Gość: Czerepacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:12 www.moje.friko.pl LWÓW ZAPRASZA!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Lwów pod kilkoma znakami zapytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:15 spryciarze w tej lodzi pewnie chcieli aby polaczenie z rzeszowa padlo i tylko funkcjonowalo oplazenie odnich tzn lodzi a godzina lotu tez by mogla byc troszek inna ale - grunt ze nowe polacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abelard Re: Lwów tak ale w ramach Programu Technopol Kapra IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:08 Ponieważ w ramach tego Innowacyjno Technologicznego Programu Technopol Kapraty są planowane projekty transportowe sieciowe wiążące przeprzył pasazerów i strumieni ladunków w obebie też Euregionu Kaarpatya widomym jest że jednym z wazniejszych osodków w Euregionie jest Miasto Lwów i jego pomniejsze satelickie ośrodki miejskie.I to może być zgrane lotniskami i koleją przez Medykę Zurawicę dla obopulnej korzyści/I w takim wariancie ma to uzasadnienie ekonomiczne jak też społeczno-gospodarcze Odpowiedz Link Zgłoś
olias ale numer ta łódź! 18.03.06, 00:10 i tak dobrze że nie proponowali podróży kajakiem. Albo łodzią. Oni tam chyba jeszcze w głębokiej komunie. Tylko czekać kiedy w łodzi pojawią się towary w opakowaniach zastępczych z etykietkami zastępczymi. Szkoda ...... że Bareji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: ale numer ta łódź! 18.03.06, 02:07 Nie kumam olias o co Ci chodzi. To nie wina Lodzi jesli do tych rejsow nie dojdzie. To proste - sa to czartery, biuro podpisujac umowe z firma zobowiazuje sie do sprzedazy 15 miejsc w kazdym rejsie, boja sie bo nie wyweszyly interesu wiec jesli zadne nie zechce podpisac umowy do lotow nie dojdzie. I Lodz nie ma tu nic z tym wspolnego, a Wy weszycie wszedzie podstep. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: ale numer ta łódź! 18.03.06, 09:44 rejsy będą. po prostu gość o tym nie wedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: ale numer ten rejs! IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 18.03.06, 12:22 To chyba nie ma sensu, zeby z Rzeszowa latac do Lwowa samolotem. Te miasta leza po prostu zbyt blisko siebie. Mysle, ze wladze i samorzad podkarpackieo powinnien raczej usprawnic transport kolejowy lub autokarowy. Samoloty moga latac ale np. do Kijowa.Zreszta czas pokaze, ze mam racje.Bezkrytyczna radosc z takiego polaczenia jest po prostu niemadra. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: ale numer ten rejs! 18.03.06, 17:23 Starski - pewnie masz racje, ale moze byc tez inaczej. Zwroc uwage, ze granica jest zakorkowana, lapy na niej trzyma ukrainska mafia, czesto aby ja przekroczyc potrzeba spedzic na niej kilkanascie godzin. Dopoki bedzie zakorkowana to mysle, ze jest jakas szansa aby te polaczenia wypalily, jesli zas unormuje sie sytuacja na przejsciu granicznym (za pare lat mam nadzieje) to bye bye DirectFly Odpowiedz Link Zgłoś