Gość: nowa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.06.06, 19:36 czy ktoś zna dobrego fryzjera?chodzi mi o ściecie i baleyage,jestem w Rzeszowie dopiero jakis czas i nie chce trafić na jakiegoś fryzjera- samozwanca?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer potrzebny mi bardzo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.06.06, 18:47 rozumiem ze to Ty będziesz chciał(a) sie tym zająć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: dobry fryzjer potrzebny mi bardzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:49 Jean Louis Davis, pasaz Agora, Słowackiego. PS. Co cie sprowadza do naszego grodu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k25 Re: dobry fryzjer potrzebny mi bardzo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.06.06, 18:52 zycie jest pełne niespodziewanych zwrotów.22Wrocław,potem2Wawa.teraz Rzeszów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: dobry fryzjer potrzebny mi bardzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:55 I podoba Ci sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry fryzjer potrzebny mi bardzo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.06.06, 18:57 jakos mozna dać radę;) Odpowiedz Link Zgłoś