Dodaj do ulubionych

Biurokracja ważniejsza niż wychowanie

IP: *.softel.pl 19.05.06, 07:58
Co sobie ten młody człowiek myśli o praworządności, uczciwości, i innych
takich słowach ...?
Jak on odbiera Polskę, jako "państwo prawa"?
Obserwuj wątek
    • Gość: nascit CYPRYŚ IP: *.rzeszow.mm.pl 19.05.06, 16:54
      ciekawe czy mój dyro z II Lo pamieta jak przed matura anno domini 1998 wezwał
      kilku ucznów z klasy "b" i dał im wybór. Pokazał dwa zdjecia legitymacyjne
      uczniów rocznika rok młodszego i zapytał który z nich diluje. Basket i Pan
      radny z SLD ( ksywa) bufet imię Tomasz, bez wahania wskazali daną osobę, która
      była... niewinna. Dyrektor był zadowolony gdyż mógł przez cały rok mieć na oku
      "niepokornego" ucznia , zaś dwaj donosiciele bez problemów zdali maturę.
      Wniosek:
      - i tak by zdali ale drań ich zastraszył
      - jak ten pan może byc wice kuratorem oświaty?
      • Gość: dżinks pan Re: CYPRYŚ IP: *.dnet.pl / 217.153.194.* 20.05.06, 01:27
        Już wypowiadałem się i wiem co mowię! Cyryś niech wraca na wiochę!!! Chamota! Z
        niego c... a nie pedagog! Cieńki BOOOOOOLLLEEEK! Wiem, bo mnie uczył!
    • Gość: antybolsze Re: Biurokracja ważniejsza niż wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:34
      A moży by tak nauczyciele z tej szkoły zastanowili się jak pomóc temu
      zbłąkanemu chłopcu. Proste rzec: wyrzućmy go i będzie spokój. Wyrzućmy złych
      nauczycieli i będzie spokój. A od Cyprysia wara i morda w kubeł, pipki jedne
    • Gość: Wrażliwiec Re: Biurokracja ważniejsza niż wychowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:02
      To są wszystko przepychanki pomiędzy prawnikiem kuratorium a prawnikiem
      wspierającym daną szkołę. Nie istotny uczeń i nauczyciel. Uczeń nie poniósł
      odpowiedzialności jako członek zbiorowości szkolnej.Nauczyciel współtworzył zły
      statut.Rada Pedagogiczna została ośmieszona przez kuratora Cuprysia.
      Dziewczyna, której zdjęcia zamieszczono w Pleyboyu przeniesiono do innej szkoły
      , bandyta pozostał w tej samej szkole. Gdzie tu miara i o jakim procesie
      wychowawczym mozna mówić!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka