze warto zaryzykowac i spróbowac sie zorganizowac? Przeciez
                  kazdy ma znajomych, kolegów, rodzine, na których głosy mozna liczyc i wspólnymi
                  siłami do rady miasta wybrac ludzi, którzy nie bedą blokowac rozwoju miasta?
                  • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 12:43
                    Kilka pomysłów jakie mam, to zainteresowanie sprawą mediow, także
                    ogólnopolskich (np Uwaga TVN - już raz kilku radnych było bohaterami tego
                    programu), organizacja petycji o odwołanie rady miasta, uświadomienie
                    mieszkańców komu zawdzięczają to co się dzieje, być może organizacja protestu
                    jeśli będzie trzeba. Ale sam nie jestem w stanie tego zrobić. Jeśli jesteś
                    zainteresowany - pisz na maila, mam dzis troche pracy, takze bede po poludniu.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: hit. Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:27
                      teraz będzie następny ale nie powiem kto use your head bye .hit
      • Gość: galizien Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 12:13
        Niestety - ale sa to ludzie nieoczytani, ciemni, nie mający pojecia nie o
        prawie, gospodarce, logistyce - ale o elementarnych i podstawowych sprawach.

Prawicą się nazwali bo jakoś trzeba. Jednak nic w nich z prawicy.
    • Gość: aga Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: 62.233.250.* 25.01.06, 12:04
      Boże, co za matołectwo! To radni nie wiedza, kto finansuje drogi ekspresowe?!
      Kopara mi opadła...
      • Gość: endrju Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:36
        NIENAWIDZE PISUARÓW - ciągną na dno całą Polske i moje ukochane miasto. Co za
        niekompetencje! One wychodza na każdym kroku. Może politycy PiS-u mają pojecie
        o naturalnych metodach planowania rodziny, ale o planowaniu przestrzennym
        miasta NIC nie wiedzą! Wstyd mi, że mieszkańcy mojego miasta sa tak ograniczeni
        i głosuja na jescze bardziej ograniczonych palantów. Dziekuje
    • Gość: ad wszystko tylko blokuja...IDIOCI!Banda analfabetow! IP: *.man.rsk.pl 25.01.06, 13:50
      A ten glupi Gren ile ma pensji?Dziala w zwiazku pilki noznej,radny,swoje
      interesy...Ile jeszcze posad ukradnie?Chyba ustawowo jest zabronione miec kilka
      zrodel dochodu...Banda kretynow! Panie Ferenc szkoda mi pana,ze musi pan
      wspolpracowac z takimi analfabetami i prostakami...przez takich ludzi Rzeszow
      sie nie bedzie rozwijal...Moze by sie ludzi zapytali o zdanie,a nie decydowali
      za wszystkich i kilka osob bedzie mialo tak jak tego chce...Ciemnogrod!
      Wiesniaki!
      • Gość: bob Re: wszystko tylko blokuja...IDIOCI!Banda analfab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:34
        szkoda ci że musi współpracować z prostakami a kim on jest jak wyzywa swoich
        pracowników i obraża ?ciebie zresztą też podoba ci się to ciemniaku?
    • Gość: galizien Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 14:50
      Niestety - ale w RM siedzą osoby ciemne i niekompetentne. Zakompleksione, nie
      mające pojęcia o rzeczywistości, często wprost nieudacznicy życiowi.

Pomysł na niepartyjną liste w nowych wyborach jest fajny - ale cieżki do
      zrealizowania. Lepiej już wskazać partiom ludzi. Partie biora ludzi jak moga na
      nich wynik pociągnąć. No ale z tym ze część tych mongołów z obecnej rady wejdzie
      do następnej to już się liczcie.
      • Gość: galizien NOWI LUDZIE IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 14:54
        to nie PiS jest problemem. Znam tez paru radnych z lewa i wiem że są niewiele
        lepsi. To po prostu problem ludzi ktorych tam wysłali - a Wy wybraliscie.
    • Gość: yacek Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.osk.enformatic.pl 25.01.06, 15:14
      mam takie same zdanie co większośc z Was. Nie pozwólmy na dalsze rządzenie,
      tym ludziom, może znajdzie się ktoś mądry, który pokieruje tak aby niektórzy
      radni już nie mogli decydować za wszystkich. A może niech radni swoje decyzje
      przedstawiają na piśmie, wtedy by mogli odpowiadać przed sadem jeśli, eksperci
      byli by innego zdania
      • Gość: MCCLOUD Dlatego głosujcie na mnie IP: *.gcnowiny.pl 25.01.06, 15:24
        Zgadzam się z tym wszystkim, tylko właśnie brakuje młodych ludzi którzy chcą
        działać. Wchodźcie do rad osiedli..itd. i działajcie (co prawda tam niewiele da
        się zrobić no ale od czegoś trzeba zacząć). Bo jak nie to znowu RADIO MARYJA
        zadecyduje.....
        Ogólnie wyznaję zasadę , że nieważne kto z jakiej partii tylko co chce zrobić.
        Nie należę do żadnej partii, skłaniam się ku PO ale też wątpię czy jakby
        rządzili to byłoby tak pięknie.
        W każdym razie szacunek dla obecnego Prezydenta Rzeszowa - tak trzymać Panie
        Tadeuszu
        MCCLOUD
    • Gość: Arti Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.06, 15:23
      Też jestem prawicowiec , ale glosu na nich nie dam ...
      • Gość: autor Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:30
        ślicznie mieszacie pojęcia, ślicznie

a jeśli supermarket co "cenna inicjatywa", "bilateralnie dochodowa inwestycja"
        to ja jestem astronautą z 70 letnim stażem

proponuję zgłębić wiedzę ekonomiczną a później pisać dyrdymały
        • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 25.01.06, 16:33
          Obawiam się o przyszłość tych terenow inwestycyjnych, jeśli zostaną włączone do
          Rzeszowa.
    • Gość: PiS Kto jeszcze na nich chce głosować? IP: *.dnet.local / 87.239.2.* 25.01.06, 17:13
      pis
    • Gość: PiS fajna klika IP: *.dnet.local / 87.239.2.* 25.01.06, 17:16
      po co im nowoczesne centrum jak wystarczą chaty na kurzej stopce. przecież takie
      wystarczą na zebrania moherowych beretów
    • Gość: sarkazm "fajnie" IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:02
      My ma super radnych a pasożyty z pólnocy nas dalej obgryzają. teraz zabrali
      oddzial regionalny Warty (drugi ubezpieczyciel po PZU)- idzie do Lublina.
      Wiedzą jak sobie poprawiać PKB?, TERAZ PIENIĄDZE IDĄ DOM ICH SKARBÓWKI. Nie
      narobić się tylko kraść. A ktoś tu mówil o wspólpracy. Z PASOŻYTAMI...?
      • shovvman Re: "fajnie" 25.01.06, 18:06
        A jak ten region ma wyrobić? Z tak słabym miastem wojewódzkim. Włączyliby pod
        Kraków i byłby statystycznie jednym z najbogatszych. Czy wiecie że podregion
        kaliski generuje prawie najniższe PKB w kraju. A to podobno bogata
        Wielkopolska. Ale bogaty jest tylko Poznań - i tak własnie jest w tym kraju,
        bogactwo w dużych miastach, bieda w małych i na wsiach. I to się będzie
        powiekszac.
        • Gość: sarkazm Re: "fajnie" IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:13
          o wydolność którego regionu Ci chodzi?
          • shovvman Re: "fajnie" 25.01.06, 18:15
            Naszego, czy dziwi cię że kolejne instytucje odpływają z małego Rzeszowa?
            Rzeszów jest mały, nie wytrzymuje konkurencji choćby z Lublinem mimo swoich
            atutów.
            • Gość: sarkazm Re: "fajnie" IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:25
              Nie powinieneś tak pisać, bo ktoś pomyśli, że mamy kompleksy. Przecież wieszz,
              że podregion rzeszowsko-tarnobrzeski jest w ścislej czolówce jesli chodzi
              pozytywne wyniki pod kątem inwestycji. Zaniża w skali województwa drugi
              podregion. Nasi sąsiedzi, z sennym Lublinem, na prawdę nie mają wyksztalconego
              instynktu do inwestycji, czy chociażby absorbcji pieniędzy z UE... Wiesz ich
              zachowanie wzgledem rzeszowszczyzny przypomina postawe dwóch biegaczy: duży,
              nieinteligentny i cherlawy, nie umiejący biegać z literą "L" w
              ramach "rywalizacji" zamiast biec, to ukradkiem kradnie trampki malemu, ale
              pracowitemu biegaczowi z literką "R". Taka ich filozofia, nie umieją inaczej
              niz "kopać w kostkę" i wyrywać, zamiast samemu poracować i dostać///
              • shovvman Re: "fajnie" 25.01.06, 18:28
                Możliwe ale Rzeszów powinien urosnąć minimum do 180 tys. a na poszerzenie
                miasta się nie zapowiada.
                • Gość: sarkazm Re: "fajnie" IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:31
                  taaak możemy sobie jedynie "pogratulować" jakości rajców. Kiedyś byl używany
                  termin warcholostwo...
                  • shovvman Re: "fajnie" 25.01.06, 18:32
                    Rozmawiałem z jednym radnym o poszerzeniu miasta, czy mają jakiś plan.
                    Odpowiedź była "proszę o następne pytanie".
                    • Gość: Liberal Re: "fajnie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:48
                      Ci co glosowali na PIS za SOCJALNYM PANSTWEM Ci co slychaja rydzyka teraz maja
                      Panswo swoje.Moje pytanie brzmi: I jak sie wam podoba? hehehehehe
                    • Gość: sarkazm Re: "fajnie" IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:34
                      No tak,ale powiedz, jak stado baranów, może wybrać niebaranów? Tutaj sobie
                      dyskutujemy, jest fajnie, ale ciekaw jestem jak to bedzie przy wyborczej urnie?
                      Przede wszystkim precz wszystkim politykierom- na dole, w samorządzie, powinny
                      byc tylko i wylącznie sprawy dla dobra ludzi> A tu zgraja galganów, uważających
                      się za prawicę, wpuszcza nas w totalne zacofanie. Ja sie zastanawiam, czy ktoś
                      za tym nie stoi...
                      • shovvman Re: "fajnie" 25.01.06, 20:49
                        Co ty powiesz? Trzeba było iść na sesję, może usłyszałbyś z balkonu tekst
                        jednego z radnych "My nie blokujemy, my czekamy na koniec kadencji Ferenca". To
                        jest prawdziwy powód. Oczywiście mówił to do kumpla, a nie oficjalnie, ale parę
                        osób słyszało!
                    • Gość: dp Re: "fajnie" IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.06, 20:33
                      radni PIS i LPR to prostaki mściwe
    • Gość: karol37 Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: 193.41.113.* 25.01.06, 18:05
      Już miałem napisać jakiś komentarz..... ale mi się po prostu nie chce :-(.
      Jak słyszę o wyczynach tych tępaków to człowieka nachodzi ochota na jedno...
      jak najszybciej stąd uciekać.
      Moze jak w Rzeszowie zostanie grupka nawiedzonych pokroju Kultysa i Kiczka to
      wtedy przynajmniej będą podsrywać tylko własne gniazdo a nie szkodzić innym.
      Wstyd mi jako zwolennikowi opcji jak najbardziej innych niż lewica, że muszę
      wszystkim przyznawać, że w moim mieście jedyni rozsądni ludzie to członkowie
      lewicy właśnie...
      • Gość: stach Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.dnet.pl / 87.239.2.* 25.01.06, 18:22
        Niestety, do tego doprowadziło partyjniactow w samorządach. pewno trzeba jeszcze
        nie takich kompromitujacych historii żeby społeczność zbuntowała sie wreszcie
        przeciwko takiemu stanowi rzeczy. Powinno sie (moim zdaniem)wybierac połowe
        mniej radnych i zadnych partii politycznych tylko ludzi godnych naszego
        szacunku. Obecnej żenadzie nie będzie końca. Poprzedni prezyden blado wypada
        przy obecnym, ale obecnemu do końca jego kadencji bedą przeszkadzać koledzy
        partyjni poprzedniego - błedne koło! Partie polityczne precz od samorządów!
    • Gość: gregor Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: 217.117.130.* 26.01.06, 07:22
      31 stycznia pod ratusz!!!!!!!!
      • Gość: juzeg Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:24
        tak jak poprzednio ? :>
    • Gość: gośc Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 12:07
      Witam w klubie oszołomów z PiS i LPR u nas w Lublinie też mamy tych posrańców
      we władzach miejskich...u nas blokują od trzech lat olbrzymia inwestycję Echo
      Investment...także nie jesteście wyjątkiem, łacze się z wami w bólu
      internauci!!!
    • Gość: e Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.ostnet.pl 26.01.06, 18:43
    • Gość: edek Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę IP: *.ostnet.pl 26.01.06, 18:43
      klasa
      • shovvman Re: Radni zablokowali Cushmana i Przybyszówkę 26.01.06, 18:43
        Spamer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka