IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:27
Mam male pytanko - czy jest u nas jakis dobry kręgarz?? Cuś mi sie
poprzestawialo i szukam jakiegoś zręcznego magika co poradzi na moj problem.
Dzieki z góry, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:14
      leczyłam się u p.Bąka.Polecam www.andrzejbak.pl/
      • Gość: anka Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:12
        Też przydałby mi się, proszę o radę.
        • Gość: Sandra Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:19
          jaką radę?
          • Gość: anka Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:46
            Radę dot.dobrego sprawdzonego kręgarza. Pan Bąk chyba nim nie jest.
            • Gość: Sandra Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:39
              Aniu masz rację trochę się zapędziłam.On w ogóle nie jest kręgarzem,ale skoro
              ktoś pytał to wydawało mi się,że chodzi o kręgosłup więc poleciłam p.Bąka.Co do
              kręgarzy to nie znam nikogo takiego
              • Gość: doradca Re: Kręgarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:56
                na wilkowyji jest dobry jak cie ulozy to juz na wieki ....
                • Gość: Gosc Re: Kręgarz IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:02
                  Przede wszystkim nie jest wskazana wizyta u kregarz- opinia ortopedów
                  Ale jak juz musisz to słyszałem o 2 znanych w Rzeszowie - Andrzej Guz na
                  Baranówce i ..... na Poniatowskiego ( mały domek za przychodnią ).
                  O tym drugim mówiła znajoma rehabilitantka , ale podobno dobry, pierwsza wizyta
                  ponad 100 zł, przychodzi sie ze zdjeiami RTG lub innymi
    • Gość: Chory Re: Kręgarz IP: *.ostnet.pl 08.06.06, 12:06
      Bardzo dobry jest pan A. Rudek, który ma gabinety na ul. Pelczara.Postawi cię
      na nogi.
      • Gość: KREGARZ Re: Kręgarz IP: *.range86-128.btcentralplus.com 08.06.06, 23:08
        Basen 3 razy w tygodniu.100%
        • Gość: m. Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:43
          a nie pieprz... basen jest dobry w sprawach zwyrodnieniowych, kiedy powinno sie
          cwiczyc gorset miesniowy. a jak komus cos nagle wyskoczy wizyta u kregarza moze
          byc strzalem w dziesiatke. tylko szukac kregarza fachowca - chiropraktyka, a
          nie jakiegos znachora ludowego. w rzeszowie ponoc przyjuje Dr Miroslaw Mitro.
          Tylko nie wiem, co z niego moze byc za doktorat, bo zadnej akademii medycznej
          nie skonczyl... moze sobie zrobil dokrorat "w cywilu"? w kazdym razie on sie
          zajmuje takimi rzeczami. niestety nie moge nic on nim wiecej napisac, bo nie
          korzystalem z jego pomocy.

ps. chiropraktyka to jednak kontrowersyjna sprawa, bo zamiast nastawienia,
          mozna sobie popsuc kregoslup do reszty - w skrajnych przypadkach.
      • Gość: Gość Re: Kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 14:13
        Leczyłam się u Tadeusza Czarnego dużo mi pomógł mnie sąsiadom i rodzinie i wszystkim polecam podaję namiary Profesjonalne podejście do pacjenta, można liczyć na fachową poradę, szczególnie jeśli chodzi o problemy z kręgosłupem. masaż leczniczy i rehabilitacyjny , zalecenia profilaktyczne ćwiczenia korekcyjne przy krzywicy - bezbolesne ustawianie kręgów szyjnych, piersiowych i lędźwiowych ,biodra i ramiona. Terapia manualna porady zielarskie Tadeusz Czarny kregarz.nets.pl/index.php
    • Gość: gosc Re: Kręgarz IP: *.43.243.135.ipv4.supernova.orange.pl 18.10.22, 17:23
      Leczyłam się u Tadeusza Czarnego dużo mi pomógł mnie sąsiadom i rodzinie i wszystkim polecam podaję namiary Profesjonalne podejście do pacjenta, można liczyć na fachową poradę, szczególnie jeśli chodzi o problemy z kręgosłupem. masaż leczniczy i rehabilitacyjny , zalecenia profilaktyczne ćwiczenia korekcyjne przy krzywicy - bezbolesne ustawianie kręgów szyjnych, piersiowych i lędźwiowych ,biodra i ramiona. Terapia manualna porady zielarskie Tadeusz Czarny kregarz.nets.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka