mbinna 30.01.07, 22:21 Jakie środki najlepsze są na nerwicę lękową.Taką diagnozę postawił lekarz mojej kuzynce.Zapisał jej niezbyt skuteczne leki(Neurol o,25).Co najlepiej przyjmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: nerwica lękow IP: *.ztpnet.pl 30.01.07, 22:27 I na prawde myslisz, ze pajace z tego forum beda wiedzieli wiecej od lekarza? Niech goni do lekarza po inne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lęk Re: nerwica lękow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:28 mi sie wydaje ze leki zbytni nie pomoga,a pogorsza sytuacje,tutaj nalezy przeprowadzic rozmowe,a najlepiej jakby ta dziewczyna miala kogos co moze komus ufac Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nerwica lękow 30.01.07, 22:31 Szybciej ktos ci odpowie na forum PSYCHOLOGIA forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210ZDROWIE forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 albo ZDROWIE KOBIETY forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216P Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nerwica lękow 30.01.07, 22:34 ups, cos sie pokrecilo w linkach: psychologia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 zdrowie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 zdrowie kobiety forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216 teraz powinno dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monilisa Re: nerwica lękow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:36 Od przepisywania leków sa w tym kraju lekarze ..a nie psycholodzy.Skoro tak przepisał to tak ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lęk Re: nerwica lękow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:42 nie zgodze sie,leki lekami,w tym przypadku lek nie leczy, a jedynie niszczy watrobe i poza tym baerdziej otumania czlowieka,tutaj trzeba ROZMOWY Odpowiedz Link Zgłoś
zloteslonko Re: nerwica lękow 30.01.07, 22:44 Jeżeli lekarz przepisał znaczy, że dostosował do organizmu. Należało powiedzieć mu, iż ten lek jest za słaby, może by zmienił. A najlepiej to radze zacząć cieszyć się zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: nerwica lękow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:39 ja brałam Anafranil i po 2 tyg. przyzwyczajania sie organizmu zaczą działac na tyle, ze mogłam zostawć sama w domu i funkconowac na uczelni. Oprócz tego potrzebny jest ktoś bliski kto bedzie potrafił zrozumieć i pocieszyć. Ja miałam szczęście że poznałam w tym czasie męża, który mnie wyciagną z choroby..Leczenie przerwałam po polepszeniu samopoczucai, załuje tego bo czasami wracaja do mnie te stany..Niech twoja kuzynka będzie pod stałą opieka lekarza i nie odstawia leków na własną rękę. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
gmbh1 Re: nerwica lękow 10.04.07, 14:20 witam poznałam wlasnie cudownego człowieka.boje sie powiedizec,ze laecze sie na depresje. mam nadziej,ze to zrozumie,ale...jednak obawiam sie,ze mnei odrzuci pozdrawiam i gratuluje,ze znalazlas cudownego męzczyznę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammer Re: nerwica lękow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:54 ja tez mam cos w stylu napadow lekowych :( w okreslonych sytuacjach mnie to lapie... panika, nainaja sie miesnie, szumi w glowie, itd. sam sobie z tym radze :/ probuje to samemu pokonac, bo wiem, ze sam sobie wszytsko wymyslam, ze to wszytskow glowie mi siedzi, ale naprawde samemu ciezko jest to pokonac, mimo ze sie wie, ze to umysl wymysla... Odpowiedz Link Zgłoś
srubka_87 Re: nerwica lękow 11.04.07, 06:21 Znajomy temat. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23191 Odpowiedz Link Zgłoś