Gość: TADZIU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TADZIU! PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:30 Niech PiS nieWystawia kandydata bo i tak FERENC wygra ! on jest najlepszym prezydentem w Historii miasta !!! Cały rzeszów głosuje na TADEUSZA FERENCA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:05 T.Ferenc startując na posła dostał ok.4000 głosów ,gdy sld było na fali .Dr Szlachta dostał 14000 głosów .teraz gdy sld jest na granicy progu Ferenc ,emerytowany funkcjonariusz PZPR/67lat/otrzyma proporcjonalnie jeszcze mniejsze poparcie .Mimo trzyletniej propagandy sukcesu prowadzonej przez rzecznika Stopę mieszkańcy Rzeszowa dobrze wiedzą ,że oprócz chodników i krawężników ,dziurkowanych parkingów ,pan Ferenc nie pozostawił po sobie żadnej dużej inwestycji.zostawił natomiast następcy gigantyczny dług do spłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msjacek Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 08.02.06, 08:01 A Szlachta po sobie co zostawił. Jedno wielkie g.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 10.02.06, 21:30 ale pie..sz Paulo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.man.rsk.pl 20.02.06, 18:55 Paulo! jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, takich jak ty to powinno się łańcuchem po jajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie z SLD Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:17 Cały Rzeszów czy całe SLD ma głosować na emeryta Ferenca? bo to istotna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 07.02.06, 18:32 co to przeszkadza kto jest prezydentem z jakiego ugrupowania to bzdura totalna może muzułmana weżmiecie jest ich kilka tysięcy w Polsce,liczy się fachowiec i postęp w rozwoju miasta jak za Ferenca ,a szlachta co zrobiłanic tylko most w które utopili ogromne pieniądze,i znowu dążycie do marazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 82.177.97.* 07.02.06, 18:36 Pod względem gospodarności nikt FERENCOWI nie dorówna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent Ferenc ! Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:42 a przeciez o gospodarnosc i perspektywy rozwoju stolicy podkarpacia a przy okazji i regionu chodzi !!! Ferenc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:13 Gospodarność to 180 mln zł do spłacenia ,żadnej dużej inwestycji ,dużo miejsc pracy w Urzędzie dla byłych kolegów z PZPR np:Kadłuczko ,Miąsik ,Jurek ,Jabłońska,Losicki ,Wiśniewski ,Jędryka ,interesiki z Kosiorowskim ,Podkulskim ,Węgrzynem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:02 Matole, na inwestycje zgadza sie rada miasta pelna takich popapranców jak ty i szlachta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulo PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:35 Panie Szlachta ani sie nie wybieraj do wyborów cos ty dobrego zrobił dla Rzeszowa tylko potrafiłes siedziec w pierwszej ławce w kosciele zeby cie widzieli,Nic kompletnie nie zrobiłes a prezydenta Ferenca to ty powinienes po tyłku całowac co on zrobił dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faber Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 20:38 pulo! no jak tu się cholera z Tobą nie zgodzić! Ferenc jest jedynym rozsadnym kandydatem. Szlachta, tylko w jednej rzeczy jest lepszy od Ferenca... w ilosci postawionych pomników!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:52 Masz kłopoty z pamięcią ,bo większość mieszkańców pamięta wielkie inwestycje poprzedniej kadencji:hala na Podpromiu za 80 mln zł,most Zamkowy z trasami dojazdowymi,nowoczesna szkoła na Nowym Mieście ,3 baseny ,teatr Maska ,trasa podziemna ,muzeum Historii Rzeszowa ,nowoczesna przychodnia ,komisariat policji na Baranówce ,rozbudowana szkoła muzyczna przy Filharmonii ,most Narutowicza ,głowna arteria wjazdowa do miasta /Krakowska/remonty ulic ,szkół ,przedszkoli.opracowanie koncepcji Rzeszowskiego Obszaru Metropolitalnego i Rzeszowskiego centrum Logistycznego.wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.77.14.* 08.02.06, 08:12 No i co z tego,że jest hala na Podpormiu skoro władze nikogo poza siatkarzami do niej nie wpuszczaja bo niby stale jest rozlozona specjalna mata dla nich i nie oplaca sie je zwijać?! Hala stoi pusta!! A ktora to niby nowoczena przychodnia zostala wybudowana za czasów Szlachty?? Wszystkie nowoczesne są prywatne! Rzeszowski Obszar Metropolitalny?? Dobrze napisales - to tylko koncepcja bo nikt tego nie wprowadzil w czyn, a firmy jak uciekały tak uciekaja z Rzeszowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.ostnet.pl 08.02.06, 19:15 Te zsługi poprzedniej kadencji Szlachta chyba sam wyliczyłeś bo jakoś nikt oprócz ciebie ich nie dostrzegł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanferenca Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:54 tylko i wylacznie tylko Ferenc !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:07 O to bylo conajmniej nieapetyczne. Takiego zgrzybialego pryka po tylku... fuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERENC FERENC FERENC FERENC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:36 PREZYDENTEM I TAK ZOSTANIE PAN TADEUSZ FERENC, NAJLEPSZY I NAJBARDZIEJ ZASLUZONY CZLOWIEK DLA RZESZOWA !! POWODZENIA PANIE PREZYDENCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak WSZYSTKO TYLKO NIE SZLACHTA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 08:57 Jak on zostanie prezydentem to Rzeszów cofnie się o 500 lat. PISowi mówimy NIE!!! Wszędzie widzą przekręty i wszystko blokują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: WSZYSTKO TYLKO NIE SZLACHTA!!! IP: *.krak.tke.pl 08.02.06, 13:55 Yes, Yes, Yes, Yes, Yes - włazidupiec i miernota. Mamy dobrego prezydenta i bylibyśmy idiotami zmieniając ten stan. Dożywocie dla prezydentury Ferenca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidza Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 07.02.06, 18:38 Ja tam bede głosował na Ferenca. Facet zrobił dużo dla Rzeszowa, bardzo dobrze sobie radzi, chce cos zrobić. Miasto pięknieje, jest czyste, bezpieczne. A przyjdą PiSiory i będą wymieniać wszystko i wszystkich bo tak im się podoba. Ferenc to mądry prezydent Rzeszowa z wizją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.res.pl 07.02.06, 18:40 a ja będę na szlachtę głosował!! ... no dobra. żartowałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój wniosek Zrobić bpa Górnego prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:14 Obejdzie się bez szarych eminencji, pisiaki nie będą musiały sie kryć z koneksjami, wiele rzeczy się przyłatwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: Zrobić bpa Górnego prezydentem IP: *.man.rsk.pl 20.02.06, 18:59 A bpa Białogłowskiego wice ds. młodzieży, bardzo lubi (rozjeżdżać) młode dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 80.48.0.* 07.02.06, 19:45 a bo ty zawsze szlachty bronisz(rodzina??) ale przezydentem musi zostać tadziu ferenc Odpowiedz Link Zgłoś
gienex Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta 09.02.06, 21:05 tylko pozniej nie narzekaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Wybory samorządowe na kogo głosujesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:44 SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 19:29 Tylko Ferenc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.199.197.* 07.02.06, 19:31 Szlachta zakłamany fiucie, byles najgorszym wlodarzem Rzeszowa w jego historii i probujesz swa tlusta dupe znow posadzic na stolku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w- 71 Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 08.02.06, 10:11 No i co z tego ,ze Ferenc jest z SLD.Ludzie sa juz oglupieni ta polityka.Dla Mnie nie jest wazne z jakiej partii jest Prezydent,ale co robi dla miasta i dla ludzi.Na Szlachte NIGDY nie zaglosuje bo to karierowicz,oszolom,wlazidupiec za jego kadencji to- jak ktos napisal glownie pomniki stawiali jedynym, slusznym i zasluzonym.Nie chce Szlachty ani nikogo z PIS-u,bo mam oczy i widze jak dzialaja,jak blokuja wazne dla miasta inwestycje,jak kiedys zamiast na glosowaniu w ratuszu siedzieli sobie na kawce w restauracji.Ludzie nie zapominajcie tego co bylo,Oni nas wiele razy osmieszali i dzialali na niekorzysc miasta.Nie jestem i nie bylem nigdy zwolennikiem jakiejkolwiek partii,ale przy wyborze kandydata PATRZCIE nie na to skad jest ale jaki jest i co soba prezentuje,co robi badz zrobil .Wydaje mi sie ,ze obecny Prezydent Ferenc jest najlepszym przykladem bardzo dobrego Gospodarza Miasta Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.netcontrol.pl 07.02.06, 19:52 ja cala moja rodzina i znajomi :) tadeusz f. rzadzi teraz i zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.199.197.* 07.02.06, 20:02 ej co to za burak ten asd co pisze to samo co drugi post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.netcontrol.pl 07.02.06, 20:05 nauczylem sie od was :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpx Tylko TADZIU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:57 Takiego dobrego i gospodarnego Prezydenta jak Ferenc Rzeszów jeszcze nie miał ! ONLY FERENC !!!!!!! Szlachta na drzewo - to zwykły bufon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ Jeśli PiS nie chce stracić szansy w wyborach to .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:12 Jesli PiS nie chce stracić szansy w wyborach samorządowych to najlepszy byłby Mieczysław Janowski lub inny ale nie Szlachta. Facet stracił w oczach mieszkańców tak dużo, że nie ma szans na reelekcję na urząd w ratuszu. Może jest dobry w konfliktowaniu i dyskutowaniu, ale skuteczniejszy jest jednak /trochę wulgarny jak mówią w urzędach/ Pan Tadeusz. Najbardziej reprezantatywny byłby Mieczysław Janowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp PIS to zdrajcy i destruktorzy IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 20:24 Po co ryzykować i głosować na kogoś innego niż T.Fernc. Wiem że inny prezydent nie musi być gorszy ale może być fatalny. Głosując na Ferenca wiem że będzie co najmniej tak dobry jak do tej pory - więc po co ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jeśli PiS nie chce stracić szansy w wyborach IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:15 "troche wulgarny" - dobre. Tak jak troche komunista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:38 proszę o konkretne przykłady co zrobił dobrego dla Rzeszowa pan Szlachta. Widzimy natomiast co zrobił pan Ferenc. Tylko Ferenc na Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.pl / *.crowley.pl 07.02.06, 20:40 Pan Szlachta niech się nie ośmiesza z kandydowaniem na prezydenta miasta, którego rozwój ogranicza. Jak był prezydentem miasta nic konkretnego nie zrobił. A jedyne co mu wychodzi to podlizywanie się biskupowi Górnemu i niszczenie dobrych dla Rzeszowa projektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.pl / *.crowley.pl 07.02.06, 20:48 Szlachta ograniczył rozwój Rzeszowa więc niech zapomni o moim głosie. Po za tym jego partyjni koledzy w radzie miasta którzy wszystko blokują niech tez wiedzą ze nie wszystko mogą - dlatego mam nadzieję, że mieszkańcy miasta sięim skutecznie odwdzieczą - ja to zrobię napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dami / 81.15.189.* 07.02.06, 21:11 Tylko Ferenc i mądra RADA bez Pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:12 Najpierw popatrzmy co PiS robi dla regionu - podkarpackiego a potem niech mówia o tym czy mają poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:30 kto zagłosuje na waszego kandydata - jak nie chcecie dopuścić do rozwoju miasta: wasz rząd blokuje jego poważne rozszerzenie a radni blokują wszelkie inwestycje nawet bardzo ważnych inwestorów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rascal Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.man.rsk.pl 07.02.06, 22:04 Niech mi ktoś kurna tylko na szalachete zaglosuje czy jak mu tam. Zabije! Tylko Ferenc! Tadziu do boju! Stal jest z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:18 ja zaglosuje. Zabijesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:21 Czyżby Szlachta w oczach swoich kolegów nie miał szans w Ferencem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Tylko Tadek Ferenc! 07.02.06, 23:38 W kraju są dwaj Tadeusze: toruński i rzeszowski. PiS stawia na tego toruńskiego, a ja stawiam na tego rzeszowskiego. PiS może się nie trudzić. Rzeszów już ma prezydenta na kilka następnych kadencji. Tylko Tadek Ferenc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS kontra rozwoj Jak PiS chce mieć pewnego kandydata to niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:43 wystawi Tadeusza Ferenca. Każdy inny przegra czego mu szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
olias no nie, dajcie spokój z tym szlachta 07.02.06, 23:50 proponuje Ferenca ;-). PiS ma wtedy wygraną w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszów TADEK DALEJ PREZYDENTEM IP: 80.48.0.* 07.02.06, 23:54 ja sobie nie wyobrazam zeby Pan Tadeusz Ferenc dalej nie byl prezydentem za jego kadencji os w tym Rzeszowie ruszylo jakos sie miasto poamlu rozwija tylko PiS i LPR blokuja dalszy rozwuj miasta bo wstrzymuja inwestycje dla Rzeszowa. ci niektorzy z LPR cwaniaki bo maja sklepy po wsiach i tam pieniadze zarabiaja. Panie Tadziu niech sie Pan trzyma ma Pan moj glos w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob.Serwator 10 tysięcy euro miesięcznie nie chodzi piechotą... IP: *.chello.pl 08.02.06, 00:07 czy ktoś z Was zrezygnowałby z mandatu eurodeputowanego przy takich dochodach? ja nie! :) i Pan Janowski, który tyle wyciąga w Brukseli, z pewnością też... Odpowiedz Link Zgłoś