2002mania 28.02.06, 12:07 Moze ktos wie czy i ewentualnie gdzie jest w rzeszowie prywatne przedszkole nie liczac tych co prowadza siostry zakonne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankawojcik Re: prywatne przedszkole 28.02.06, 14:36 Montessori- Przedszkole Chatka Puchatka niestety nie pamiętam adresu :(( Czytałam o tym przedszkolu i jeśli mnie pamięć nie myli to ma to być na osiedlu domków jednorodzinnych w przytulnym parterowym domku z ogródkiem. Koszt chyba - od 300 do 420 zł w zależności od liczby godzin, jaką dziecko będzie spędzało w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawojcik prywatne przedszkole 28.02.06, 14:41 Nie chciała bym zmyślać ale wydaje mi się iż jest to na Oś Mieszka I Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: prywatne przedszkole 02.03.06, 12:47 wygląda zachecająco www.chatkapuchatka.edu.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Re: prywatne przedszkole 11.03.06, 12:27 Bardzo proszę o informację, od kiedy są zapisy, czy grupy są rzeczywiście łączone (zróżnicowane wiekowo), jak liczne, czy jesteś zadowolona. Kiedy powstało to przedszkole w Rzeszowie? I oczywiście jakie są koszty. Na stronie podana jest informacja, tylko proszę napisz czy w tej kwocie mieści się komitet rodzicielski, opłata za naukę języka, rytmikę, przybory (kredki, farby) itp. czy jest to opłacane dodatkowo. Jeśli możesz napisz mi ile lat ma Twój dzieciaczek? Dziekuję i pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Re: prywatne przedszkole 13.03.06, 19:38 Niestety już nie można zapisać dziecka, może za rok lub dwa, kiedy będzie większe lokum dla dzieciaczków. Odpowiedz Link Zgłoś