Dodaj do ulubionych

PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:29
Obserwuj wątek
    • Gość: TADZIU! PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:30
      Niech PiS nieWystawia kandydata bo i tak FERENC wygra ! on jest najlepszym
      prezydentem w Historii miasta !!! Cały rzeszów głosuje na TADEUSZA
      FERENCA!!!!!!
      • Gość: Paulo Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:05
        T.Ferenc startując na posła dostał ok.4000 głosów ,gdy sld było na fali .Dr
        Szlachta dostał 14000 głosów .teraz gdy sld jest na granicy progu
        Ferenc ,emerytowany funkcjonariusz PZPR/67lat/otrzyma proporcjonalnie jeszcze
        mniejsze poparcie .Mimo trzyletniej propagandy sukcesu prowadzonej przez
        rzecznika Stopę mieszkańcy Rzeszowa dobrze wiedzą ,że oprócz chodników i
        krawężników ,dziurkowanych parkingów ,pan Ferenc nie pozostawił po sobie żadnej
        dużej inwestycji.zostawił natomiast następcy gigantyczny dług do spłacenia.
        • Gość: msjacek Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 08.02.06, 08:01
          A Szlachta po sobie co zostawił. Jedno wielkie g..........
        • Gość: dp Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 10.02.06, 21:30
          ale pie..sz Paulo
        • Gość: 1944 Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.man.rsk.pl 20.02.06, 18:55
          Paulo! jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, takich jak ty to powinno się
          łańcuchem po jajach.
      • Gość: nie z SLD Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:17
        Cały Rzeszów czy całe SLD ma głosować na emeryta Ferenca? bo to istotna różnica.
    • Gość: miastowy PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 07.02.06, 18:32
      co to przeszkadza kto jest prezydentem z jakiego ugrupowania to bzdura
      totalna może muzułmana weżmiecie jest ich kilka tysięcy w Polsce,liczy się
      fachowiec i postęp w rozwoju miasta jak za Ferenca ,a szlachta co zrobiłanic
      tylko most w które utopili ogromne pieniądze,i znowu dążycie do marazmu.
      • Gość: valdi Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 82.177.97.* 07.02.06, 18:36
        Pod względem gospodarności nikt FERENCOWI nie dorówna!!!!!!
        • Gość: prezydent Ferenc ! Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:42
          a przeciez o gospodarnosc i perspektywy rozwoju stolicy podkarpacia a przy
          okazji i regionu chodzi !!! Ferenc
        • Gość: Paulo Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:13
          Gospodarność to 180 mln zł do spłacenia ,żadnej dużej inwestycji ,dużo miejsc
          pracy w Urzędzie dla byłych kolegów z PZPR
          np:Kadłuczko ,Miąsik ,Jurek ,Jabłońska,Losicki ,Wiśniewski ,Jędryka ,interesiki
          z Kosiorowskim ,Podkulskim ,Węgrzynem itp.
          • Gość: luke Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:02
            Matole, na inwestycje zgadza sie rada miasta pelna takich popapranców jak ty i
            szlachta.
    • Gość: pulo PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:35
      Panie Szlachta ani sie nie wybieraj do wyborów cos ty dobrego zrobił dla
      Rzeszowa tylko potrafiłes siedziec w pierwszej ławce w kosciele zeby cie
      widzieli,Nic kompletnie nie zrobiłes a prezydenta Ferenca to ty powinienes
      po tyłku całowac co on zrobił dla miasta.
      • Gość: faber Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 20:38
        pulo! no jak tu się cholera z Tobą nie zgodzić! Ferenc jest jedynym rozsadnym
        kandydatem. Szlachta, tylko w jednej rzeczy jest lepszy od Ferenca... w ilosci
        postawionych pomników!!!
      • Gość: Rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:52
        Masz kłopoty z pamięcią ,bo większość mieszkańców pamięta wielkie inwestycje
        poprzedniej kadencji:hala na Podpromiu za 80 mln zł,most Zamkowy z trasami
        dojazdowymi,nowoczesna szkoła na Nowym Mieście ,3 baseny ,teatr Maska ,trasa
        podziemna ,muzeum Historii Rzeszowa ,nowoczesna przychodnia ,komisariat policji
        na Baranówce ,rozbudowana szkoła muzyczna przy Filharmonii ,most
        Narutowicza ,głowna arteria wjazdowa do miasta /Krakowska/remonty
        ulic ,szkół ,przedszkoli.opracowanie koncepcji Rzeszowskiego Obszaru
        Metropolitalnego i Rzeszowskiego centrum Logistycznego.wystarczy?
        • Gość: ruda Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.77.14.* 08.02.06, 08:12
          No i co z tego,że jest hala na Podpormiu skoro władze nikogo poza siatkarzami
          do niej nie wpuszczaja bo niby stale jest rozlozona specjalna mata dla nich i
          nie oplaca sie je zwijać?! Hala stoi pusta!!
          A ktora to niby nowoczena przychodnia zostala wybudowana za czasów Szlachty??
          Wszystkie nowoczesne są prywatne!
          Rzeszowski Obszar Metropolitalny?? Dobrze napisales - to tylko koncepcja bo
          nikt tego nie wprowadzil w czyn, a firmy jak uciekały tak uciekaja z Rzeszowa!
        • Gość: xxx Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.ostnet.pl 08.02.06, 19:15
          Te zsługi poprzedniej kadencji Szlachta chyba sam wyliczyłeś bo jakoś nikt
          oprócz ciebie ich nie dostrzegł.
      • Gość: fanferenca Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:54
        tylko i wylacznie tylko Ferenc !!!!!!!!
      • Gość: . Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:07
        O to bylo conajmniej nieapetyczne. Takiego zgrzybialego pryka po tylku... fuuuj.
    • Gość: FERENC FERENC FERENC FERENC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:36
      PREZYDENTEM I TAK ZOSTANIE PAN TADEUSZ FERENC, NAJLEPSZY I NAJBARDZIEJ ZASLUZONY
      CZLOWIEK DLA RZESZOWA !! POWODZENIA PANIE PREZYDENCIE
      • Gość: rzeszowiak WSZYSTKO TYLKO NIE SZLACHTA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 08:57
        Jak on zostanie prezydentem to Rzeszów cofnie się o 500 lat. PISowi mówimy
        NIE!!! Wszędzie widzą przekręty i wszystko blokują!!!
        • Gość: Stan Re: WSZYSTKO TYLKO NIE SZLACHTA!!! IP: *.krak.tke.pl 08.02.06, 13:55
          Yes, Yes, Yes, Yes, Yes - włazidupiec i miernota.
          Mamy dobrego prezydenta i bylibyśmy idiotami zmieniając ten stan.
          Dożywocie dla prezydentury Ferenca.
          • aron2005 Re: WSZYSTKO TYLKO NIE SZLACHTA!!! 08.02.06, 14:04
            Racja! Popieram.
    • Gość: kidza Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 07.02.06, 18:38
      Ja tam bede głosował na Ferenca. Facet zrobił dużo dla Rzeszowa, bardzo dobrze
      sobie radzi, chce cos zrobić. Miasto pięknieje, jest czyste, bezpieczne. A
      przyjdą PiSiory i będą wymieniać wszystko i wszystkich bo tak im się podoba.
      Ferenc to mądry prezydent Rzeszowa z wizją.
    • Gość: ja Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.res.pl 07.02.06, 18:40
      a ja będę na szlachtę głosował!!

... no dobra. żartowałem :-)
      • Gość: mój wniosek Zrobić bpa Górnego prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:14
        Obejdzie się bez szarych eminencji, pisiaki nie będą musiały sie kryć z
        koneksjami, wiele rzeczy się przyłatwi :))
        • Gość: 1944 Re: Zrobić bpa Górnego prezydentem IP: *.man.rsk.pl 20.02.06, 18:59
          A bpa Białogłowskiego wice ds. młodzieży, bardzo lubi (rozjeżdżać) młode
          dziewczynki
      • Gość: golwes Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 80.48.0.* 07.02.06, 19:45
        a bo ty zawsze szlachty bronisz(rodzina??)
        ale przezydentem musi zostać tadziu ferenc
      • gienex Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta 09.02.06, 21:05
        tylko pozniej nie narzekaj...
    • Gość: SLD Wybory samorządowe na kogo głosujesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:44
      SLD
    • Gość: ivan Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 19:29
      Tylko Ferenc !!!
    • Gość: zxc Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.199.197.* 07.02.06, 19:31
      Szlachta zakłamany fiucie, byles najgorszym wlodarzem Rzeszowa w jego historii
      i probujesz swa tlusta dupe znow posadzic na stolku?
      • Gość: w- 71 Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 08.02.06, 10:11
        No i co z tego ,ze Ferenc jest z SLD.Ludzie sa juz oglupieni ta polityka.Dla
        Mnie nie jest wazne z jakiej partii jest Prezydent,ale co robi dla miasta i dla
        ludzi.Na Szlachte NIGDY nie zaglosuje bo to karierowicz,oszolom,wlazidupiec za
        jego kadencji to- jak ktos napisal glownie pomniki stawiali jedynym, slusznym i
        zasluzonym.Nie chce Szlachty ani nikogo z PIS-u,bo mam oczy i widze jak
        dzialaja,jak blokuja wazne dla miasta inwestycje,jak kiedys zamiast na
        glosowaniu w ratuszu siedzieli sobie na kawce w restauracji.Ludzie nie
        zapominajcie tego co bylo,Oni nas wiele razy osmieszali i dzialali na
        niekorzysc miasta.Nie jestem i nie bylem nigdy zwolennikiem jakiejkolwiek
        partii,ale przy wyborze kandydata PATRZCIE nie na to skad jest ale jaki jest i
        co soba prezentuje,co robi badz zrobil .Wydaje mi sie ,ze obecny Prezydent
        Ferenc jest najlepszym przykladem bardzo dobrego Gospodarza Miasta Rzeszowa.
    • Gość: asd Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.netcontrol.pl 07.02.06, 19:52
      ja cala moja rodzina i znajomi :) tadeusz f. rzadzi teraz i zawsze !
      • Gość: zxc Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 213.199.197.* 07.02.06, 20:02
        ej co to za burak ten asd co pisze to samo co drugi post?
        • Gość: asd Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.netcontrol.pl 07.02.06, 20:05
          nauczylem sie od was :P
    • Gość: fpx Tylko TADZIU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:57
      Takiego dobrego i gospodarnego Prezydenta jak Ferenc Rzeszów jeszcze nie miał !
      ONLY FERENC !!!!!!! Szlachta na drzewo - to zwykły bufon !
      • Gość: JANUSZ Jeśli PiS nie chce stracić szansy w wyborach to .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:12
        Jesli PiS nie chce stracić szansy w wyborach samorządowych to najlepszy byłby
        Mieczysław Janowski lub inny ale nie Szlachta. Facet stracił w oczach
        mieszkańców tak dużo, że nie ma szans na reelekcję na urząd w ratuszu. Może jest
        dobry w konfliktowaniu i dyskutowaniu, ale skuteczniejszy jest jednak /trochę
        wulgarny jak mówią w urzędach/ Pan Tadeusz. Najbardziej reprezantatywny byłby
        Mieczysław Janowski.
        • Gość: dp PIS to zdrajcy i destruktorzy IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.06, 20:24
          Po co ryzykować i głosować na kogoś innego niż T.Fernc. Wiem że inny prezydent
          nie musi być gorszy ale może być fatalny. Głosując na Ferenca wiem że będzie co
          najmniej tak dobry jak do tej pory - więc po co ryzykować.
        • Gość: . Re: Jeśli PiS nie chce stracić szansy w wyborach IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:15
          "troche wulgarny" - dobre. Tak jak troche komunista ;)
    • Gość: mieszkaniec Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:38
      proszę o konkretne przykłady co zrobił dobrego dla Rzeszowa pan Szlachta.
      Widzimy natomiast co zrobił pan Ferenc. Tylko Ferenc na Prezydenta.
    • Gość: rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.pl / *.crowley.pl 07.02.06, 20:40
      Pan Szlachta niech się nie ośmiesza z kandydowaniem na prezydenta miasta,
      którego rozwój ogranicza.
      Jak był prezydentem miasta nic konkretnego nie zrobił. A jedyne co mu wychodzi
      to podlizywanie się biskupowi Górnemu i niszczenie dobrych dla Rzeszowa
      projektów.
    • Gość: rzeszowiak Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dnet.pl / *.crowley.pl 07.02.06, 20:48
      Szlachta ograniczył rozwój Rzeszowa więc niech zapomni o moim głosie. Po za tym
      jego partyjni koledzy w radzie miasta którzy wszystko blokują niech tez wiedzą
      ze nie wszystko mogą - dlatego mam nadzieję, że mieszkańcy miasta sięim
      skutecznie odwdzieczą - ja to zrobię napewno.
    • Gość: Paweł Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.dami / 81.15.189.* 07.02.06, 21:11
      Tylko Ferenc i mądra RADA bez Pisuaru
    • Gość: Gość Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:12
      Najpierw popatrzmy co PiS robi dla regionu - podkarpackiego a potem niech mówia
      o tym czy mają poparcie
    • Gość: DODO Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:30
      kto zagłosuje na waszego kandydata - jak nie chcecie dopuścić do rozwoju
      miasta: wasz rząd blokuje jego poważne rozszerzenie a radni blokują wszelkie
      inwestycje nawet bardzo ważnych inwestorów!!!
    • Gość: rascal Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.man.rsk.pl 07.02.06, 22:04
      Niech mi ktoś kurna tylko na szalachete zaglosuje czy jak mu tam. Zabije! Tylko
      Ferenc! Tadziu do boju! Stal jest z Tobą!
      • Gość: . Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 02:18
        ja zaglosuje. Zabijesz mnie?
    • Gość: mieszkaniec Re: PiS wciąż szuka kandydata na prezydenta IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:21
      Czyżby Szlachta w oczach swoich kolegów nie miał szans w Ferencem ??
    • repres1 Tylko Tadek Ferenc! 07.02.06, 23:38
      W kraju są dwaj Tadeusze: toruński i rzeszowski. PiS stawia na tego
      toruńskiego, a ja stawiam na tego rzeszowskiego.
      PiS może się nie trudzić. Rzeszów już ma prezydenta na kilka następnych
      kadencji. Tylko Tadek Ferenc!
    • Gość: PiS kontra rozwoj Jak PiS chce mieć pewnego kandydata to niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:43
      wystawi Tadeusza Ferenca. Każdy inny przegra czego mu szczerze życzę.
    • olias no nie, dajcie spokój z tym szlachta 07.02.06, 23:50
      proponuje Ferenca ;-). PiS ma wtedy wygraną w kieszeni.
    • Gość: rzeszów TADEK DALEJ PREZYDENTEM IP: 80.48.0.* 07.02.06, 23:54
      ja sobie nie wyobrazam zeby Pan Tadeusz Ferenc dalej nie byl prezydentem za
      jego kadencji os w tym Rzeszowie ruszylo jakos sie miasto poamlu rozwija tylko
      PiS i LPR blokuja dalszy rozwuj miasta bo wstrzymuja inwestycje dla Rzeszowa.
      ci niektorzy z LPR cwaniaki bo maja sklepy po wsiach i tam pieniadze zarabiaja.
      Panie Tadziu niech sie Pan trzyma ma Pan moj glos w wyborach.
    • Gość: ob.Serwator 10 tysięcy euro miesięcznie nie chodzi piechotą... IP: *.chello.pl 08.02.06, 00:07
      czy ktoś z Was zrezygnowałby z mandatu eurodeputowanego przy takich dochodach?
      ja nie! :) i Pan Janowski, który tyle wyciąga w Brukseli, z pewnością też...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka