Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:27 Mam male pytanko - czy jest u nas jakis dobry kręgarz?? Cuś mi sie poprzestawialo i szukam jakiegoś zręcznego magika co poradzi na moj problem. Dzieki z góry, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:14 leczyłam się u p.Bąka.Polecam www.andrzejbak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:12 Też przydałby mi się, proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:46 Radę dot.dobrego sprawdzonego kręgarza. Pan Bąk chyba nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:39 Aniu masz rację trochę się zapędziłam.On w ogóle nie jest kręgarzem,ale skoro ktoś pytał to wydawało mi się,że chodzi o kręgosłup więc poleciłam p.Bąka.Co do kręgarzy to nie znam nikogo takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Kręgarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:56 na wilkowyji jest dobry jak cie ulozy to juz na wieki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kręgarz IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:02 Przede wszystkim nie jest wskazana wizyta u kregarz- opinia ortopedów Ale jak juz musisz to słyszałem o 2 znanych w Rzeszowie - Andrzej Guz na Baranówce i ..... na Poniatowskiego ( mały domek za przychodnią ). O tym drugim mówiła znajoma rehabilitantka , ale podobno dobry, pierwsza wizyta ponad 100 zł, przychodzi sie ze zdjeiami RTG lub innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory Re: Kręgarz IP: *.ostnet.pl 08.06.06, 12:06 Bardzo dobry jest pan A. Rudek, który ma gabinety na ul. Pelczara.Postawi cię na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KREGARZ Re: Kręgarz IP: *.range86-128.btcentralplus.com 08.06.06, 23:08 Basen 3 razy w tygodniu.100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:43 a nie pieprz... basen jest dobry w sprawach zwyrodnieniowych, kiedy powinno sie cwiczyc gorset miesniowy. a jak komus cos nagle wyskoczy wizyta u kregarza moze byc strzalem w dziesiatke. tylko szukac kregarza fachowca - chiropraktyka, a nie jakiegos znachora ludowego. w rzeszowie ponoc przyjuje Dr Miroslaw Mitro. Tylko nie wiem, co z niego moze byc za doktorat, bo zadnej akademii medycznej nie skonczyl... moze sobie zrobil dokrorat "w cywilu"? w kazdym razie on sie zajmuje takimi rzeczami. niestety nie moge nic on nim wiecej napisac, bo nie korzystalem z jego pomocy. ps. chiropraktyka to jednak kontrowersyjna sprawa, bo zamiast nastawienia, mozna sobie popsuc kregoslup do reszty - w skrajnych przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 14:13 Leczyłam się u Tadeusza Czarnego dużo mi pomógł mnie sąsiadom i rodzinie i wszystkim polecam podaję namiary Profesjonalne podejście do pacjenta, można liczyć na fachową poradę, szczególnie jeśli chodzi o problemy z kręgosłupem. masaż leczniczy i rehabilitacyjny , zalecenia profilaktyczne ćwiczenia korekcyjne przy krzywicy - bezbolesne ustawianie kręgów szyjnych, piersiowych i lędźwiowych ,biodra i ramiona. Terapia manualna porady zielarskie Tadeusz Czarny kregarz.nets.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kręgarz IP: *.43.243.135.ipv4.supernova.orange.pl 18.10.22, 17:23 Leczyłam się u Tadeusza Czarnego dużo mi pomógł mnie sąsiadom i rodzinie i wszystkim polecam podaję namiary Profesjonalne podejście do pacjenta, można liczyć na fachową poradę, szczególnie jeśli chodzi o problemy z kręgosłupem. masaż leczniczy i rehabilitacyjny , zalecenia profilaktyczne ćwiczenia korekcyjne przy krzywicy - bezbolesne ustawianie kręgów szyjnych, piersiowych i lędźwiowych ,biodra i ramiona. Terapia manualna porady zielarskie Tadeusz Czarny kregarz.nets.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś