adam_west 18.03.06, 18:37 pisiaki nie potrafią rządzić - sami się do tego przyznali podkarpaciu gratulujemy wyczucia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wezyr Re: ale jaja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:47 Tym razem napiszę bardzo krótko - SZMACIARZE !!! Brak totalnej odpowiedzialności za wygrane wybory i rządzenie państwem ! Po co nowe wybory jak po nich układ w parlamencie będzie taki sam ? Chyba, że chodzi o "tanie państwo" ? Czyli płać podatniku, płać !!!!!!!!!!!!!!!! Igrzyska ! ONLY igrzyska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: ale jaja... 18.03.06, 19:11 "...Chleba dla niego, Igrzyska dla czerni, Wódz, a za Wodzem wierni..." (c) Trzeci Oddech Kaczuchy. Kto pamięta ten zespół o jakże proroczej nazwie? Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: ale jaja... 18.03.06, 20:49 Co parafia to parafia.Ksiądz żekomo zawsze ma rację...i posłuch u starych babek. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: ale jaja... 18.03.06, 21:44 czy to już koniec IV rzesz.. tfu!! rp?? kilka miesięcy kłótni, walk z wszystkimi dookoła i zawłaszczania państwa w ramach realizacji wizji "Teraz K*rwa My""... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: ale jaja... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.03.06, 21:49 pewnie mają jakąś bombę którą odpalą w kampanii dziadek Tuska do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: ale jaja... 19.03.06, 00:04 Komisje śledczą albo zlustrować Piłsudskiego za współpracę z F.Józefem i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: ale jaja... 18.03.06, 21:53 tak mi się nasunęło odnośnie tej sytuacji: www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=155817&t=155817 Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: ale jaja... 19.03.06, 00:42 trudno. zacisnę zęby i pójdę głosować na PiS. Jedynym tego powodem jest paniczny strach przed ludźmi kryjącymi się za Tuskiem i Rokitą. Wciąż nie mogę pojać co się stało po wyborach. Wszscy wiedzieli doskonale że PiS bierze resorty siłowe, PO - gospodarkę. Zaprzeczcie! Potraficie zaprzeczyć i spojrzeć potem w lustro?! Ktoś zadecydował że NIE WOLNO utworzyć silnego rządu. Tusk z jakiegoś powodu od kilku miesięcy udaje demagoga. Do tej pory wierzyłem w jego słowa i w jego intencje. To liberał - może zbyt liberalny ale jest jaki jest. Niestety - był taki. Dziś patrzę i słucham Tuska i nie wierzę w to co słyszę. Obłuda, demagogia, jakaś mściwa satydfakcja że wszystko się wali. To jest Tusk?! Rokity nie lubię. Ala od zawsze uważałem go na najbardziej propaństwowego polityka. Zawsze za to miał u mnie plusa. Co mu się nagle stało? Jedyną postacią która nie gra jakiejś roli jest Komorowski. Ten wyraźnie dążył i dąży do obalenia instytucji państwa. A na horyzoncie zaciera łapki Piskorski ... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ale jaja... 19.03.06, 03:11 I myślę że nie Ty jeden ale jest jeszcze jedna duża silna osobowość ale to nibył by głupi układ w razie co? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: ale jaja... 19.03.06, 08:26 Jest tak, jak przypuszczałem. Kolejny PiSiorek, który kłamie, że nieudolność kaczorów, to wina PO. A co do demagogii, to nikt nie prześcignie mistrza Jarusia K. Podobno wyrzucił z domu telewizor, gdy się dowiedział, że były w nim UKŁADY (scalone) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: ale jaja... 19.03.06, 10:32 za wszystko jest winne PO?? chyba kpisz... pisiaki dostały w swoje łapy władzę i się nią zachłysnęły.. zaczęło się rozdawnictwo pieniędzy, wojny z prawnikami, lekarzami, dziennikarzami... bo wszędzie był 'układ'. podejrzewam że niedługo kaczor powie że internauci piszący na forach niepochlebnie o pisiakach są częścią układu... a stało się to co wiadome było od dawna - pewnego pięknego dnia kaczyński zadzwonił do brata i powiedział: wygraliśy, ale co teraz zrobimy? bo tak naprawdę to oni nie potrafią rządzić... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: ale jaja... 19.03.06, 10:37 najwidoczniej nie tylko prezes ma jakieś urojenia: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3219444.html Odpowiedz Link Zgłoś