Dodaj do ulubionych

Zespol na wesele!! - szukam

25.05.06, 09:18
Moze ktos polecic jakis zespol na wesele z Rzeszowa? Slyszalam, ze jest zespol
Carillon, ale nic o nim nie wiem... Bardzo prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • bajrys3 [...] 11.06.06, 23:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: z kasety Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 12.06.06, 10:49
      a puść techno z kasety, wszyscy lepiej będą się bawić:)
      • Gość: magda Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.wsiz.rzeszow.pl 12.06.06, 11:28
        mogę Ci podać namiary na zespół ale spoza Rzeszowa. Napewno byłabys
        zadowolona :)
      • Gość: ANDZIA Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: 62.93.49.* 19.06.06, 18:24
        polecam zespół ALEX tylko trzeba ich zamawiać z bardzo dożym
        wyprzedzeniem.Potrafią zabawić gośći urządzają fajne zabawy i wogóle są SUPER
        • Gość: tabciu Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:00
          zespół Selenit (z Łańcuta) są kapitalni :)
          • roksyl Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:33
            cześć ,masz moze namiary na nich???roksyl@wp.pl
        • roksyl Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:33
          czy mozesz podac mi namiary na ten zespół????roksyl@wp.pl
    • krater-g Re: Zespol na wesele!! - szukam 19.06.06, 19:01
      Witam.
      Nie podajesz żadnego terminu, ale zajrzyj na nasza stronę: www.krater.cba.pl
      Jesteśmy z Gorlic, ale mozemy dojechać. Poprowadzimy zabawy i konkursy.
      Pozdrawiam.
      Mieczysław i Grupa Muzyczna KRATER
      • Gość: Prześmiewca Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.centertel.pl 08.01.07, 22:50
        Panie Mieczysławie czyżby Kraków nie służył ? a tak miało być dobrze.
    • Gość: Nata Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.06.06, 20:13
      hej moja kolezanka, z ktora obecnie studiuje jest solistka, ma wlasny zespol,
      spiewaja i graja na weselach, gdybys byla zainteresowana to prosze daj znac :)
      pozdrawiam
    • Gość: Vp Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: 82.177.97.* 20.06.06, 20:50
      Zajrzyj na Stellaris.com.pl ale oni mają pozajmowane terminy długo naprzód,
      napisz kiedy to wesele, bo jak w tym roku, to raczej się nie załapiesz. Zresztą
      na stronce są namiary, o wszystko możesz się dopytać. Poza tym można posłuchać
      próbek nagrań, podany repertuar a jak się pofatygujesz osobiście do managera
      (pracuje w Rzeszowie) to może i płytkę na zachętę dostaniesz.
    • roksyl Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:36
      ja tez poszukuje! podobno silence jest super, polecali mi rowniez new
      porter, ,the familiy power ,horoszki: niestety nie znam ich
    • zula.a Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:40
      znam zespół z Tarnobrzega, kwestia za ile mają grać i napewno dojadą. Z tego co
      wiem to mają jeszcze wolne terminy, i płytkę żeby posłuchać jak grają. A grają
      swietnie byłam ostatnio na weselu na którym grali to państwo młodzi i rodzice
      byli BARDZO zadowoleni i goście oczywiście też :))
      • roksyl Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:47
        cena jak zawsze do uzgodnienia..... chodzi mi o zespół, który potrafi zagrać
        szeroki repertuar oraz nie nudzi jak na weselach, czy oni potrafią rozkręcić
        dobrą zabawe?? masz moze do nich namiary- chetnie ich poslucham - dzieki
        • zula.a Re: Zespol na wesele!! - szukam 07.08.06, 21:54
          zadzwoiniłam do kuzynki (ale mi się nudzi hehe): Zespół nazywa się Kros lub Cros
          tef. 507 467 455, grają świetnie np. na rokowo pszczółkę maję !! i inne
          szlagiery które na ogół są nudne a tu zagrane "z życiem", otrzepiny do
          uzgodnienia (moja kuzynka była w ciąży i nie chciała tych głupot ale skusiła się
          na parę nowych zabaw i było bardzo śmiesznie)...
          • roksyl Re: Zespol na wesele!! - szukam 11.08.06, 09:00
            Dziękuję, może skorzystam. A tak przy okazji to szukając znalazłam
            reversband.pl/index.php. Myślę, ze grają fajnie i do tego sami młodzi
            ludzie.
            zależy kto czego szuka , jak nie chce żadnych polek dla starszych tylko dobrą
            imprezę ;-)
            • Gość: ninini Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: 82.112.152.* 17.09.06, 13:10
              podkarpackie forum slubne forum.slub.az.pl/
    • Gość: aga Ja bym wolała dobrego dj-a, niz tych "artystów". IP: 62.233.250.* 08.01.07, 14:11
      Byłam w na wielu weselach z orkiestrą i tylko raz zespół miał klasę. Reszta
      gra albo disco polo, albo Krawczyków i inne Czerwone Gitary i to w taki sposób,
      że uszy więdną. A te debilne zabawy- to istna masakra. Wieś tańczy i śpiewa.
      O wiele lepsze wesela są z dobrym dj-em wyspecjalizowanym w prowadzeniu wesel.
      Taki zwykle ma repertuar dla młodszych i starszych, przeboje i Abby i
      najnowsze, nikt nie fałszuje i nie wtrąca kretyńskich, niby- dowcipnych tekstów
      ( dj-e robią to znacznie rzadziej, niz orkiestrowi). No, ale na Podkarpaciu
      wesele bez orkiestry to chyba rzadko spotykana sprawa...
      • Gość: Prześmiewca Re: Ja bym wolała dobrego dj-a, niz tych "artystó IP: *.centertel.pl 08.01.07, 22:58
        • Gość: Prześmiewca Re: Ja bym wolała dobrego dj-a, niz tych "artystó IP: *.centertel.pl 08.01.07, 23:06
          "Aga" Tobie się coś pomyliło bo oznacza to że na weselach masz samych młodych
          ludzi a pomyślałaś o rodzicach,ciotkach wujkach.
          • Gość: rze blee wiocha takie wesle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:38
            Ja w zyciu bym nie robił wesela z wiejska orkiestra , blee jak juz to jakis
            zespoł załozony przez młodych ludzi, a nie ... i wiejskie zabawy blee + remiza
            wesele wstyd

ja bym wogole nie robił imprezy na 100 osob , najlepiej slub > pozniej jakis
            dobry lokal obiad , imprezka nie za duza max 60osob. a pozniej mlodzi na
            Hawaje ;)
            • Gość: Prześmiewca Re: blee wiocha takie wesle IP: *.centertel.pl 09.01.07, 00:39
              Twój wybór.
              • Gość: Tuuoi Re: blee wiocha takie wesle IP: 80.50.247.* 09.01.07, 09:35
                Polecam zespół Seven świetnie grają bawią i robią wszytko co sobie zarzyczysz
                EXTRA WOKALE
          • Gość: aga Re: Ja bym wolała dobrego dj-a, niz tych "artystó IP: 62.233.250.* 09.01.07, 12:58
            Moi rodzice, ciotki, wujki nie lubią disco polo i tez wolą oryginale wykonania
            z płyt. Hiciorem w mojej rodzinie jest płyta zespołu Kury, ze łzami w oczach (
            ze smeichu) słuchaja jej równiez 60-latkowie. Muzyka, jaką wykonują zespoły
            weselne, to po prostu straszny chłam i gdy ją słyszę, zaraz widzę czerwonego
            na twarzy pana z wyłażącą ze spodni koszulą, rozluźnionym krawatem, głupawym
            uśmieszkiem i roztaczającego wokół niezbyt przyjemne wonie, bo juz 22...
            W życiu nie chciałabym oglądac takich widoków za moją kasę;-), choćby miało
            mnie obgadać pół miasta.
    • Gość: Tuuoi Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: 80.50.247.* 09.01.07, 09:36
      POlecam zespół Seven jak pisałam wyżej zapomniałam o namiarze 663 726 186
      • Gość: Prześmiewca Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.centertel.pl 09.01.07, 14:49
        • Gość: Prześmiewca Re: Zespol na wesele!! - szukam IP: *.centertel.pl 09.01.07, 14:51
          Ja też lubię ten zespół, grają takiego gotyckiego rocka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka