landrynka13 22.02.06, 17:02 Jechałam dzisiaj SOLARISEM napędzanym gazem linia "0" a obok napis: KOYO (zamiast koło).Mi sie podobało a Wam??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:06 narazie je widzialem ale nie mialem okazji jeszcze nimi jechac - a skoro jechalas tym autobusem to powiedz czy tez tak bucza jak te jelcze na gaz????? a blad w napisie nazwy i numerze lini to moze poprostu lekkie nie dociagniecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: let Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:56 a w środku jak lepiej wyglądają czy gorzej niż jelcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:47 Takie sobie. Porównywalne. Twarde siedzenia. Jakieś takie mniej miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:58 miałem okazje jechać dzisiaj jednym z nich. dużo lepiej wyglądają od jelczy na gaz mają ładniejsze garby i ogulnie nadwozie oby nie zalepili ich reklamami Odpowiedz Link Zgłoś
dkuki Re: Nowe Solarisy gazowe. 25.02.06, 00:01 Te Solarisy mają dwie poważne wady: twarde siedzenia i głośny silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.osk.enformatic.pl 25.02.06, 01:16 Solarisy buczą znacznie głośniej od Jelczów (przynajmniej wewnątrz). A te dziwne napisy na wyświetlaczach to wina naszego "cudownego" producenta - R&G Mielec, który nie potrafił normalnych sterowników stworzyć i teraz mamy takie piękne znaczki na wyświetlaczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:10 ja tez juz nim jechalem i co wy chcecie od nich no moze siedzenia sa twarde ale nie jedziemy nimi do szczecina tylko 2-3 przystanki no mogly miec ze 3 siedzenia wiecej zamiast tej skrzyni na koncu autobusu a te tablice z napisem to przynajmniej jest orginalnie i wlasnie ze jelzce bucza a nie solarisy a i reklamy pewnie tez sie na nich pojawia tak jak na 90% taboru mpk ktory jezdzi po miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huskyman Re: Nowe Solarisy gazowe. IP: 82.177.97.* 25.02.06, 18:30 Jechalem i musze przyznac ze nie przypadl mi do gusty. Jak dla mnie nie ciekawie rozlozone sa te siedzenia. Tyl zawalony jakas paka. Na dodatek jakies pipczenie przy zamykaniu drzwi. Wole zwykle solarisy i Many z wysokimi pod dach tylnimi siedzeniami :D Odpowiedz Link Zgłoś