pamperswolnosci19 14.04.12, 11:40 Salon Rybiccy, dlaczego takie drogie usługi? Masakra. Więcej tam nie pójdę. A pracownik jakiś podejrzany typ. Czy jest gdzieś taniej i oczywiście lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 12:14 Mam wrażenie, że działa tutaj chamska konkurencja. Prawda trollu? Ja tam zawsze usatysfakcjonowany wychodzę z tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: rybiccy 14.04.12, 14:16 Od lat jestem klientem u Rybickich i nie narzekam . To firma z tradycjami . Zawsze byłem i jestem zadowolony . Pamiętam jeszcze ojca p. Stefana . Mam zaufanie do tej firmy nie ubliżając innym zegarmistrzom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rybiccy IP: 109.95.31.* 14.04.12, 15:04 Dobry zegarmistrz jest na ul. Krakowskiej 9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rybiccy IP: *.alfanet24.pl 14.04.12, 15:51 Czy chodzi o ten sklep w sece ? jesli tak to kiedys tam sprzedawal taki łysawy chudy gosc. Od czasu mojej ostatniej wizyty minelo juz wiele czasu,omijam ten sklep szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: rybiccy IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 22:14 quasi-modo napisał: > Od lat jestem klientem u Rybickich i nie narzekam . To firma z tradycjami . Zaw > sze byłem i jestem zadowolony . Pamiętam jeszcze ojca p. Stefana . Mam zaufanie > do tej firmy nie ubliżając innym zegarmistrzom . od szumowin z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 17:42 Może i drogo, ale dobrze naprawiają, zależy oczywiście jaki zegar. Można poszukać taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rybiccy IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 17:54 Jeżeli jest to dobry salon, to powinno się go odwiedzać jak najrzadziej.Częste wizyty wskazują na częste naprawy. Jak kilkanaście lat temu kupiłem zegarek na Krakowskiej, do dziś nie wymaga naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 19:26 Ja 2 lata temu dawałam zegarek Atlantic do remontu do Rybickiego i do tej pory chodzi bez zarzutu, dał pisemną gwarancję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: rybiccy IP: 31.42.2.* 14.04.12, 18:43 Dlaczego? Bo jest wolny rynek. Jak CI sie nie podoba lub Cie nie stać, to idż naprawiać sobie pod Megasam w plastikowej budzie. Nikt CIe nie zmusza do korzystania z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: rybiccy IP: 188.95.29.* 15.04.12, 03:14 Kupowałem SEIKO, nie polecam, z EBAYa będzie połowę taniej, oczywiście z papierami, żerują na waszej naiwności i dlatego jeszcze ten ich kiosek istnieje. A wy głupcy płaćcie za ich mieszkania i samochody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: rybiccy 15.04.12, 05:49 zawsze można przecież płacić za mieszkania i samochody, sprzedawcy z ebay'a :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 11:31 Uważam, że fora internetowe istnieją po to aby można było porozmawiać o interesujących sprawach a nie po to aby były miejscem do upuszczania złej krwi i jadu przez ćwoków zazdrośników i nieudaczników życiowych. Nie stać dziadu na kupowanie w salonie, to kupuj u chińczyka na bazarze i nie opluwaj ludzi którym się powiodło w interesach. Nie każdy musi kupować u Rybickiego. To nie jest przymus. Nie rozumiem tej nienawiści. Dajecie się podpuszczać jakiejś konkurencji albo szmaciarzowi, który ma jakiś osobisty uraz do właściciela salonu i anonimowo go obsrywa. Po to świnia założyła ten durny temat. Gardzę takimi kurduplami moralnymi. Odpowiedz Link Zgłoś