Gość: Lidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:30 Czy jest w Rzeszowie jakieś miejsce, do którego można się wybrac samemu i dobrze zabawić,poznać fajnych ludzi?Czy nie będą na mnie patrzeć dziwnie jak będę sama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: Coś dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:20 zależy jakiej zabawy szukasz? jakie klimaty? muzyka? ptanie zbyt ogólne, sprecyzujm chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa37 Re: Coś dla singli IP: 62.93.43.* 09.02.06, 07:43 Ja też jestem singlem,też szukam takiego miejsca np. kawiarnia (z ciastkiem,z gazetą.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Coś dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:22 chodzi mi o miejsce gdzie można posiedzieć i napić się czegoś np.piwka,albo potańczyć przy fajnej muzyczce dyskotekowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Coś dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:14 muzyka dyskotekowa wymusza na odbiorcach zwierzęce zaloty (podrygiwanie, eksponowanie ciała, wizję lokalną i poszukiwanie) - niestety nie pomogę. Zapraszam natomiast do jednego z wielu lokali pozbawionych "muzyki" dyskotekowej a bogatego w muzykę - tam nie będziesz musiała uczestniczyć w festiwalu lansowania biustu, spotkasz ludzi zdolnych do komunikacji językowej i spedzisz miło czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frenchman Re: Coś dla singli IP: *.pata.pl 09.02.06, 21:11 Ale pojechał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Coś dla singli IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 10.02.06, 00:45 PISda i tak was wszystkich opodatkuje ,opodatkuje ,a potem wyzamyka w PGRach i sie skonczy bezecenstwo !!! Dzieci robić ku chwale Ojczyzny ,a nie jakieś sranie po krzakach w pojedynke ! Rydzyk z Wami ! Odpowiedz Link Zgłoś