14.04.12, 11:40
Salon Rybiccy, dlaczego takie drogie usługi? Masakra. Więcej tam nie pójdę. A pracownik jakiś podejrzany typ. Czy jest gdzieś taniej i oczywiście lepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ω Re: rybiccy IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 11:56
      Szczerze? To nie.
    • Gość: :) Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 12:14
      Mam wrażenie, że działa tutaj chamska konkurencja. Prawda trollu?
      Ja tam zawsze usatysfakcjonowany wychodzę z tego salonu.
      • quasi-modo Re: rybiccy 14.04.12, 14:16
        Od lat jestem klientem u Rybickich i nie narzekam . To firma z tradycjami . Zawsze byłem i jestem zadowolony . Pamiętam jeszcze ojca p. Stefana . Mam zaufanie do tej firmy nie ubliżając innym zegarmistrzom .
        • Gość: xyz Re: rybiccy IP: 109.95.31.* 14.04.12, 15:04
          Dobry zegarmistrz jest na ul. Krakowskiej 9.
          • Gość: gosc Re: rybiccy IP: *.alfanet24.pl 14.04.12, 15:51
            Czy chodzi o ten sklep w sece ? jesli tak to kiedys tam sprzedawal taki łysawy chudy gosc. Od czasu mojej ostatniej wizyty minelo juz wiele czasu,omijam ten sklep szerokim łukiem.
        • Gość: do w/w Re: rybiccy IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 22:14
          quasi-modo napisał:

> Od lat jestem klientem u Rybickich i nie narzekam . To firma z tradycjami . Zaw
          > sze byłem i jestem zadowolony . Pamiętam jeszcze ojca p. Stefana . Mam zaufanie
          > do tej firmy nie ubliżając innym zegarmistrzom .

od szumowin z daleka!
    • Gość: ewa Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 17:42
      Może i drogo, ale dobrze naprawiają, zależy oczywiście jaki zegar. Można poszukać taniej.
      • Gość: gosc Re: rybiccy IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 17:54
        Jeżeli jest to dobry salon, to powinno się go odwiedzać jak najrzadziej.Częste wizyty wskazują na częste naprawy. Jak kilkanaście lat temu kupiłem zegarek na Krakowskiej, do dziś nie wymaga naprawy.
        • Gość: ewa Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 19:26
          Ja 2 lata temu dawałam zegarek Atlantic do remontu do Rybickiego i do tej pory chodzi bez zarzutu, dał pisemną gwarancję.
    • Gość: a Re: rybiccy IP: 31.42.2.* 14.04.12, 18:43
      Dlaczego? Bo jest wolny rynek. Jak CI sie nie podoba lub Cie nie stać, to idż naprawiać sobie pod Megasam w plastikowej budzie. Nikt CIe nie zmusza do korzystania z ich usług.
    • Gość: emeryt Re: rybiccy IP: 188.95.29.* 15.04.12, 03:14
      Kupowałem SEIKO, nie polecam, z EBAYa będzie połowę taniej, oczywiście z papierami, żerują na waszej naiwności i dlatego jeszcze ten ich kiosek istnieje.

A wy głupcy płaćcie za ich mieszkania i samochody ;)
      • ala.81 Re: rybiccy 15.04.12, 05:49
        zawsze można przecież płacić za mieszkania i samochody, sprzedawcy z ebay'a :P
        • Gość: :> Re: rybiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 11:31
          Uważam, że fora internetowe istnieją po to aby można było porozmawiać o interesujących sprawach a nie po to aby były miejscem do upuszczania złej krwi i jadu przez ćwoków zazdrośników i nieudaczników życiowych. Nie stać dziadu na kupowanie w salonie, to kupuj u chińczyka na bazarze i nie opluwaj ludzi którym się powiodło w interesach. Nie każdy musi kupować u Rybickiego. To nie jest przymus. Nie rozumiem tej nienawiści. Dajecie się podpuszczać jakiejś konkurencji albo szmaciarzowi, który ma jakiś osobisty uraz do właściciela salonu i anonimowo go obsrywa. Po to świnia założyła ten durny temat. Gardzę takimi kurduplami moralnymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka