Gość: Tu_man IP: *.softel.pl 19.05.06, 07:58 Co sobie ten młody człowiek myśli o praworządności, uczciwości, i innych takich słowach ...? Jak on odbiera Polskę, jako "państwo prawa"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nascit CYPRYŚ IP: *.rzeszow.mm.pl 19.05.06, 16:54 ciekawe czy mój dyro z II Lo pamieta jak przed matura anno domini 1998 wezwał kilku ucznów z klasy "b" i dał im wybór. Pokazał dwa zdjecia legitymacyjne uczniów rocznika rok młodszego i zapytał który z nich diluje. Basket i Pan radny z SLD ( ksywa) bufet imię Tomasz, bez wahania wskazali daną osobę, która była... niewinna. Dyrektor był zadowolony gdyż mógł przez cały rok mieć na oku "niepokornego" ucznia , zaś dwaj donosiciele bez problemów zdali maturę. Wniosek: - i tak by zdali ale drań ich zastraszył - jak ten pan może byc wice kuratorem oświaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżinks pan Re: CYPRYŚ IP: *.dnet.pl / 217.153.194.* 20.05.06, 01:27 Już wypowiadałem się i wiem co mowię! Cyryś niech wraca na wiochę!!! Chamota! Z niego c... a nie pedagog! Cieńki BOOOOOOLLLEEEK! Wiem, bo mnie uczył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybolsze Re: Biurokracja ważniejsza niż wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:34 A moży by tak nauczyciele z tej szkoły zastanowili się jak pomóc temu zbłąkanemu chłopcu. Proste rzec: wyrzućmy go i będzie spokój. Wyrzućmy złych nauczycieli i będzie spokój. A od Cyprysia wara i morda w kubeł, pipki jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrażliwiec Re: Biurokracja ważniejsza niż wychowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:02 To są wszystko przepychanki pomiędzy prawnikiem kuratorium a prawnikiem wspierającym daną szkołę. Nie istotny uczeń i nauczyciel. Uczeń nie poniósł odpowiedzialności jako członek zbiorowości szkolnej.Nauczyciel współtworzył zły statut.Rada Pedagogiczna została ośmieszona przez kuratora Cuprysia. Dziewczyna, której zdjęcia zamieszczono w Pleyboyu przeniesiono do innej szkoły , bandyta pozostał w tej samej szkole. Gdzie tu miara i o jakim procesie wychowawczym mozna mówić!!! Odpowiedz Link Zgłoś