Dodaj do ulubionych

LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność

12.02.06, 22:28
Zwracam się z zapytaniem do forumowiczów o Lwów, możliwe dojazdy kołowe-ceny
(bus, PKS) z Przemyśla oraz ceny (w przeliczeniu na złotówki) za hotele.
Mam zamiar wybrać się tam i poszukać sobie narzeczonego, którego zabiorę do
Polski i zamieszka ze mną. Jaka jest tam mentalność? Wśród tutejszych się nie
da, ponieważ albo zmanierowany, albo zajęty, albo wymagania nie wiadomo jakie
itd.
Po prostu, jak najtaniej dojechać do Lwowa, jakie tam są ceny w knajpach,
hotelach oraz jaka panuje mentalność. Będę wdzięczny za prawdziwe odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.ostnet.pl 12.02.06, 23:16
      W polsce tez znajdziesz tego jedynego ,moze za mało intensywnie szukasz
      • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 12.02.06, 23:22
        Tylko ja mam taką małą słabość do szczupłych facetów z więcej niż przeciętna
        długość wiadomej części ciała, a takich tutaj ze świecą szukać.
        Słyszałem, że na naszych wschodnich rubieżach (przemyskie, zamojskie,
        chełmskie) tacy występują, a jeszcze z większą częstotliwością i długością, za
        naszą wschodnią granicą.
        • Gość: meg Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 02:18
          smalltownboy - ty jesteś facetem??
          • aron2004 Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 13.02.06, 07:48
            smalltownboy a na forum Lublin pisałeś że już masz faceta i z nim wyjeżdżasz do
            UK jak skończy studia. Pokłóciliście się?
            • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 13.02.06, 11:33
              Ja nic takiego nigdzie nie pisałem. Ale czytam forum i wiem, że to pisał
              niejaki o666o. Ale jak widać mój nick nie jest tożsamy z nickiem o666o.
          • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 13.02.06, 11:33
            A nazwa nicku może wskazywać na kobietę?
    • Gość: Czerepacha www.moje.friko.pl LWÓW ZAPRASZA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 08:02
      Zapraszam do LWOWA!
      • smalltownboy Re: www.moje.friko.pl LWÓW ZAPRASZA!!!! 13.02.06, 13:08
        Strona fajnoa, ale mi potrzeba konkretów. Ceny hoteli, adresy, jak dojechać z
        Przemyśla, godziny wyjazdów, ceny biletów. Takie podstawowe dane.
        A tak na marginesie, dlaczego nie mogę znaleźć na polskich portalach kursów
        walut cen hrywien?
    • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 14.02.06, 21:48
      Już się dowiedziałem z plotek i podobno są z Przemyśla busy za 15 zł ,ale nie
      wiem czy to prawda.
      Tylko z jaką walutą najlepiej tam pojechać i tam zamienić, żeby było
      najkorzystniej oraz ile legalnie można wwieść? Może ktoś udzieli mi informacji?
    • Gość: chudy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:23
      mam 9 cali, jezeli jestes zainteresowana to daj znac, lubie konkretnych ludzi takich jak ty, napisz
      • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 14.02.06, 22:25
        Ale ja jestem facetem, czytaj uważnie ;)
    • Gość: letowniak Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:51
      przecież szukasz chłopca to o co ci biega
      • smalltownboy Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność 14.02.06, 23:06
        No przecież napisał jeśli jesteś ZAINTERESOWANA, czyli musiał się pomylić,
        chociaż ja jestem chętny, jak najbardziej, jeśli chce, proszę bardzo :)
        • Gość: Gajusz_Juliusz_C. Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:38
          WEJDZ NA FORUM POLSKO-UKRAINSKIE DOWIESZ SIE WSZYSTKIEGO
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10382
          • Gość: letowniak Re: LWÓW-Ukraina- faceci- mentalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:50
            faktycznie sory
    • Gość: ss nie szukasz narzeczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:34
      Nie, geju, Ty nie szukasz narzeczonego, Ty szukasz kogoś, kto by Cię
      przecw..ił. Różnie takie osoby się nazywa, ale na pewno nie narzeczonymi. W
      kręgu kulturowym, którego, chcąc nie chcąc, jesteś wsółuczestnikiem z
      pojęciem "narzeczony" łączą się inne wartości niż postawa życiowa którą Ty
      prezentujesz. Jesteś hedonistą traktującym przedmiotowo innych ludzi - nie
      wystarcza Ci wibrator, potrzebujesz żywego kawałka mięsa.
      Kiedy ludzie łączą się w pary tzn. że odpowiadają sobie nie tylko fizycznie,
      ale przede wszystkim duchowo. Łączy ich więź emocjonalno-duchowa, która jest
      tak silna, że chcą oni być ze sobą na całe życie, dlatego podejmują ryzyko i
      wchodzą w stan narzeczeństwa - przedstam małżeństwa. Dla Ciebie, geju, taka
      postawa jest nieosiągalna. Podobnie jak większości gejów i lesbijek chodzi Ci
      tylko o seks. Więc nie używaj pojęć zarezerwowanych dla tych, dla których seks
      to środek, a nie cel... A nie wiedzieć czemu są to w 99,9% a może nawet w 100%,
      osoby heteroseksualne. A jak Ci to nie odpowiada, jeśli koniecznie chcesz życ w
      miejscu, gdzie bycie ze sobą = dupczenie, to wyjedź stąd, może do Holandii?
      • smalltownboy Re: nie szukasz narzeczonego 15.02.06, 12:40
        Bzdury piszesz. Nigdy się nie dupczyłem i nie zamierzam. Nie jestem typowym
        gejem, którzy to robią. A to, że moim fetyszem do podniecenia jest właśnie
        długi i prosty ch... to inna sprawa, ale nie ma to nic współnego z wibratorem
        czy wsadzaniem. Wiem, jakie jest środowisko, ale ja się z nim nie
        indentyfikuję, bo faktycznie jest takie, jak piszesz.
        Potrzebuję zaufanego partnera- przyjaciela, przy okazji z długim, ale nie do
        wsadzania- nie generalizuj, że wszyscy to robią. Mnie to nie podnieca i nie
        bawi, więc nie próbowałem i nie chce.
        • Gość: ss Re: nie szukasz narzeczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:42
          no to luz :)
          • smalltownboy Re: nie szukasz narzeczonego 15.02.06, 18:07
            Dlatego m.in. nie ogłaszam się na portalach gejowskich, nie szukam w środowisku
            przyjaciela, bo tam panuje taka zgnilizna, o której napisałeś. Liczy się
            zawartość portfela, modne ciuszki, szybkie samochody, żele, kremiki i wogóle
            bycie cool i trendy- na te 2 wyrazy mam alergię. Większość ogłoszeń to
            komercja, czyli sprzedawanie ciała za kasę. Ludzie robią z siebie towar. Nie ma
            tam miejsca na zwykłe ludzkie oczekiwania, jak przyjaźń, zaufanie czy miłość. I
            tak się niestety kojarzy większości ludzi to środowisko, bo ono jest takie. Ale
            co mają zrobić takie wyjątki, jak ja, które nie utożsamiają się z tamtym
            bagnem, a jednocześnie szukają normalnego przyjaciela?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka