tow.kurt 19.02.06, 18:39 prosze o wypowiedzi potęcjalnych wyborców :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_west Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 18:49 dzięki za zaufanie ale nie skorzystam - jakos tak wielki świat polityki mnie za bardzo nie ciągnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 19:04 Adam_west napisał: jakoś tak wielki świat polityki mnie za > bardzo nie ciągnie :-) skoro mówimy o pociąganiu- to kto(co) cie ciągnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 19:45 co? dobra muza, dobre książki, moja praca - programowanie... i wiele wiele innych rzeczy... kto? pewna niewiasta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 21:22 adam_west napisał: > co? dobra muza, dobre książki, moja praca - programowanie... i wiele wiele > innych rzeczy... > > kto? pewna niewiasta ;-) > Ok mój glos już masz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 21:33 mnie będziesz musiał pociągnąć jeszcze troche bym na Ciebie mój głos oddać chciał Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 21:41 nikogo nie będę ciągnął.. a już w szczególności ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Adam_West na radnego 19.02.06, 21:41 jetpilot1 napisał: > mnie będziesz musiał pociągnąć jeszcze troche bym na Ciebie mój głos oddać > chciał no, no - pieszczoszek z Ciebie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Adam_West na radnego 20.02.06, 09:03 ojjj, jetpilot, pytasz się głupio, jakbyś nie wiedział - przeciez to oczywiste, że pewna gwiazda na adamka tak działa ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: Adam_West na radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:46 ADAŚ NA PREZYDENTA!!!!!! HURA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś