Gość: GENERALISSIMUS Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:28 PORZĄDEK MUSI BYĆ !!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:36 porządek był , do czasu az policja nie zaczeła błaznowac - nie byłes - nic nie widziałes - wiec NIE PISZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali 31.05.06, 15:15 Będę pisał - bo 5 moich znajomych było na tym meczu. Rozmawialiśmy o nim, bo oni również słyszeli że potem cos sie działo. Nie błaznowali i spokojnie wyszli sobie ze stadionu. Chcieli - mogli... Więc nie mów że nie mam powodu im nie wierzyć...Oni twierdzili że znowu było kupa gó..arzy i kiboli... Ostatnio przecież miało być spokojnie - a ranny został ochroniarz i pies... Powiesz mi że wtedy to sami się pokaleczyli, albo policja ich pobiła?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:45 boshe mózgu bo twoi znajomi to Pikniki i nie byli pewnie w mlynie - albo wyszli wczesniej z młyna bo pozniej Policja go optoczyna nie wiadomo po co . PRZECZYTAJ CO Komendant mowi "ZEBY uniknac walk ulicznych i spokojnie odprowadzic kibicow na dworzec ... JAKI DWORZEC jak kolesia autobusami przyjechali ktore były na stadionie - DEBILe ... dzis były derby ? i co NIC !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzx Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.gcnowiny.pl 31.05.06, 11:47 i co znowu nie pójdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:04 Panie przełożony wielki tych , "wielkich" policjantów, jak masz jaja to wyjaśnisz to wszystko, przeprosisz i WYCIĄGNIESZ WNIOSKI. Jak nie to jesteś taki sam jak ci bandyci co biją na prawo i lewo, tylko się inaczej ubierasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:35 Wiem, że policja działa w naszym kraju różnie. Często jej nie ma tam gdzie być powinna, a duża część ludzi pracujących w policji moim zdaniem nie jest do takiej pracy przygotowana. Jednak nie ma obrony dla tych wandali, którzy często nazywają się kibicami. Po ostatnich rozróbach nie tylko tych w Rzeszowie ale chodzi mi też m.in. o Kraków czy Warszawę jestem zdania że dla wandali powinno być zero tolerancji. Lać pałą ile wlezie i wsadzać za kraty! Sam nie chodzę na mecze Stali przy ul. Hetmańskiej ze względu na gó..arzy i wyrostków zwiących się kibicami. Choć są też oczywiście ci prawdziwi kibice, ale tych niestety znacznie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: 217.153.34.* 31.05.06, 12:47 Wpisy gó..aży na tym forum jest przykładem ich prostactwa, nawet jeden z drugim nie potrafi dobrze zdania złożyć a już by chciał się zabierać za pożądki w Policji. Argumenty, że ktoś zachęca rodziny na przyjście na mecz i obrywa pałką jest nadzwyczaj śmieszne. Jak jak chodzę z synem na mecz to siadam z dala od kiboli- chuliganów i spokojnie wychodzę po meczu. Wielcy chuligani biją się z ochroną i cieszą sie jak któregoś pobiją (mecz wcześniej) a z Policją dostaje w głowe i od razu robi zamieszanie. Powninno się Was w kaltce pozamykać na łuku za bramką a dala od normalnych kibiców i sympatyków. Osobiście wstydze się za tych wyrostków którzy rozpoczęli biajtyki z Policją i tym samym osatraszają normalnych ludzi od oglądania spektaklu. Panie Szczepaniak jak sobie z II ligą nie dałeś rady to chociaż zabież się za bezpieczeństwo na stadionie. Na mecze dalej bede chodzić z synem i będe siadał z dala od stadionowych bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:10 żal mi tego plebsu, który rzuca tu teksty w stylu: "tylko pała na to bydło" itp. Jakbyś jeden z drugim stojąc sobie na ulicy dostał od policjanta wiązankę rodem jak z najgorszej meliny żebyś stąd wypierd****, bo pałą zarobisz. Jakbyś pod stadionem przechodził sobie ulicą z dziewczyną i jakiemuś debil*** w czarnej kominiarce nie spodobałoby się, że sobie tędy idziesz i kazałby ci zawracać, a za próbę tłumaczenia dostałbyś pałą w rękę tak, że rozpieprzyłby ci się zegarek w drobny mak na ulice + oczywiście wiązanka od "stróża prawa" - takie i wiele innych akcji w których odczuwasz, że stoi przed Tobą nie Policjant, ale ktoś nielepszy od zwyczajnego chuligana z kominiarce, z pałą i poczuciem bezkarności - gdybyś, jeden z drugim, doświadczył czegoś takiego, nie pierdziałbyś teraz w klawiaturę, że popierasz Policję. ps. oczywiście w przeciwieństwie do netowego plebsu, ja byłem na tamtym meczu, chodzę na mecze i nieraz miałem do czynienia z głupotą panów w kominiarkach, głupotą nie mniejszą od stadionowych dresów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Żal mi netowego plebsu IP: 217.153.34.* 31.05.06, 14:08 Jakoś chodzę po ulicy z żoną i dzieckiem i jeszcze nie zdażyło się mi sytuacja gdzie Polcja od tak sobie zaczęła by mnie zaczepiać. Nie ośmieszaj się takimi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:03 bo jestes stary . chłopie nie mowimy tu o chodzeniu po ulicy . tylko wtedy kto szedł po ulicy hetmanskiej , wokoł stadionu mogł zarobic pałą od policji , nawet 30-40 latkowie słyszeli teksty "Wpier**** stad : itd ;X siedzisz w pantoflach w domu to nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie rze nie błaźnij się 31.05.06, 15:24 To ze nazwiesz kogoś plebsem nie znaczy że ta osoba do niego należy... Swiadczy to tylko o tobie... Wyobraź sobie ze byłem tam... Nie zarobiłem... Widać trzeba sobie na pałę zapracować... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Żal mi netowego plebsu 31.05.06, 15:18 powiem Ci jedno - takiego policjanta już więcej nie było by w policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:20 no to twoja sprawa ze siedzisz przed telewizorem jak stary dziadek. ja tam chdoze na mecze - i nie wyzywam , rozumie jak policja odgradza kibiców od siebie , ale to zachowanie po meczu ze Stalowa było TOTALNIE nieDOZROZUMIENIA - byłes na meczu ? po meczu ? kazdy człowiek ma PRAWA i OBOWIĄZKI - nieudawaj madrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravochaile zal Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:23 co ty chcesz odemnie - ms - to nie ja :X pomysl a pozniej pisz mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:25 prawda jest taka - ze w całym tym młynie jest paru debili , którzy prowokują i rozpoczynają jakies awantury . jest ich kilkunastu - Jak masz takie pojecie ze jesli ktos ma łysą głowe i bluze z kapturem - to twoja inteligencja nie jest wieksza niz tych łysych debili ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.dnet.pl 31.05.06, 15:25 A mnie szkoda ciebie - nie jestem kibolem ani kibicem Stali czy tam jakiejs Resovii co wcale nie znaczy, ze nie lubie sortu. Przeciwnie lubie ogladać mecze ale od wielu lat w domqu przed telewizorem. Wyleczyłem się z ogladania meczy na stadionie kilka lat temu. Nie mogłem scierpiec tego, że na kazdy mecz przychodzi jakaś banda łysoli, którzy skutecznie obrzydzają to widowisko swoim wulgarnym i chamskim zachowaniem, odzywkami i przyśpiewkami. Może do tego przywykłeś (a może sam tak sie zachowujesz)i nazywasz to kibicowaniem a to bydło kibicami. Myślałem, że tacy jak ja, którzy bez jakiś głupich szalików, petard poetycznych określeń Lindy sa prawdziwymi kibicami. Jak czytam to co piszesz wychodzi na to że nie. Jak mi policjant mówi że nie ma przejścia to nie przechodzę, i jakos nie zarobiłem dotąd pałki na grzbiet i nie usłyszałem wiązanki. Ja w przeciwieństwie do ciebie ni tęsknię za tym aby ktoś rozstrzygał czy mieli racje bandziory z szalikami czy policjanci, ja tęsknię za czasami w których nie będzie na stadionach bandziorów z szalikami i chyba policanci bedą wtedy robili co do nich należy a nie pilnowali tego bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Żal mi netowego plebsu IP: 217.153.34.* 31.05.06, 15:31 Popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Żal mi netowego plebsu 31.05.06, 16:35 Ot, mądrego i przyjemnie posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Żal mi netowego plebsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:44 jak można tak nie potrafić czytać ze zrozumieniem? Aha, plebs, no tak :P W którym miejscu ja bronie kiboli? Nie bronię. Atakuje natomiast gości, którzy niczym się od nich nie różnią..! Skumał jeden z drugim? Na dodatek tylko potwierdziłeś moją tezę. Niespotkała Cię nigdy chamska sytuacja ze strony policji zabezpieczajacej mecz, to ją bronisz! Dziękuję! Ale jednak obywatelskim obowiązkiem jest sygnalizować przypadki łamania prawa - także przez policję i do tego służy ten wątek. I bardzo dobrze! Dzięki temu nie zamienimy się w państwo policyjne. Dziś zabezpieczenie na derbach było już dużo mądrzejsze. Każdy po meczu mógł iść od razu do domu. Kto nie pójdzie i będzie chciał rozrób, wtedy niech wkracza policja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebac resovie Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:35 ku.. co to za zachowanie polcij wiem ze potrafia czasem kibole duzo zniszyc ale zeby odrazu pałkami bodzmy ludzmy no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.rzeszow.mm.pl 31.05.06, 16:41 Najlepiej to wrzucić wszystkich do jednego wora : Kibic = bandyta Ksiądz = pedofil albo agent sb Polak = złodziej Policja = debile, musi być dwóch jeden czyta drugi pisze no i wszyscy biorą w łape Bogaty = to napewno kradnie albo żyd Jak nie jest za PISem to z jakiegoś UKŁADU WIĘKSZOŚĆ wpisujących się tu ma klapki na oczach i jak słyszy kibic myśli chuligan a tak naprawde tych co rozrabiają na meczach jest jakieś 10% z całej publiczności i to niech z nimi policja zrobi porządek a nie ze zwykłymi ludzmi którzy przyśli spokojnie pooglądac mecz Niedugo KACZOR jedzie na mecz Polski z Niemcami znowu jeden BANDZIOR WIĘCEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
poecilotheria do Bravocharlie 31.05.06, 16:59 Bravocharlie, czytam te Twoje posty i sie zastanawiam na jakim Ty swiecie zyjesz? Jak dlugo chodzisz na mecze? Dostales kiedys pala za darmo, zaden pies na Ciebie nie szczekal bez powodu? Jestem przeciwnikiem debilizmu i przemocy ale i ze strony kibicow i policji. Pierwszy raz dostalem pala od psa kiedy mialem 10 lat i szedlem z zeszytem w reku nieswiadom faktu ze 100 metrow dalej jest zadyma huliganow i policji. I wytlumacz mi za co? Spiesze z wyjasnieniem: nie mialem przy sobie legitymacji szkolnej. Nie byl to ostatni raz. O sytuacjach kiedy psy prowokowaly i wyzywaly mnie i moich kolegow idacych na lub wracajacych z meczu nie wspomne. Nie bede Ci pisal kim jestem bo to i tak pewnie nie bedzie mialo znaczenia. Wystarczy ze ostatni raz jakiejkolwiek formy przemocy wobec innej osoby uzylem w podstawowce (mam 27 lat). Jestem spokojnym kibicem a nie trawie psiarni. Nie nawoluje do odwetu. Tak samo jak usuniecia ze stadionow i ich okolic bandytyzmu chce zeby idioci przestali pracowac w policji. Dzieki nim bowiem instytucja ta i jej pracownicy maja taka a nie inna renome. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: do Bravocharlie 31.05.06, 22:55 Na jakim świecie żyję? Hę - trudne pytanie. Mogę ci zaśpiewać "Dziwny jest ten świat". Ale pójdę na skróty i powiem Ci że w Polsce... Sam pewnie wiesz że określenie "mieszkam w Polsce" najlepiej to odzwierciedla. W świecie gdzie durny kibol myśli że ma rację lejąc się z innymi kibolami, z policją, wszczyna na meczu awantury tak że z rodziną nie można spokojnie pójść. Mieni sie bohaterem. Kibol myśli że to słuszne... chociaż słowo "myśli" ze słowem "kibol" mi nie pasuje, nie widzę żadnej konotacji między tymi słowami i dla innych osób nie tylko na tym forum to zniewaga pisać że kibol myśli. Żyję także na świecie gdzie zdarzy się że policja zastrzeli gościa bo go sobie z kimś pomyli. Nie miałem tak wspaniałych osiągnięć na tej niwie... nigdy nie dostałem pałą bo nie miałem tez za co dostać. Legitymacje noszę;) Mam więc diametralnie inne doświadczenia...choć na mecze chodziłem, piłem piwo w parku, głośno się darłem w nocy.... itd. itp. Okazji zawsze było wiele. MNIEJSZA Z TYM. MERITUM... Faktem wartym zauważenia jest to, iż społeczeństwo NIE BOI się interwecji policji tylko głupoty pseudokibiców... Przed ostatnie zdanie mi się podoba... Do ostatniego zdania - powinieneś dodać "maja taka a nie inna renome W ŚRODOWISKU KIBOLI... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do Bravocharlie IP: 82.177.97.* 01.06.06, 17:31 chyba troche sciemniasz z tymi meczami i piwem bo nie ma sily zebys nigdy nie dostal. widocznie siedzisz tylko w domu i nigdzie z niego nie wychodzisz. sam bylem swiadkiem jak za picie piwa w parku (pod kasztanami) policja (a dokladnie AT) spalowala grupe licealistow (chlopcow i dziewczyny) - tak ! pałowali za picie piwa Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: do Bravocharlie 02.06.06, 00:16 Gościu - a ty masz pewnie kłopoty z myśleniem. Idąc jego tokiem wychodzi na to że każdy kibic i kibol dostał wpierdziel... wogóle - każdy dostaje! Tylko 90% z tego co opowiadacie sobie to brednie. Wszędzie byłeś, wszystko widziałeś???;) Lista moich osiągnięć jest dłuższa... nie będe wymieniał... ALE NIGDY OD POLICJI NIE DOSTAŁEM! Co najwyżej - raz - zostałem spisany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s kluby pilkarskie powninny zatrudniac ochroniarzy IP: *.nc.res.rr.com 31.05.06, 18:51 kluby pilkarskie powninny zatrudniac ochroniarzy. Po co Policja sie w to wtraca? Przeciez stadion to wlasnosc prywatna (a przynajmiej jest to wlasnosc wynajeta przez klub na czas meczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.68.75.44.debica75.tnp.pl 31.05.06, 18:52 I bardzo dobrze robili, szkoda tylko że dopiero teraz policja zaczyna brać się za to wszystko. A ci co krytykują psychiatryk czeka jakby coś złego się działo to wtedy narzekaliby gdzie była policja, pałowanie prewencyjne popieram!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.dab.tke.pl 31.05.06, 18:57 BANDYCI ze STADIONÓW do GAZU. ZERO TOLERANCJI dla ROZWYDRZONYCH MAŁOLATÓW i ŁYSOLI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tampon Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.rzeszow.mm.pl 31.05.06, 19:06 Ch.w d.kibolom - tępić tą zarazę za wszelką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmowiec Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 31.05.06, 20:02 Pilnować nagrań filmowych bo poginą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku widziane Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:52 www.stalhools.freehost.pl/ opisy, obecnego sezonu, wyjazdów "kibiców" na mecze. Świętoszki same i miłujący pokój. a pytanie jest takie. Skoro jedni i drudzy chcą się pozabijać, czemu po np. złożeniu odpowiednich oświadczeń u notariuszy nie umozliwić im tego w miejscu ustronnym? Las,piasek. Problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.dami / 81.15.189.* 01.06.06, 09:07 Dobre, najlepsza jest I edycja vlepek, szczególnie vlepka 3 od lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchi Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 12.06.06, 10:56 nie ćpaj już więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:10 wpie..ć małoltom, nogi im wyłamać, pałami ich pałami. ręce pourywać. Brawo policja tylko coś delikatnie z nimi postąpiliśćie tu ma się krew polać oni w was cegłą wy i w morde pałą! odłuczy się szczeniak podskakiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Wspomnienia biednych stalowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:19 "Sandecja Nowy Sącz - Stal Rzeszów - 16 październik '05 Na zbiórkę na wyjazd do Nowego Sącza przychodzi 62 osoby, wyruszamy jednym autokarem. Droga mija bez przygód, jedziemy z eskortą 1 wózka drogówki, dopiero przed Gorlicami przejmuje nas większa ilość psów. Do Nowego Sącza dojeżdżają jeszcze 2 osoby, więc razem na sektorze jest nas 64, bez flag. Sandecji w młynie ok. 150 osób, w drugiej połowie może ok. 200, sporo bluzgają na nas na co odpowiadamy brawami. Z naszej strony raczej słaby doping. W drugiej połowie, po tym jak sędzia dyktuje karnego dla Stali, kilku fanów Sandecji przeskakuje ogrodzenie, jednak wjeżdża ochrona lekko ich gazując i cofają się z powrotem, my w tym czasie próbujemy wyłamać płot, jednak po chwili od tyłu naszego sektora wjeżdżają psy oddzielając nas od ogrodzenia, ochrona jeszcze chwile gazuje Sandecje (my w tym czasie śpiewamy "Zostaw kibica..."), jednak po chwili pod sektorem gospodarzy pojawia się większa ilość psów i do końca meczu do niczego już nie dochodzi. Z Sącza wyjeżdżamy z eskortą kilku kabaryn na sygnale, jednak za Gorlicami nas zostawiają i jedzie z nami tylko 1 wózek drogówki. Jak jesteśmy kilkanaście km od Rzeszowa dzwoni do nas Resovia, że czekają na nas w Boguchwale i żebyśmy się zatrzymali. Kilka km przed Boguchwałą zostajemy bez zbędnego balastu w postaci psów, gdy widzimy grupę Resovii (w sumie 9 aut i bus, ponad 50 osób) odjeżdżamy kawałek, zatrzymujemy się na poboczu i wysypujemy się całą grupą na ulice. Na ulicy dochodzi do pierwszego starcia, po którym cofamy się kilka metrów pod autokar gdzie cały czas trwa walka, po chwili ponownie zbijamy się w grupę i atakujemy, Resovia cofa się parenaście metrów za ulice i tym razem oni kontratakują, dochodzi do drugiego starcia, niestety po chwili znowu cofamy się pod autokar gdzie cały czas dochodzi do mniejszych starć, po chwili próbujemy znowu zaatakować, podczas trwania walki Resovia zaczyna się zrywać w kierunku aut, biegniemy za nimi paredziesiąt metrów i nawołujemy do walki jednak odjeżdżają, trzeba tutaj zaznaczyć, że psy pojawiły się na miejscu awantury dopiero po ok. 6-7 minutach, więc dziwi nas fakt, że Resoviacy twierdzą, że zawijali się przed psami. Straty z naszej strony podczas awantury to jedna bluza Stali i jeden złamany nos. Wracamy do Rzeszowa z eskortą kilku kabaryn bez dalszych przygód." - I dale twierdzicie, że te biedne dzieci dostały tak za nic ? Pała i gaz to za mało na tę swołocz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wspomnienia biednych stalowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepper Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:56 Brawo Policja! Tak właśnie należy robić z bydłem, które skubie murawy polskich stadionów. Gratuluję. Wreszcie koniec z podkulonymi ogonami wobec pseudoludzi i pseudodopingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBEL Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.dami / 81.15.189.* 11.06.06, 02:08 nie dobra policja bije świętych i czepia się uczciwych ludzi hehe. ja tam policji nie kocham ale bardzo dobrze imo postąpiła!! jak kibole gnoje roznoszą miasto i tłuką wszystkich to policja feee bo nic nie robi, a jak natłuką tych niewinnych bandytów i cisza w mieście to też źle bo biednych niewinnych obywateli leje :)policja dobra robota !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonkk Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.asfd.broadband.ntl.com 11.06.06, 02:35 nie ma co wyjasniac ,kibol zly czlowiek,chodzi na mecze zeby sie n***c,byc wielki choc przez chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjg Re: Trzeba wyjaśnić zajścia na stadionie Stali IP: *.asfd.broadband.ntl.com 11.06.06, 03:44 kibic -czlowiek 1-pije alkochol,najczesciej wodke,piwo,wino,itp 2kibicuje swojej klice-krzyczy i wyzywa przeciwnikow swojej kliki 3kibic musi byc nietykalny,jak nie to policja jest zla 4kibic zawsze ma racje 5kibic kungfulturalny,zawsze umyty,i bez obiekcji Odpowiedz Link Zgłoś